Welk personage van Invader ZIM ben jij?

Invader Zim is een serie dat nu net op nickelodeon kwam. Heheh. Jullie kennen hem vast niet. maar dat gaan jullie wel doen. (Deze quiz is voor iedereen: om meer te weten over invader zim)

Mogelijke uitkomsten

MWAHAHAHAHA!!1!!!1!@/!` (49 x uitgekomen)

NIETIGE AARD-MENS!!! Jij bent.....ZIM! Hij is een Irken Invader; Een Alien die naar planeten gaan om te veroveren en zoveel mogelijk informatie te krijgen voor een INVASIE. Zim werd gestuurd naar Aarde: alleen om van hem af te zijn. Hij had veel problemen gebracht aan de Irkens en Zijn Leiders: De Grootste/langste. Hun lengte bepaald hoe goed ze zijn. Dus Zim is klein. Heeeeeel eeerrrggg klein. Zim is niet bepaald geweldig in zijn missie: Zijn vermomming als mensenkind is een rare pruik en wat contactlenzen. Heb jij zijn huis dan gezien? Zim moppert de heletijd hoe STOMZINNIG de mensen op deze rot-planeet zijn. Hij probeert om ZO NORMAAL mogelijk te verschijnen maar het ziet er maar raar uit. Hij schreeuwt graag hardop. Hij denkt zelf dat hij heel erg goed is; maar dat is hij niet, en nogal idioot ook. (maar we houden wel van hem hoor. ^^) Toch hebben De rest van de kinderen niet door dat hij in werkelijkheid een alien is.. Alleen zijn klasgenootje Dib niet.

...Alleen ik kan de mensheid redden. Wacht, luister je wel? (13 x uitgekomen)

Jij bent...Dib! Hij houdt zich bezig met aliens, bigfoot, spoken, geesten en alle andere dingen. Hij heeft gehoord van de Irken Invaders (ALIENS!!) die een invasie hier op aarde wou nemen. Dib probeert de mensheid te redden;; maar iedereen wordt gewooon GEK van hem. Maar, Hij is nog steeds de held en is erg slim voor zijn leeftijd. Dib weet ook: dat er een Alien is, in zijn eigen doodnormale KLAS. Die probeert hij te stoppen en voor de tv en krant te zetten. (ZIM dus. Hij wordt vaak geirriteerd door hem. xD) Hij heeft ook hele tijd over: DE MENSHEID IN GEVAAR!!!!!! REN! ZIM IS EEN ALIEN!

Geef mijn spel terug of je ontmoet je ergste NACHTMERRIE.. (18 x uitgekomen)

Jij bent Gaz! Je laat je niet zomaar op je kop slaan!...Als je maar haar favorite speelgoed niet afpakt en haar snacks en pizza met rust laat..... Want dat zou je berouwen....HEEL ERRRRGGG....Gaz lievelings-ding om te doen is Videogames. Als je haar laat verliezen wordt ze nogal agressief. *Maar dat is bij elke gamer, toch?* Ze maakt wel eens sarcastische opmerkingen, en Ook al ziet ze er eng en gothic uit, ze heeft toch mensen gered van hun verdoemmenis. Neem nou; Haar broer die ze HEEl irritant vind. Er zat in alien in zijn maag.

WHEE-HOO!!!! Ik heb chocolade-kauwgom! (39 x uitgekomen)

JIj bent Gir! Hij is grappig, blij, melig en je kan altijd om hem lachen! Hij is iedereen's favoriet en hij is zoooooooo schattig!! of niet? Maar toch leidt hij Zim in de problemen, Omdat hij nogal dom is. Toen Zim naar aarde ging kreeg hij een Survival Informatie Robot (S.I.R) mee. Alleen, zijn leiders: De Grootste; wouden hem geen normale "GOEIE" S.I.R geven, dus maakten ze van de kapotte-resten een robot; met paperclips en kauwgom als brein. En toen was GIR geboren! waar de "G" voor staat weet niemand. Zijn vermomming is een Groene Hond; met een *HEEL ERGE* zichtbare zipper. Bijgezet door Zim! Tada!

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • GOTOSLEEP

    Zim vroeger was ik fan van die serie;)

    9 jaar geleden
  • KillerKimmie

    Ikke benne Girrrrrrrrr X3

    1 decennium geleden
  • yuki5014

    zim natuurlijkxD

    1 decennium geleden
  • xRebel

    GIRGIRGIRGIRGIRGIR <33

    1 decennium geleden
  • Blainers

    Gir. Seriously, ik heb weer eens gelachen, je quiz is niet slecht! Hij's melig. >_<

    ...

    ZIM!<3

    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?