Welke Neopets fee ben jij???

Wi houdt er nou eigenlijk niet van Neopets??? en wie zou niet graag een fee willen zijn? EEN NEOPETS FEE! doe deze quizlet om er achter te komet welke Neopets fee je eigelijk bent!

Mogelijke uitkomsten

SoepFee (36 x uitgekomen)

Woonplaats:Centrum. Je bent de SoepFee! Je houd van koken,Dieren helpen en ze ook verzorgen! Je Bent wel soms stil maar als er een diertje aankomt lopen met een gebroken vleugeltje of een verstuikte pootje, ben jij altijd paraat!

Psilia de WindFee (42 x uitgekomen)

Woonplaats:Meridell/Altador. Het is een misterie wie Psilia eigenlijk is.Zij is een van de 12 beschermers van Altador en ook nog een heel Belangrijk iemand in de wereld van de Neopets.Je bent net een even misteriuze persoon als Psila maar iep binnen in jezelf zit een heel ander iemand.Wacht maar af,want op een dag zal alles veranderen in jou leven!

Nereid de WaterFee (131 x uitgekomen)

Woonplaats:Oud MAraqua/Mysterie Eiland. Nereid is eigenlijk een zeemeermin maar haar machische geneesrachten maken van haar toch nog een Fee.Ze was een bewoner van Maraqua tot dat alles werd verwoest.Samen met Koning Barbalgas redtden ze de maraquatiëns en bracht ze nar Mysterie Eiland.Nereid, net zoals jij,Houd van water,en mesen helpen.Ze is geweldig in geneeskunde en weet veel van petpets

Illusen de AardFee (68 x uitgekomen)

Woonplaats:Meridell. Illusen is de Beschermer van deze rijk,Meridell.Men zegt dat je haar schoonheid kan vergelijken met die van Fyora.Illusen is een handige boogschutter en kan heel goed mikken.Als je haar helpt zal e jou met iets heel moois belonen! Zij is degene van ALLEE elfen die Jhudora haat.Ze kan niet tegen geruzie en pijn.Dus net gelijk jij!

Jhudora de DonkereFee (61 x uitgekomen)

Woonplaats:Feeënland. Jhudora is de meest populairste Fee van Neopia en geloof het of niet ze is ook erg geliefd doop de neopianen.Ze is een van de feën die Fyora maar niet snap en ook nooit zal snappen.Soms,Als zij haar zin heeft,geeft ze jou een beloning als jij haar helpt.Zij is niet altijd vriendelijk en ik denk dat die woord niet in haar woordenboek staat.Ook al heeft ze MISSCHIEN een mooi uitenlijk, is ze niet te vertrouwen.Dus zoals jij.

Eithne de VuurFee (50 x uitgekomen)

Woonplaats:Mysterie Eiland. Ze is de tweede Krachtstigste fee van Mysterie Eiland.Ze is de Beschermer van het vulkaan.Als zij iets wilt neemt ze het wel seriuus.Haar taak is de vulkaan bewaken en dat doet ze als een leeuw! Als zij iets wilt gaat ze ervoor.Ze heeft wel niet het humorstalent van de anderen feën,niet dat zij niet vriendelijk is,maar wat moet,moet! Haar motto is:Eerst Werken, Dan lol.Maar als je haar beter leert kennen,kan ze uit haar dak gaan!

Fyora de FeënKoningin (186 x uitgekomen)

Woonplaats:FeeënLand. Fyora is de allergrootste voorbeeld voor alle feën en neopianen.Ze heeft gevochten met donkere feën,mostensen demonen.Fyora heeft wel veel familie maar ze zijn niet allemaal even vriendelijk.Gelijk de fee die nu op de bodem ligt van oud maraqua,zij was Fyoras tweelingzus.Zij probeerde Fyora uit te schakelen zodat zij de de eerste plaats kreeg, maar Fyora was haar te slim af geweest en deed een ketting rong haar zo dar ze van steen werd.Kortom,Fyora weet het altijd beter en is de grotste voorbeeld voor iedereen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (41)

  • Luna_Eclipse

    Fyora de koninginnen fee!!!!
    Ik ben in het echt ook de koningin van de feeën.

    9 jaar geleden
  • freedomwolf

    ILLUSEN!xD

    1 decennium geleden
  • Bodw

    Illusen de AardFee :)

    1 decennium geleden
  • destiny191

    Jhudora dat klopt:@

    1 decennium geleden
  • Elzelyntje

    feeënkoningin!! (Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?