wie van Tokio Hotel past bij jou?

Ben jij fan van Tokio Hotel en wil je graag weten bij wie jij het beste past doe dan deze quizlet.(ook als je geen fan bent hoor)

Mogelijke uitkomsten

Bill (1276 x uitgekomen)

Jij bent net als Bill. Je hobbies zijn party's en muziek. En waarschijnlijk hou je ook wel van tattoo's of piercings. Je levensmotto is lieb die sekunde (leef iedere seconde)

Tom (510 x uitgekomen)

Jij bent net als Tom. Je hobbies zijn Party's, muziek en Graffiti. Waarschijnlijk hou je ook wel van rouge kapsels en wijde kleding (kort samengevat jij hebt een eigen stijl) Je levensmotto is carpe diem (pluk de dag)

Gustav (208 x uitgekomen)

Jij bent net als Gustav. Je hobbies zijn drummen, party's en muziek. Waarschijnlijk hou je ook heel erg van petten en misschien ook wel van metallica.
Je levensmotto is: het is gewoon zo, alles gaat fout.

Georg (193 x uitgekomen)

Jij bent net als Georg. Je hobbies zijn dansen en muziek. En waarschijnlijk draag je ook wel vaak bandt-shirtjes en houd je misschien wel van Red hot Chilli peppers. Je levensmotto is: leef je droom.

Statistieken

Statistieken

Reageer (98)

  • Dominique03

    Tom ;)

    1 decennium geleden
  • BitchyAlien

    Gustav(:

    1 decennium geleden
  • Attina

    Bill

    1 decennium geleden
  • FrozenFlower

    Tom
    eigenlijk is mijn motto: Life sucks Then you die [quote Jacob Black Breaking Down ^^] nee het is gewoon: blijf jezelf er zijn genoeg andere maar Tom is lkkr

    1 decennium geleden
  • Tomkitty

    Tom(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?