Kun jij geheimen bewaren?

de titel zegt het al!

Mogelijke uitkomsten

geen geheim is veilig bij jou! (5 x uitgekomen)

het maakt niet uit wat ze tegen je zeggen, jij vertelt alles door. en hoe groter het geheim, hoe moeilijker jij het vindt om je mond te houden! jij bent een echte roddeltante van de school. maar ja, geen vriendin of jongen die jou meer vertrouwt. probeer dus eens vaker je mond dicht te houden . vinden je vriendinnen ook wel zo prettig, want in een vriendschap moet je allles kunnen delen!

To talk, or not to talk. (15 x uitgekomen)

als iemand een geheim met je deelt, zul je dit nooit verder vertellen. behalve als het een geheim is dat een van je vriendinnen schaadt. dan maak jij de juiste afweging. zo gaat het ook in de liefde. jij weet wanneer je je mond moet houden en wanneer niet. dat vriendje dat je beste vriendin al 5 keer bedrogen heeft, daar mag je haar best voor waarschuwen. en als je eigen lover je zijn intiemste geheimen vertelt, omdat jij zijn enige liefde bent, tja, dan blijven zijn geheimen bij jou het best bewaard;)

altijd mondje dicht. (19 x uitgekomen)

als iemand een geheim kwijt moet, dan ben jij de perfecte persoon. jij vertelt echt niets door. maar het is niet altijd het slimste om te doen, want je kunt er soms iemand mee kwetsen. als de vriend van je vriendin al meerdere keren gezoend heeft met een ander meisje, wil ze dit vast weten. en als ze erachter komt dat jij dit allang wist, kun je vette ruzie krijgen. (auwjah!) soms is het dus handig om een geheim te vertellen...

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • JackLove

    altijd mondje dicht, maar dat klopt niet want ik heb eigelijk to talk, or not talk.

    1 decennium geleden
  • ilovetim

    To talk, or not to talk.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?