Jared Leto and you! {81}

*speciaal voor mijn zussie Arianne*

Jullie gingen bij Lumi en Shin zitten en jullie begonnen te eten..

Mogelijke uitkomsten

Emily In luv with Kiro! (8 x uitgekomen)

Jullie namen afscheid van Shannon en van de jongens van MCR, je keek Arianne aan en ze keek gelijk naar haar vader als ze bij jouw erbij mocht en hij knikte ja. Strify vroeg gelijk aan Jared als hij met hun mee mocht rijden en hij knikte bedenkelijk ja, Kiro zei zachtjes zodat niemand het hoorde dat jullie geluk hadden want Strify vond jullie wel heel erg knap.
Je keek lachend naar Arianne en ze liep al snel naar Shin waar zij achterop moest, je smeekte Kiro nu als je nu zelf mocht rijden en hij knikte ja. Je zag vanaf je oog hoeken dat je vader je vanaf de auto in de gaten hield, je negeerde het en zette de helm op en jullie reden voor de auto.

* tijd sprong van 10 minuutjes*
Eindelijk waren jullie thuis en jullie zette de scooters in de gerage en je legde de helmen terug waar ze normaal ook lagen. Je liep de gang in die nog stil was, je zette gelijk de stereo aan en je hoorde gelijk het nieuwsbericht van Hollywood.
Je zette hem gelijk op een adnere zender en je hoorde niks meer van normale muziek, je zette hem uit en zette de tv aan. Je had al gelijk de zender erop staan die je altijd keek, Jared kwam naar binnen gelopen gevolgd door Strify en Tomo, Strify kwam zich gelijk naast Arianne zitten en tegerlijkertijd naast jouw. Tomo riep Arianne snel bij zich en hij haalde zijn handen van de rug naar boven en jullie zagen allemaal een uber schattig hondje!
Tegerlijkertijd riep Kiro dat je mee moest komen en
jullie stonden afgelegen op de gang
Kiro: Ich will dir was fragen...
Jij: Und das ist..
Kiro: Wilst du meine freundin sein?
Jij: Aber Naturlich!
Je keek met een glimlach en knuffelde hem gelijk, jullie liepen weer naar de woonkamer en jullie werden niet eens opgemerkt dankzij Tomo zijn lieve kado aan Arianne...

tomxbillx (0 x uitgekomen)

MAAK HAAR QUIZEN OVER KILLERPILZE!!!
dat is een blondjes bevel xD

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?