waar moet je op vakantie?

waar moet jij op vakantie gaan

Mogelijke uitkomsten

nederland (2 x uitgekomen)

jij moet gewoon thuis blijven. je houd er niet van om op vakantie tegaan en je vind het weer in nederland wel goed. jij blijft met de vakantie dus thuis!!

spanje (39 x uitgekomen)

jij houd van warme landen. niet te ver maar even vliegen vind je ook niet erg. er moet PERSEE een zwembad staan anders vind je het niet nodig om te gaan. jij moet naar een warm land. misschien is spanje een goed land voor je!!

mexico (5 x uitgekomen)

je wilt het lieft zo ver mogelijk als je op vakantie gaat. het maakt je niet zoveel uit of het nou koud of warm is maar als je zou mogen kiezen zou je tog voor warm gaan. jij houd ook van cultuur en je zult mexico vast een leuk land vinden

china!! (0 x uitgekomen)

jij houd van cultuur en het moet ook alweer niet al te ver zijn maar het maakt je eigenlijk niet zo uit. het moet ongeveer hetzelfde weer zijn als in nederland maar het mag wel iets warmer. jij past bij china.

zuid- afrika (4 x uitgekomen)

je moet naar warme gebieden gaan. je wilt niet naar de sneeuw maar het maakt je ook niet uit of er nou een zwemba staat of niet. cultuur maakt je ook niet veel uit maar je houd van de wilde natuur en dieren

oostenrijk (1 x uitgekomen)

jij wilt niet naar een warm gebied op vakantie maar juist naar een koud gebied. jij wilt graag op wintersport en houd van skieen en snowboarden enz. je houd nit van zo ver reizen maar even in het vliegtuig te zitten vind je niet erg.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Fennec

    Spanje...
    wel leuk:D
    nog leuker: Italië~!

    1 decennium geleden
  • xMISSSOCCER

    SPanje =D
    dat wil ik egt al zo lang x'D

    1 decennium geleden
  • RainingMen

    spanje :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?