Wat is jou maand?

Mogelijke uitkomsten

januari (28 x uitgekomen)

Jou maand is januari. Je bent absoluut geen koukleum! Je houd van sneeuw, en bent blij dat het weer een nieuw jaar is, dus geniet maar van je maand: JANUARI!

februari (39 x uitgekomen)

Jou maand is februari. Je bent geen kaukleum, maar Te koud hou je ook weer niet van, sneeuw mag er van jou best zijn. Je geniet ervan om te zien hoe de sneeuwklokjes en andere bloemetjes boven komen. geniet maar van jou maand: FEBRUARI!

maart (27 x uitgekomen)

Jou maand is maart. Je houd van de bloemen die dan boven komen, je houd niet echt van de kou, maar het hoeft mou ook weer niet TE warm te zijn, geniet maar van je maand: MAART!

april (15 x uitgekomen)

Jou maand is april. In april zijn alle bloemen weer boven. en daar hou jij van, jij bent ook wel in voor een grapje, en houd van de warmte, sneeuw vind je ook leuk, maar alleen voor een keertje, niet te vaak dus! geniet maar van jou maand: APRIL!

mei (32 x uitgekomen)

jou maand is mei. je houd van de natuur, en van de warmte. De bloemen en bomen vind je hardstikke mooi. En je houd van warmte. geniet maar van jou maand: MEI!

juni (16 x uitgekomen)

jou maand is juni. De lucht is knalblauw, en het gras is velgroen. Je vind de warmte heerlijk, en van de sneeuw moet je niet veel hebben. Geniet maar van jou maand: JUNI!

juli (20 x uitgekomen)

Jou maand is juli. De warmte is jou favoriet. de vakantie komt er weer aan. die hoeft er niet perse van je te komen, want op school vind je het ook best gezellig. Geniet van jou maand: JULI!

augustus (13 x uitgekomen)

Jou maand is augustus. Het is vakantie, en daar geniet je heel veel van, van de sneeuw moet je niets hebben. lekker op vakantie in de zon, en als je niet op vakantie gaat, dat geniet je thuis volop van de zon. Geniet van jou maand: AUGUSTUS!

september (5 x uitgekomen)

jou maand is september. de school begint weer, en je vindt het heel leuk, gezellig met vriendinnen kletsen, en er komen wee een hoop veranderingen. geniet van jou maand: SEPTEMBER!

oktober (2 x uitgekomen)

jou maand is oktober. De zon gaat weer vroeg onder, en school is alweer volop bezig. Je houdt wel van een beetje drukte, en je verveeld je nooit. Geniet van jou maand: OKTOBER!

november (8 x uitgekomen)

jou maand is november. Het wordt weer koud, en de winter begint eraan te komen. je houd niet van de kou, maar het hoeft van jou ook niet hartje zomer te zijn. Geniet van jou maand: NOVEMBER!

december (5 x uitgekomen)

jou maan dis december. Je houd van sneeuw, en bent blij dat het nieuwe jaar er weer aan komt. Het is winter, en geniet daar ook van. geniet van jou maand: DECEMBER!

Statistieken

Statistieken

Reageer (19)

  • marjoleinie

    januari klopt niet ik hou van juli

    1 decennium geleden
  • Sunflowers

    Juli!! Ik wil Augustus!!!

    1 decennium geleden
  • lien1997

    augustus??

    1 decennium geleden
  • nerveus

    mei! Dan leggen alle vogels een ei!!! (yeah)

    1 decennium geleden
  • Britney1618

    Ehh...CoolTom...
    Je zegt Julie maar het is Juli.
    Want Julie is een naam (die ik jammer genoeg heb...)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?