Luv Avc TH 23

'Gewoon een beetje rondgelopen. En op myn kamer.' zei Tom. 'Op je kamer?' vroeg Bill verbaasd en ook wantrouwig. Tom gaf geen antwoord maar glmilachte alleen naar jou waarop jij hem een glimlach terugschonk. Bill zuchtte. De reclame was gedaan en de film vervolgde zich. Je kroop tegen Tom aan. Je zag Bill vrbaasd kyken. Hy wist nog altyd niet dat je voor Tom gekozen had. Tom sloeg aan arm rond je heen.

Mogelijke uitkomsten

LOVE. (34 x uitgekomen)

Je hoorde een triestige 'Hey' en een plof naast je. Je zag dat Bill naar je aan het kyken was. Je keek ook naar hem. Je zag een uitdrukking op zyn gezicht van triestheid. Sara zag het ook en sloeg een arm rond hem. Bill duwde haar arm weg en zette zich recht en liep naar de keuken. 'Ik ehh ga maar eens naar huis..' zei Sara. Je zag dat ze geschrokken was van Bill's reactie. Ze had hem alleen maar willen troosten.. 'Als je wilt mag je me altyd bellen he..' zei je om haar proberen op te vrolyken.. 'Weetik' zei ze en ze liep naar deur. 'Bye!' zei ze en ze deed de deur achter haar toe. Je had aan haar stem gehoord dat ze byna aan het huilen was. 'Bill is triest..' zei je tegen Tom. Je legde je hoofd op zyn schouder en met één hand op zyn borst. 'Ik weet het.' zei Tom, 'ik zou ook triest zyn in zyn plaats.' Hy gaf je een kusje in je haar. Je voelde je tegelykertyd gelukkig maar ook triest. Tom keek je overgelukkig aan. Bill plofte naast je neer inde zetel met een blikje Redbull. Hy nam de afstandsbediening en zette het op MTV. Er klonk een liedje dat je niet kende. De artiestkende je ook niet. Je verstond niet alle tekst, maar je verstond wel dat de zangeres over 2 jongens zong, waar ze allebei op verliefd was en dat ze voor eentje had gekozen en de andere nu boos was en die ene had vermoord. Je kon er een beetje je eigen situatie in herkennen. Alleen Was Bill niet boos maar triest en had hy Tom niet vermoord. Als het liedje gedaan was besloot je maar eens naar huis te gaan. Je nam afscheid van Tom met een longe tongzoen. Daarna klopte je Bill zyn deur, die was ondertussen al naar boven gegaan, en je zei dat je weg was, hy knikte en dat was alles.. Je sloot teleurgesteld de deur. Je had zo graag gehad dat je nog met hem kon praten maar dat wou hy blykbaar niet.. Je ging weer naar beneden waar Tom je weer opwachte en je heel lang zoende.. Daarna liet hy je buiten en liep je naar huis ..

MSS... (0 x uitgekomen)

Kleine kans maja ge weet nooit e.. Tom & Bill in New York ! Whihi, en wil je dan ook eens mn nieuwe quiz maken? Sing + Football , TH Mersi xD
En danku vr degene die em al hebbn gemaakt, er komt wel ng een vervolg op ^^ xD

NEE (0 x uitgekomen)

Totaal geen kans xD. Ma kvind da Bill ni zo mooi gekleed is op deze foto :$ xD Forgive me

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Escapist

    Oew weiter!! Hij is weer spr!!
    ~xx~

    1 decennium geleden
  • WANNEx

    nee:( ze mag nie met bill zoenen(puh)XD

    xxx volgende!!!(A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?