Jij, samen met Tokio Hotel!!

Dit is mijn eerste. Dus plaats ff een reactie wat je ervan vind. :D:D.....! Ik probeer het zo realistisch mogelijk te houden!:P
Je heet Martaa (ja sorri ff mijn eigen naam) Je bent 16 jaar oud. En superfan van Tokio hotel. :D.
Je hebt tegen jezelf gezegd dat je toch één keer in je leven tokio hotel moet ontmoeten. :D . Je bent wel is vaker naar hun concerten geweest.
Nog beetje info. Je woont in Nederland. maar je kunt goed Duits praten. Dat is ook wel nodig want je gaat elk jaar minstens 5 keer naar duitsland. Dit jaar ga je in de zomer 3 weken naar Duitsland naar een heel klein, saai, dorpjee. Maar gelukkig mocht van je ouders een vriendin mee. Zij is geen tokio hotel fan maar ze vind het niet erg dat jij dat bent.
Okeey wel genoeg infooo LETS BEGIN .:D
Het is de dag voor dat je op vakantie gaat, je vriendin is bij je blijven slapen.

Mogelijke uitkomsten

Misschien (0 x uitgekomen)

...... Probeer het nog eens. ...:D

Neeeeen (0 x uitgekomen)

NEEEEEE....

Jaaaa. (28 x uitgekomen)

Je hebt het erg na je zin in de autoo met je vriendin.. julliee zijn spelletjes aan het doen en aan het praten over van alles.:D . Het enigste nadeel is dat je niet kan lezen in de auto anders wordt je misselijk. Je wilt nu zo graag lezen want je vader heeft coole tijdschriften met tokio hotel gekocht bij het benzine station.... Je kan niet wachten om het te lezen... Je vind alle jongens leuk. Maaar eerlijk gezegd heb je toch een oogje op Tom... oohhww zo kan je wel uren verder dromen ..
Je blijft tegen je zelf zeggen dat je ze ooit een keer tegen komt.
Opeens wordt je wakker geschud door je vriendin.. die zegt dat we er bijna zijn... Watt heb je er tochh zin in .. (dus niet).. je moet de hele tijd denken aan je ouders die vast willen wandelen ... ze zijn er verslaafd aan.... maar je gaat het vast gezellig maken... en het hele dorpje onveilig maken met je vriendin...

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?