Afdelingen van Beauxbatons.

- van: proffessore Floya
Beauxbatons, Frankrijk
-aan: invuller van deze quiz
Quizlet, Nederland
-betreft: Afdelingen van Beauxbatons.

Geachte invuller van deze quiz,

Hierbij wil ik U een uitleg geven, over het invullen van deze quiz. Deze quiz is gemaakt door proffessore Floya. Deze proffessore is tevens bereidt U gaarne van informatie te voorzien, mocht U daar vraag naar hebben. Om dit zo goed mogelijk te voorkomen, volgt hier een uitleg.
Beauxbatons is een Toverschool, voor hekserij en Hocuspocus. Deze school staat in Frankrijk, en is toegankelijk voor alle heksen/tovenaars kinderen die hun talenten hier verder willen ontwikkelen. Om de juiste kinderen bij elkaar in de juiste klas te plaatsen, hebben wij de leerlingen over vier afdelingen verdeeld. De Afdelingen Zwaan (le cygne), Beer (l'ours), Tijger (le tigre) en Nijlpaard (le hippopotame). Via deze quiz kunt U, als dreuzel, kijken bij welke afdeling U zou zijn gekomen, als u een Tovenaar of Heks was.
Ik hoop U hiermee van genoeg informatie voorzien te hebben, en nogmaals, mocht U vragen hebben, proffessore Floya is gaarne bereid ze te bantwoorden.

Hoogachtend, Proffessore Floya.

_pf._Fl0-A

Mogelijke uitkomsten

Afdeling: le cygne. (70 x uitgekomen)

Welkom in de afdeling Zwaan. Je dient je hier netjes te gedragen. Je draagt de kleur blauw en de eer van Zwaan. Houd hem intact. En houd de eer hoog. Zorg voor een nette kamer en net gedrag. Je houdt je aan de regels van de Volwassenen. Grof taal gebruik wordt niet toegestaan.Maar als je je aan alle regels houdt zal je een goede schooltijd krijgen. Een toekomst wordt verzekerd.
Je moet buigen voor Madame Mallemour. Dat is het schoolhoofd. De afdelings kleuren zijn zilver en licht blauw. Je spreekt haar en de leraressen aan met U en proffessore. Nog een hele fijne tijd in Zwaan!

Afdeling l'ours. (122 x uitgekomen)

Welkom bij de afdeling Beer. Het teken van deze afdeling is de Beer. Heel netjes hoef je hier niet te zijn. Heel slordig kan ook niet. Je zit aan de nette kant. Ietsjes minder dan bij de afdeling Zwaan. Je zal je wel aan de regels moeten houden. Je draagt de kleur Rood. Het diepe rood. Beer heef ook een eer. Hou hem wel is stant. Er is nog maar een beetje van over. Je zal Madame Mallemour met U aanspreken en voor haar buigen. Madame Mallemour is het schoolhoofd. Je zult privacy hebben maar wel moeten delen. Heel veel succes en plezier in de afdeling Beer!

Afdeling: le tigre. (13 x uitgekomen)

Welokm bij de losbollige afdeling Tijger. Opruimen is niks voor jou. Je aan de regels houden ook niet. En: het hoeft niet! Lekkerlosbollig doen, lang leve de vrijheid! Je moet natuurlijk wel goed met anderen omgaan, maar meestal is het ga je gang. En meer valt er niet te vertellen. Of wacht: je draagt de kleur oranje en eer is er niet! LEVE DE LOL!

Afdeling: le hippopotame. (64 x uitgekomen)

Welkom bij de afdeling Nijlpaard. Dit is de "normale" afdeling. Gewoon gewoon! Je draagt de kleur turkoise. Je moet de eer wel in de gaten houden. Dus niet zoals Tijger, lang leve de lol. Je moet goed omgaan met je mede-leerlingen. Het is de bedoeling dat je een huisdier houdt. Vooral katjes komen in aanmerking. Honden mogen niet vanwege de goede aandacht die ze nodig hebben.Veder, tja... Niks... Heeel veel plezier bij de afdeling Nijlpaard, op naar een goede toekomst!

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • LittleLet

    Hippo :)

    7 jaar geleden
  • BlueNight

    TIJGER(hoera) Dat is echt ook mijn motto: 'LANG LEVEN DE LOL!!!!!!'xD

    1 decennium geleden
  • SRE

    Beer!xD

    1 decennium geleden
  • Aire

    beer

    1 decennium geleden
  • tonks

    l'hippopotame

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?