Hoe ziet jouw avond op het HPschoolbal eruit?

Ben jij populair en wordt je door verschillende jongens gevraagd, of ben je dapper genoeg om zelf op iemand af te stappen? En op wie dan?

Mogelijke uitkomsten

Hottie Draco Malfoy (38 x uitgekomen)

'Wauw Anniek, je ziet er schitterend uit', zei Draco.
En je wist dat het waar was. Je jurk zag eruit alsof hij speciaal voor jou gemaakt was.
'Kom je mee?' vroeg hij.
'Natuurlijk', glimlachte je.
Eenmaal in de zaal zag je dat iedereen naar jullie zat te staren.
Waar kijkt iedereen toch naar vraag je je af, want iedereen fluistert en wijst naar jullie. Je vraagt het Draco. 'Dat komt omdat wij het beste stel van de avond zijn', antwoordt hij. Je grijnst. En je voelt je meteen vrolijk.
Maar dan komt Pansy/Patty ineens uit de menigte opgedoken. 'Ooh Draco, je ziet er geweldig uit. Zullen we dansen.'
Maar opeens ziet ze jou staan. 'O', zegt ze, 'Ben jij er ook'
'Ook hallo' zeg je met een geïrriteerde blik. Draco ziet het en zegt: 'Sorry, Pansy/Patty, ik ben met Anniek vanavond', en tegen jou; 'Zullen we dansen?'
Samen stappen jullie de dansvloer op. Je merkt al snel dat jullie elkaar goed aanvoelen. Je voelt de starende blikken en voelt je heerlijk in het middelpunt van de belangstelling.

Kortom: Met Draco aan je zijde zal je in het middelpunt van de belangstelling staan. Veel meiden zijn jaloers, maar als Draco jou eenmaal heeft gezien, laat hij je niet meer gaan. Je zal een heerlijke avond hebben. En bovendien is het ook nog eens een lekkertjee!

Harry Potter (25 x uitgekomen)

'Je ziet er ehm. Leuk ehm. uit' zegt Harry.
Teleurgesteld kijk je om, maar als je in z'n ogen kijkt, zie je iets heel anders. Hij kijkt je aan op een lieve, bewonderende manier. Meteen voel je je al vrolijker. 'Dankje, Zullen we gaan?', vraag je.
Samen lopen jullie naar de balzaal. Je voelt meteen de aandacht. En als blijkt dat de kampioenen voor moeten dansen, kan de avond al niet meer stuk.
Zodra dat voorbij is gaan Harry en jij aan de kant zitten. Je merkt dat Harry dansen niet helemaal geweldig vind.

Kortom: Als je met DeJongenDieBleefLeven naar het bal gaat, heb je natuurlijk alle aandacht.
Maar die aandacht is niet altijd positief. Met Harry als partner ben je ook niet meer bij de griffoendors weg te slaan. Maar als andere jongens je ten dans vragen, neem vooral dat aanbod aan. Want dat Harry niet veel met je danst betekent niet dat ie je niet leuk vind. Maar zorg er dus wel voor dat je een leuke avond hebt!

Ron Wemel (13 x uitgekomen)

Als je Ron ziet aankomen denk je; O mijn god.
Wat een sexy/afgrijselijk pak! Maarja, je kon niemand anders vinden en je gaat tenminste wel met Harry. Viavia dan. En je kan altijd nog met je beste vriendin gaan dansen! Bovendien is Ron niet lelijk.

'Zullen we gaan?' vraagt Ron. En je ziet de tegenzin in zijn ogen. Eigenlijk heb jij ook helemaal geen zin in het bal. Maarja, iedereen gaat erheen.
Eenmaal daar aangekomen gaan jullie dansen. Ron is niet echt een goede danser, maar jullie kunnen er om lachen.
Na dit gedoe gaan jullie gezellig samen in een hoekje zitten praten. Soms komt Ron wat bot over, maar het is wel een schat. Soms word je ten dans gevraagd en ga je even dansen; Ron en Harry vermaken zich wel. Maar toch heb je een leuke avond gehad.

Marcel Lubbermans (12 x uitgekomen)

In tegenstelling tot Ron houdt Marcel wel van dansen. En als hij je op komt halen, kan je zien dat hij er zin in heeft!
'Je ziet er leuk uit', zeg je. En je meent het. Je hebt hem nog nooit zo vrolijk gezien!
'Dankje' zegt hij blozend.
Jullie komen de zaal in en gaan meteen dansen. Met een paar pauzes om me mensen te praten en wat te drinken, ben je de hele avond aan het dansen. Als jij als laatste de meisjeszaal binnenkomt, voel je je trots. Bovendien vond iedereen dat jullie een goed dansstel waren; Hier wordt nog weken over nagepraat!

Cedric Diggory (33 x uitgekomen)

Je hebt je erg moeten uitsloven, voordta je was opgevallen bij de populaire Cedric. Je weet dat je er goed uitziet, want je hebt extra je best gedaan, en dat zegt hij ook meteen als hij je op komt halen. Maar hij ziet er ook goed uit!
Je voelt de jaloerse blikken jou kant opgaan als jullie binnenkomen. Cedric danst de hele avond met je en is er ook goed in! Je hebt het heel gezellig, want hij doet er alles aan om jou op je gemak te stellen. Ondanks dat veel meisjes hem proberen weg te krijgen, heeft hij alleen maar oog voor jou.

Kortom: Je mag je gelukkig prijzen dat je Cedric hebt, maar bedenk wel; je hebt dat niet voor niets! Jij bent ook populair en met hem aan je zijde al helemaal. Op het moment dat je voor moest dansen, vergat je alles om je heen, behalve Carlo. En zo was dat ook bij hem. Hij is erg romantisch en wees daar blij mee!

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • SelfEsteem

    CEDRIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAHHHHHHHH (K)

    1 decennium geleden
  • ElinaMakeUp

    Marcel Lubbermans??
    HahaxD

    1 decennium geleden
  • Feltonizer

    Draaccooo :'d Ik heb hem echt ALTIJD x] wij zijn voorbestemd (aa)

    1 decennium geleden
  • Aveiro

    Dracooooo

    1 decennium geleden
  • IMxPOSSIBLE

    Ik kreeg Cedric Diggory..(L)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?