Welke tokio-hunk loves you?

Gwn wa vraagskes aankruise en ik voorspel je welke tokio hoteller helemaal holderdebolder vn jou is :D

Mogelijke uitkomsten

Georg (0 x uitgekomen)

Partytime! Yep geen romantische etentjes etentjes bij kaarslicht of kleffe dingen voor georg maar wel maffe feestjes en geschifte bijeenkomsten. Wie met georg op stap gaat, kan maar beter uitgeslape zijn, want de eerste dagen zie je je bed niet terug

Bill (9 x uitgekomen)

Zoek alvast een trendy paar stapschoenen, want wie met Bill naar buiten komt kan zich verwachten aaan urenlange shopsessies op de hipste boulevards van de wereld! Zoek ook alvast maar een te gekke outfit bij elkaar en hou het tijdens het knuffelen bij Engels of Duits natuurlijk. Aan Frans heeft hij een enorme hekel!!

Tom (5 x uitgekomen)

Zet die hiphop maar een streepje luider en neem gerust je tijd in de badkamer want Tom is een echte ladykiller! Beetje kieskeurig is deze jongen, maar hondstrouw eens voor je valt!

Gustav (15 x uitgekomen)

Trek gewoon een jeans aan, want bij Gustav is vooral het karakter belangrijk. Hij is de grappenmaker van de bende en zit nooit om een sterke uitspraak of een grap verlegen. Dit word fun, dat beloof ik je!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • ILoveMusic

    Gustav:D(H)

    1 decennium geleden
  • PurplexFreak

    ik heb Gustav gekregen *uche uche* YYYYYYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    *uche uche* srry kon het niet laten:P

    1 decennium geleden
  • lovesxgustav

    Weiiiihhh Snik Snik Wrm Krijg Ik Nooit Reacties???!!!

    1 decennium geleden
  • lovesxgustav

    komaaaaaaaaaaaaan mense dees is men eerste quizlet reacties wil iiiiik!!!
    (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?