wqat is je echte horoscoop?

te lang om uit te leggen :P

Mogelijke uitkomsten

waterman (86 x uitgekomen)

Je zou je moeten schamen!want je hebt je vrienden de laatste tijd verwaardloosd! tijd om dat goed te maken! Waarom vraag je ZE niet via msn of ze zin hebben om te afspreken? maar nodig ze allebei uit zodat de andere niet NOG meer boos word!!

Ram! (33 x uitgekomen)

Degenen die het wagen om deze week bij jou in de buurt te komen kunnen misschien nog nieuwe scheldwoorden van je leren! Je bent namelijk woedend op alles en iedereeen!!! en dat zorgt voor een hoop geruzie!

stier (9 x uitgekomen)

Je ziet een beetje groen deze maand! Niet omdat je ziek bent ! maar van jaloezie! Kap daarmee,anders zou degene waarop je verliefd bent een beetje afknappen!

tweelingen (25 x uitgekomen)

Je bent van het weekend helemaal losgelaten in de winkelcentrum,maar dat betekend wel dat je portomenee nu een stukje lichter is! Misschien wordt het nu tijd om je zelf buget te geven,hoe moet je anders de volgende weken doorkomen?

vissen (28 x uitgekomen)

Het gaat lekker he? je loopt al de hele week met een smilie op je gezicht en zelf als er iets misgaat,ben je niet van je stuk te krijgen.misschien moet je die leuke jongen /meisje mee uit vragen,komt vast goed!!!!

steenbok (15 x uitgekomen)

Jij vind het heel belangrijk om een betje privacy te hebben en probeert zelfs waanhopig je geheimen te bewaren.Je vrienden vinden je gedraag een beetje vreemd.Vertrouw je soms niet genoeg???

boogschutter (30 x uitgekomen)

Kun je de stress nog een beetje aan? Je moet er deze week namelijk werkelijk alles doen om je huiswerk af te krijgen!Maak je niet al te veel zorgen,je vrienden willen je vast wel ff helpen!

kreeft (4 x uitgekomen)

Er gaat een hoop veranderen deze week!en dat komt omdat je laatste tijd te veel naar metamorfoseprogramma's hebt gekeken! Word het je haar je kamer of je kleding? in ieder geval kan iedereen een nieuwe versie van jou verwachten!

leeuw (57 x uitgekomen)

Je mag best rust nemen deze week !!De afgelopen dagen ben je van de ene afspraak naar de andere gehold! En nu mag je wel een beetje verwend worden! laat anderen eens voor jou rennen...

maagd (1 x uitgekomen)

Een paar vrije uurtjes? Natuurlijk kun je dat van je neus vreten!,maar je zou ook eens op zoek gaan naar een nieuwe hobby of een dagje iets leuks gaan doen met je vrienden.Is iets minder saai dan alleen op bank liggen,toch?

weegschaal (14 x uitgekomen)

Je mag weleens wat meer aandacht aan je vriend(in) besteden.Het zou anders zo maar eens kunnen dat hij/zij je afspraak dumpt en dan is het helemaal jou schuld!

schorpioen (10 x uitgekomen)

Je wordt op het moment echt stapel gek van je familie,maar maak je niet te veel zorgen over.Over een tijdje gaat het vast beter en dan kijk je er zelfs uit om een avondje thuis door te brengen...

Statistieken

Statistieken

Reageer (38)

  • xLOUIS

    Schorpioen, het klopt, wow!

    1 decennium geleden
  • Residence

    Er komt Leeuw uit terwijl ik toch echt Maagd ben !

    1 decennium geleden
  • Kjelaney

    vissen, ik ben ook vissen ;p

    1 decennium geleden
  • AHoranx

    nu weegschaal en dat ben ik en ook maagd

    1 decennium geleden
  • AHoranx

    leeuw ik ben weegschaal en maagd
    ja ik ben op 23 september geboren !!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?