naar welke wereld ga jij?

Je bent op vakantie in Frankrijk, samen met je ouders ga je de kliffen bekijken. Opeens word je geduwd...

Mogelijke uitkomsten

Berk (5 x uitgekomen)

Je werd geduwd door een wilde draak. Maar net voordat je in zee valt, voel je een greep in je arm. Als je boven je kijkt zie je dat je redder Hicup en Toothles zijn. Als bedankje geef je een zalm die om de een of andere reden in je zak had aan toothles. Hicup geeft als dank een haring aan je terug. Ze zetten je af op een rots midden in zee. Daar rooster je de haring. Je lokt er de aandacht van een Deadly Nadder mee. Je loopt er rustig naartoe en je gaat op hem zitten. Samen vliegen jullie over Berk. Jullie landden op Berk en beleven vele avonturen met Hicup, Astrid, Fishlegs, Rufnut, Tufnut en Sotlout.

Zweinstein (20 x uitgekomen)

Je werd geduwd door Voldemord. Net voor je in zee valt, word je gered door Harry Potter. Je geeft hem als bedankje een oude geheugensteen. Harry geeft je een toverstaf terug. Harry moest op tijd thuis zijn, dus zet hij je af bij de Duffelingen. Maar je hebt niet zoveel zin om genegeerd te worden. Dus sommeer je een bezemsteel. Je klimt erop en vliegt naar Zweinstein. Je studeert er wordt daarna leraar Bezweringen. Je beleeft prachtige (Voldemordloze) avonturen.

Noordpool (8 x uitgekomen)

Pitch, de boeman had je geduwd. Net voor je in de golven wordt gesmeten, werd je gered door Jack Frost. Hij neemt je met een hand vast terwijl hij met zijn andere hand zijn stok vasthoud. Je wilt hem bedanken dus geef je hem een diamanten sneeuwvlok. Hij is zo blij dat hij je een sneeuwbal geeft waar je overal mee naartoe kan gaan. Hij zet je af want het is winter en hij moet nog veel plaatsen bevriezen. Je gebruikt de sneeuwbal en belandt op de Noordpool. Daar word je door de maan als een van de legendes aangewezen.Je beleeft er nog vele avonturen met de paashaas, Jack Frost, de kerstman, de tandenfee en het zandmannetje.

Aarde (7 x uitgekomen)

Je werd door je zusje in de zee gegooid, en je werd net op tijd gered door een helikopter. Je klamt je vast aan de ladder die ze lieten zakken. Als bedankje geef je de piloot een biljet van 10 euro. De piloot geeft je zijn busabonnement dat nog maar 2 dagen goed is. Jullie landen op een klein vliegveld. Je bedankt hem nog eens en je neemt de eerste bus naar huis. Je ouders zijn thuis dolblij dat ze jou levend terug zagen. Je zus wordt naar de gevangenis gestuurd, en voor de rest leef je een rustig leven.

Araluen (8 x uitgekomen)

je werd geduwd door een wargal, net voordat je in het water zou vallen, beland je op een Skandisch wolvenschip. Als bedankje geef je vlijmscherp dolkmes aan Svengal, de Skrill. Maar de bekende Will Verdrag die toevallig op dat schip is geeft dan aan jou zijn reserve boog. Je gaat aan de oost-kust van Araluen samen met Will aan land. Daar schiet je een genovees neer die Will in zijn rug zou aanvallen. Jij en Will worden goede vrienden en je wordt uiteindelijk zijn leerling. Je beleeft nog vele avonturen samen met Will, Arnaut, Halt, Gilan, Crowley, Alyss en prinses Cassandra.

Schapeneind (1 x uitgekomen)

Je bent geduwd door Moeder Malden. Net voor je door de golven tegen de kliffen wordt gesmeten, grijpt een verwilderde lamia-heks je bij de schouders, ze brengt je naar Thomas Wachter. Je geeft haar een konijn dat je gestroopt had. Maar Thomas geeft jou iets terug, een zilveren ketting. Je vangt er Botten Lizie mee die uit haar put ontsnapt was. Je gaat bij hem in de leer. Je beleeft nog vele avonturen met meester Gregorius, Annelie en Thomas.

Narnia (6 x uitgekomen)

Je werd geduwd door de witte heks. Net voor je in zee valt, word je gered door een gevleugeld paard. Je klamt je vast aan zijn rug. Je geeft een suikerklontje aan hem. Hij zet je af bij cair paravel. Daar vertel je je verhaal aan de 4 koningen. Koningin Lucy geeft je haar genezend drankje nadat je uitgesproken bent. Opeens vliegt er een speer door het open raam en boort zich in de schouder van koning Edmund. Je gebruikt je drankje om de wond te genezen. Je beleeft nog vele avonturen met Susan, Lucy, Edmund, Peter en Aslan.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Baelfire_

    Zweinstein! Yes, i'm a PotterHead.. XD :)

    8 jaar geleden
  • NinoCat

    Zwijnstijn jee k ben een echte Harry Potter fan

    9 jaar geleden
  • punkygirl

    Noordpool ccool!(yeah)

    1 decennium geleden
  • LittleHorse

    aarde XP

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?