Ben jij de voorbeeldige Klassenoudste?

Elke toverschool kiest in het 5de jaar klassenoudstes. Ben jij een goede, of een slechte? Je ziet het zodra je deze quiz gedaan hebt.

Mogelijke uitkomsten

Klassenoudste- helemaal perfect (24 x uitgekomen)

Klassenoudste zijn, dat is alles wat jij wilt. In je weinige vrije uurtjes heb je de lijst met verboden voorwerpen overgeschreven en uit je hoofd geleert. Je let altijd op, houd je aan je eigen rgels, en als er iets is waarvan jij denkt dat het niet klopt, ga je naar proffessor Anderling. Je bent de klasssenoudste die elke school zicht wenst. Misschien schop je het nog tot hoofdmonitor.

Klassenoudste- best goed (31 x uitgekomen)

Klassenoudste zijn is niet echt jouw roeping, maar je doet wel goed je best. Je doet je taken, niet met liefde, maar wel met de inzet die het nodig heeft. Het kan beter, maar ook veel slechter.

Klassenoudste- best slecht (6 x uitgekomen)

Klassenoudste zijn. Tja, niet wat jij wilde. Hoe kwam Perkamentus erbij jou klassenoudste te maken. Je doet je taken zelden, en als je ze doet doe je ze maar even gauw. Je maakt natuurlijk wel gebruik van die heerlijke badkamer, al zijn de andere klassenoudstes het daar niet helemaal mee eens....

Klassenoudste- dieptreurig (4 x uitgekomen)

Hoe heeft Perkamentus jou klassenoudste kunnen maken? Je doet er niets voor, lapt zelf alle regels aan je laars, en wordt vaak gestraft door de andere klassenoudstes. Waarschijnlijk zal perkamentus je binnenkort weer klassenoudste-af maken. Jij verdient het echt niet!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • xKili

    ik ben klassen oudste dieptreurig hahahahaha was te verwachten

    1 decennium geleden
  • Inifinity

    Best goed!!!

    yippppppppyyyyyyyjjjjjjooeooooeee

    1 decennium geleden
  • Karube

    Best Slecht
    Muaha ^^

    1 decennium geleden
  • CaroowKiller

    slecht

    woehoe!!!!!!!!(yeah)

    1 decennium geleden
  • Floya

    Wij zijn helemaal perfect(cool)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?