Wat is jouw type Hunk?

Niet iedereen heeft dezelfde smaak als het om jongens gaat! gelukkig maar, anders zou het een saaie boel worden! Weten wat jouw type is? Doe deze test dan snel!

Mogelijke uitkomsten

De skater (16 x uitgekomen)

Je bent niet van de skatebaan weg ta slaan en ook de jongens daar zie je wel zitten! Een jongen ziet er volgens jou het mooist uit in een baggy broek met een trui of shirt en dat maakt hem dan ook woest aantrekkelijk!

De Studiebol (1 x uitgekomen)

Je vindt jongens erg aantrekkelijk wanneer ze slim zijn en jou van alles kunnen leren! Je zoekt ze dan ook op in de buurt van scholen. Je vindt het belangrijk een intelligent gesprek met ze te kunnen voeren!

De Hottie (44 x uitgekomen)

Hot, hot, hot! Dat is waar het bij jou om draait! Zolang een jongen er goed uitziet krijgt hij aandacht van jou! Zolang zijn pakket perfecte kleding, uitstraling, lichaam en vrienden bevat, past in jouw rijtje van de ideale man!

De Gothic (25 x uitgekomen)

Zwart, zwart en nog eens zwart! Wat een mooie kleur is het toch! En jongens die daarin lopen, die zijn om te smullen! Volgens jou dan. Jouw oog valt dikwijls op zulke jongens en je vriendenclub zit er dan ook vol mee. Samen dezelfde muziek en kledingsmaak delen, het kan toch niet beter?

De Sportieve boy (15 x uitgekomen)

Zelf kun je ook al niet zonder sporten, maar als een jongen niet sport, dan is het gedaan! Zodra een jongen een sporttas bij zich heeft smelt jij al en als blijkt dat hij ook nog eens goed presteert is het helemaal feest.

De Verlegen boy (50 x uitgekomen)

Ze zijn zo schattig! Jongens die verlegen om zich heen kijken, omdat ze zich zo alleen voelen! Een man van weinig woorden, maar als je ze eenmaal beter kent kun je heerlijke gesprekken met ze voeren! En die verlegen look dan.. Ja helemaal jouw type jongen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Sinners

    de gothic?:8
    omg xD

    1 decennium geleden
  • AMloveTH

    Hottie ! Yeah! =D =P

    1 decennium geleden
  • misscoolcat

    hottie

    1 decennium geleden
  • xSann

    "De hottie" Klopt wel xD Maar hy moet ook aardig en lief zyn hoor [A]

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?