Hoe sexy ben jij?

Er zijn meiden die altijd korte rokjes en strake truitjes dragen, of met een diep decollete lopen. Maar bloot maakt niet altijd sexy. Wat dan wel? Misschien een extra vleugje parfum of hoge hakjes? Doe snel de test en kom er achter hoe sexy jij bent.

Mogelijke uitkomsten

Sexy, wat is dat? (0 x uitgekomen)

Het woord sexy komt niet in jouw woordenboek. Je draagt makkelijke kleding want dat zit lekker. Alles moet niet teveel tijd kosten. Je verzorgt je lichaam wel, maar je zal er nooit veel tijd aan besteden als dat niet nodig is. Je zou wel af en toe iets uitbundiger gekleed mogen gaan. Probeer eens een hakje of een mooi make-upje. Een truitje dat wat strakker zit oogt al snel anders. Een beetje sexy is helemaal niet erg.

Precies ertussenin (57 x uitgekomen)

Je bent een echte girl die ook weet hoe ze sexy moet zijn. Als je een avondje uit gaat trek jij iets uit de kast wat een beetje bloot is of strak zit. Naar ga je naar school dan kan een spijkerbroek met een gewoon truitje heel goed. Je doet alles met mate.

De vrouwelijke sexbom (24 x uitgekomen)

Je zou medelijden moeten hebben met de boys om je heen. Wanneer jij langsloopt gaan alle hoofdjes dezelfde kant op. Die arme nekjes toch. Of het nu 's ochtends vroeg is of 's avonds laat, je hebt altijd iets aan wat weinig stof heeft. Kijk uit dat je niet Paris Hilton no.2 wordt!

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?