Welk paardenras past bij jou?

Wil jij weten welk ras bij je past? Doe vooral deze test!

Mogelijke uitkomsten

Arabier (9 x uitgekomen)

Jij past bij de Arabier! Ze zijn slim, vurig en gevoelig. Eerst zul je zijn vertrouwen moeten winnen, en daarna wil hij alles voor je doen, waar jij vast graag wat tijd voor over hebt!

Shetlander (14 x uitgekomen)

Jij past goed bij de Shetlander! Rijden is niet het belangrijkste voor jou, jij vind kunstjes en poetsen veel leuker! Daar is de eigenwijze, ontdeugende en nieuwsgierige Shetlander supergeschikt voor!

IJslander (32 x uitgekomen)

Jij past bij de IJslander. Je houdt van knuffelen en poetsen, maar ook van lekker rijden. Een IJslander is pittig, nieuwsgierig en ontdeugend. Met de extra gangen is dit paardje helemaal compleet!

KWPN (23 x uitgekomen)

Jij past bij de KWPN'er! Dit paard is lief, betrouwbaar en goed in de sport. Dressuur en springen kan allebei met hem!

Tinker (22 x uitgekomen)

Jij past bij de Tinker! De Tinker is een rustig paard en heeft een goed, eerlijk en slim karakter. Maar af en toe kan hij ook eigenwijs zijn! Een Tinker heeft mooie vlekken en is erg leuk te berijden!

Welsh (1 x uitgekomen)

Jij past het beste bij de Welsh! De Welsh is een pittige, slimme, werklustige pony. Hij is goed geschikt voor alle takken in de paardensport, en ook goed in mennen! Een pony waar je alles mee kan dus!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • xGriffelx

    Tinker:D

    1 decennium geleden
  • THGFan4ever

    Een kwpn'er, ik ben net zoals die reactie onder mij meer van western.... Ik vind zelf een welsh meer bij me passen. Dat is m'n lievelingspony ook... Verder leuke quiz XD, maar zelf zou ik meer rassen erbij doen.

    1 decennium geleden
  • xJytteee

    Tinker!

    Ben alleen zelf net wat meer van de Quarter Horses en het westernrijden xd

    1 decennium geleden
  • Unity

    KWPN

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?