Welk type ben jij?

Ben je een Ruby Gloom, Pucca of een Girls Power Manisfesto?? Check it out here ^_^

Mogelijke uitkomsten

Ruby Gloom (24 x uitgekomen)

Je bent een tikkeltje mysterieus en voelt je af en toe een buitenbeentje. Je hebt een eigen bijzondere kledingstijl en draagt het liefst zwart. Mensen beoordeel je niet op uiterlijk, maar juist op karakter. Kijk maar naar het hechte groepje waarmee jij op avontuur gaat.
Je vrienden zullen jou omschrijven als creatief, zorgzaam en een goede luisteraar. Je bent graag op jezelf en vind het niet erg om 'anders' te zijn.

Girls Power Manifesto (50 x uitgekomen)

Druk, druk druk! Voor jou geen time-out van sporten en stappen. Het liefst heb je veel mensen om je heen die jou veel aandacht geven. Binnen he vriendengroep ben jij de gangmaker. je draagt trendy, stoere kleding en geeft daar dan ook bijna al je zakgeld aan uit. Je bent zelfverzekerd en je maakt je eigen keuzes. Een tikkeltje eigenwijs jyb he daardoor wel wel zijn! Kortom, je hebt echte 'Girls Power'.

Pucca (15 x uitgekomen)

Voor jou is elke dag een nieuw avontuur. Je bent vaak vrolijk en opgewekt, maar soms ook een naïef. Het liefst houd je iedereen te vriend. Pas wel op, want soms ben je te lief voor anderen. Je grootste hobby is verliefd worden, het liefst zo vaak mogelijk. Je gelooft in romantiek en de ware liefde. Verder ben je erg nieuwsgierig en sta je actief in het leven.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • EviPARANOiD

    Ruby Gloom :Y)

    1 decennium geleden
  • IaMLovU

    Pucca haha ja ja ik geef te veel liefde (H)

    (K)

    1 decennium geleden
  • Jessxclusive

    pucca n_n

    1 decennium geleden
  • maantje

    het klop:D:D:D:D:D:D:D:D

    1 decennium geleden
  • Morrison

    Ruby Gloom
    (M'n 2e naam is Ruby... XD)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?