Jij en Bill op zolder...

Deze Quizlet is een verhaal... Het einde komt als je alle vragen hebt beantwoord!

Mogelijke uitkomsten

De Hemel :) (13 x uitgekomen)

Je hoort voetstappen op de trap... Je kijkt om je heen. Je ziet een open raam! Dat je dat nou niet eerder zag!! Snel pak je Bill's hand en springt door het raam. Jullie landen veilig op het zachte gras en vluchte weg. Verder hebben jullie een goe leven samen. 1 Kind, getrouwd en jullie worden oud :)

De Hel :( (3 x uitgekomen)

Je maakt je zorgen... Je kijkt om je heen. Je ziet een paar dozen en een dicht raam dat niet open kan en nog nooit open is geweest.Je loopt er zachtjes heen en probeert hem toch open te maken. Maar het lukt niet. Opeens hoor je voetstappen. Je loopt snel naar Bill toe, pakt zijn hand en duikt in elkaar. Dan vliegt de deur open. Bill en jij worden gepakt. Jullie worden meegesluurt en jullie worden gegooid in een cel. Na een paar dagen wordt Bill eruit gehaald en mag vrij zijn. Alleen jij zit er nog. Na een week kan je het niet meer houden. En op dat moment wordt je eruit gepakt. Maar je gaat een hele andere kant op dan Bill. Je gaat een kille kamer in en dan opeens BOEM!! Dood...

blabla (10 x uitgekomen)

Daar zitten jullie dan. Met zijn 2en... Je hoort voetstappen. Jij weet dat er een open raam is achter de dozen, Bill niet. Snel smiek je ervandoor en je laat Bill achter!! Waarom??? Hij is je lust en je leven!! Je hoort alleen nog gegil van Bill.. daarna niks meer. Snel vlucht je weg.. Je moet op straat leven. Je red het nog wel een paar jaar. Maar dan ben je dood. Je bent nooit gelukkig geweest en je leven was prut!! Was nou maar bij Bill gebleven!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Shannety

    de hemeeeeeeeeeeeeel ik word lkkr gelukkig en krijg 1 kind met bill en ik word samen oud, echt een droooom verhaal

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?