Welke Musicalster ben jij? (een ensemble lid of een hoofdrolspeler?)

als je wil weten of je in het ensemble terecht komt later of een hoofdrol heb dan moet je ff deze quiz doen!!!!!!!!!!!!
Ensemble lid: mensen zijn meestal op de achtergrond een beetje aan het dansen en zingen maar vallen in het stuk niet op maar zou je ze weglaten dan mis je ze toch!
en een hoofdrol dat is wel duideliijK!

Mogelijke uitkomsten

Marcel Visscher (10 x uitgekomen)

Jij bent wel een typ voor het ensemble je wilt niet echt opvallen maar wel in de musicalwereld zijn en je houdt van zingen en van dansen alvanaf dat je ongeveer kon lopen;)
dus jij bent Marcel:D


(de foto is in 2004 genomen dus een beetje verouderde foto en in de musical wereld is bekend maar voor mensen soms niet: hij speelde in Oliver, Chicago, musicals in concert, beauty and the beast, 3 musketiers en Cats en andere en dan idd als lid van het ensemble en understudy)

Stanley Burleson (24 x uitgekomen)

Jij bent wel een typ voor een hoofdrol veel mensen kennen jou daarom ook je schept er dan niet over op maar togh kent iedereen jou!!!!!!!!!!!
Jij bent goed in de teksten onthouden kan dansen en zingen bent serieus maar ook grappig een gedreven persoon enzo. Maar als je eens geen zin heb in een hoofdrol dan doe je choreografie want je heb immers veel geduld!

geen (0 x uitgekomen)

jah ik had er maar twee dus als je deze heb heb je pech srry:$

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • LindzLiebtTH

    yeah ik ben zelf Marcel Visscher hij is egt mijn Hero:D:D en Stanley is ook wel cool maar Marcel vin ik leuker:P (er zijn ooook leukere foto's van Marcel enzo maar ik had geen andere die ik mocht gebruiken) en Marcel is 29 en hij ziet er miss een beetje ouder uit maar jah:P hij is wel mijn held:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?