Welke elementalische draak ben jij?

Ben je nieuwsgierig wat voor een draak je zou kunnen zijn? Doe dan snel even deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Vuurdraak (16 x uitgekomen)

Jou element is vuur, als vuurdraak kan jij het heetste lucht uitspuwen en jezelf in vuur wikkelen. Meestal zijn vuurdraken slecht omdat ze van verbranden houden. BURN BABY BURN!

Luchtdraak (0 x uitgekomen)

Jou element is lucht en vliegen is wat jij het beste kan. Jij kan erg slecht vuur spuwen maar je kan lucht sturen en stormen oproepen. TORNADO!

Waterdraak (15 x uitgekomen)

Jou element is water en zwemmen kan jij het beste. Jij kan slecht vliegen en geen vuur spuwen, maar water kan jij gebruiken om te helen, aanvallen, en snelheid. Je lijkt meer op een zeeslang dan een draak, maar je hebt wel vleugels.

aardedraak (0 x uitgekomen)

Jou element is aarde en de wijsheid van millennia's is van jou. Aardedraken bemoeien zich met (net als ijsdraken) nergens mee. Ze zijn de beschermers van de bossen. Ze kunnen geen vuur spuwen maar wel aarde sturen. Hun huid is het hardste materiaal dat bestaat. EARTHQUAKE!

Ijsdraak (4 x uitgekomen)

Jou element is ijs en ijs spuwen is wat jij kan. Ijsdraken bemoeien zich met (net als aardedraken) niets, ze vliegen goed en sturen ijs en kou op degene die met hun zaken bemoeit.

Normale draak (8 x uitgekomen)

Normale draken hebben niets bijzonders, ze kunnen redelijk vuur spuwen en vliegen. Het zijn de meest tembare draken. Ze zijn meestal ook bruin, maar kunnen in elke kleur verschijnen.

Mana draak (41 x uitgekomen)

Jou element is de magie zelf. Jij bent een van de krachtigste draken die er bestaan. Alles wat je verzind, behalve necromancie, word werkelijkheid.

Necromantische draak (12 x uitgekomen)

Jou element is de dood zelf. Jij bent een van de krachtigste draken die er bestaan. jij kan doden oproepen om te doen wat je wilt. Je kan ook duistere energie sturen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • DirtyBitch

    Necromantische draak

    9 jaar geleden
  • zupper

    Mana

    9 jaar geleden
  • MissLadyG

    Jammer dat bijna iedereen zelfde uitkomst heeft...
    Maar mana draak past erg goed bij mij, dus yeay good job ^,^

    9 jaar geleden
  • freedomwolf

    manadraak
    (H)

    9 jaar geleden
  • Thangurel

    Manadraak, dat past wel. Aarddraak misschien nog wel beter.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?