Op wie val je en wat ga je doen? Tokio hotel4

Je wordt op gebeld en neemt vol nieuwsgierigheid op.

Mogelijke uitkomsten

Bill (5 x uitgekomen)

Je vidn het wel jammer dat iedereen meegaat, maar aan de ene kant ook super gezellig. Miranda (je vriendin) is toch meegegaan. En heeft het ook naar je zin. Jij glipt met Bill naar een hoekje achterin. Je vertelt hem dat je het cool vind dat hij zich zo durft te kleden, ondanks dat iedereen er altijd zo'n commetaar opheeft. Hij zei: Daar trek ik me over het algemeen niks van aan, maar jij ziet er ook leuk uit hoor. Je kreeg er de kriebels van. Toen werd het nummer: Try again, gedraaid. Je had het pas nog gehoort en vond het een best mooi nummer. Bill zegt: Ooh, wat grappig dit is me lievelings nummer zullen we dansen?? Jij: Ja graag. Je gaat steeds dichter tegen hem aanstaan. Dan begin je elkaar te zoenen. Je stopt even en zegt: Je bent lief, Bill: Amanda jij ook hoor. Het is erg gezellig hier vanavond. Zullen we morgen weer wat gaan doen?
Jij antwoord..

Georg (0 x uitgekomen)

Je gaat samen met hem naar de Disco. Op een gegevenmoment heb je eigenlijk alleen nog maar oog voor Georg. Ze haar dat zo op en neer gaat. Hij is zo sexy. Je weet niet waar je kijken moet. Dan stapt hij op je af en neemt je mee naar een afgelegen stukje. Jullie praten over vanalles en nog wat. Dan vraagt hij: Wat wil je drinken?
Je antwoord: Red bull graag, kan wel ff wat energie gebruiken. Georg: Dat is toevallig dat vind ik ook lekker. Dan komt een heel mooi nummer vind je zelf. Georg vraagt of je mee gaat dansen. Daar zeg je natuurlijk geen nee tegen. Het is een vrij langzaam nummer dus je gaat steeds dichter tegen hem aan staan. Dan beginnen jullie te zoenen. Je stopt even en zegt: Je bent lief, Georg: Amanda jij ook hoor. Het is erg gezellig hier vanavond. Zullen we morgen weer wat gaan doen?
Jij antwoord..

Gustav (1 x uitgekomen)

Het werd heel erg gezellig en hij maakte zelfs complimentjes over je kleren. Jullie hadden aardig dezelfde muziek smaak: Bijvoorbeeld de band; Metallica en toevallig vonden jullie ook beide een bepaald liedje super mooi: Sword Of Glory van Motörhead. Je had het echt super naar je zin. Je ging steeds dichter naast hem zitten. Toen opeens begonnen jullie elkaar te kussen. HEt was ook zo gezellig. Je stopte even, hij keek je een beetje vragend aan.. Je zei: Je bent lief, Gustav: Amanda jij ook hoor. Het is erg gezellig hier vanavond. Zullen we morgen weer wat gaan doen?
Jij antwoord..

Tokio HOtel is het helemaal (3 x uitgekomen)

Ze zijn allemaal super leuk, je blijft een twijfelaar.
Of misschien twijfel ej alleen tussen de twins.
Test gewoon nog even verder.
Er komt uit eindelijk vast wel 1 van de 4 uit.
Of je bent gewoon een superfan!!:D dat kan natuurlijk ook. Maar dat maakt oook niet uit, want mis springt er later nog 1 echt uit.

Tom (3 x uitgekomen)

het is super gezellig, Je ging eerst naar tom en hij speelde voor jouw een stukje op ze gitaar. Hij kan ook zo goed spelen, maar dat had je bij het concert al wel gezien.

Dan ga je samen naar de film. Je wil heel graag naar een thriller. Tom snapt er niks van. Jij zegt: ik houd heel erg van thrillers. TOm: Ooh, als het eng wordt kruip je maar tegen em aan hoor;) *knipoog* De film is heel erg leuk. Af en toe kruip je wat dichter tegen hem aan. In de pauze haalt Tom voor jouw wat Cola en hij zelf ook. Dan begint de film weer. Je zit nog steeds dicht tegen hem aan. Dan begint hij je ineens in je nek te kussen. Je kijkt hem aan en geeft hem een kus op ze mond. Dan stop je en zeg je: Je bent lief, TOm: Amanda jij ook hoor. Het is erg gezellig hier vanavond. Zullen we morgen weer wat gaan doen?
Jij antwoord..

tokio hotel,,hater misschien,, of vind je ze gewoon niks bijzonders?? (1 x uitgekomen)

Vind je ze wel leuk, want als je nu al bij de 4de quiz bent en er komt nog steeds iets in de richting uit van dat je ze niks vind.. Kun je er misschien beter mee stoppen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Supermassive

    hoee okew dan^^ me heeft besloten :P ma goes tommiee!! :P
    maar billie is zow liieeff!!^^
    my god :P nje ,, het gaat nooit lukken bij mij xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?