Wie ben jij van het pauzegroepje?

Er zijn verschillende types in 'het pauzegroepje'. Welke ben jij.....

Mogelijke uitkomsten

Alison (6 x uitgekomen)

Sportief, soms wat aggeresief, maar toch altijd aan de positieve kant. Jij vind het fijn om andere mensen te kunnen helpen. Jij doet hartstikke je best op school en behaalt ook goede cijfers. of ze je nou een nerd noemen, boeit jou niet. Jij bent zelfverzekerd en je bent een goede vriend/vriendin. Ook vind je het leuk om anderen te laten lachen. Jij weet of je de goede vrienden hebt, en of je ze kunt vertrouwen. Jij wint ook heel veel. Jij wilt nu nog geen vriendje. nog even lekker opjezelf blijven!

jou motto: Just keep smiling!

Marloes (13 x uitgekomen)

Jij zit dicht aan de kant van een beetje gothic. Je bent soms tot vaak depressief, maar kan ook een ontzettend gezellige meid/boy zijn. Je vaak meteen geneigd om te schelden op alles en iedereen als iets verkeerd gaat. op school gaat het niet al te best, en je hebt een HEKEL aan leraren en school. je bent een totale Tokio-hotel fan. Ook van Tinkerbell, maar dat is verschillend bij iedereen. Je houdt van rock en matellic. Ook heb jij een bijnaam: Tink. (maar dat is bij anderen anders! het gaat om de bijnaam...)

jou motto: Fuck op, Tokio-Hotel Rockt!

ps. op het plaatje staat:

who said cinderella was a fairytale? any bitch can lose her shoes

Kevin (7 x uitgekomen)

Je bent echt goed in leren, houd ook alles in orde. Je bent wel een aardige jongen/meisd, en bent dol op dingen zoals Lord of the Rings en/of World of Warcraft. Je bent een goede vriend, bent misschien een buitenbeentje, maar bent wel gezellig. Je doet aan judo, en je vind het toch wel fijn om echt vrienden te hebben. Je bent van plan om te studeren later. Je bent goed in technische dingen.

Jou motto: Als je iets wilt bereiken, ga er dan voor

Anneke (1 x uitgekomen)

Jij bent heel vaag. Je bent wel eigenwijs, mar je weet wat je wilt. Jij bent het liefst bij vrienden in de buurt. en je bent niet verlegen. Jij kan overal lekker jezelf zijn, en je kan je lekker uiten. Jij weet vaak de goede beslissingen te nemen. Jij houdt van de muziekgroep Within Temptation en al hun muziek. Jij doet het ook niet slecht op school, maar toch zit je niet helemaal lekker in je vel in je eigen klas. Jij bent liever bij het pauzegroepje! Je betn een gezellige meid/jongen. soms wat irritant, maar toch leuk.

Jou motto: Wees altijd gewoon jezelf.

Amber (7 x uitgekomen)

Jij gaat zekerweten gewoonweggoed om met anderen. Af en toe doe jij mee met de laatste mode, en draag jij bjorn borg onderbroeken. Jij durft van alles, is niet verlegen, en : jij bent een personal friend van een beroemde caberatier. Jij doet wel wat aan je uiterlijk maar jij staat niet uren voor de spiegel. Jij vindt het te gel om met anderen te kunnen lachen en je betn zeker niet vriendloos.
je muzieksmaak is Brace

Jou motto: Guido is een lekker ding!
(die caberatier dus ^_^)

Anouk (4 x uitgekomen)

één woord: VERLEGEN. maar je betn wel een schat. jij kan lachen met anderen en bent een hele goede vriendin. jij zeker niet graag voor de klas, in je eentje en zeker niet op toneel. maar verlegenheid kan ook een goede eigenschap zijn. het kan soms heel grappig zijn. En je hebt talent: jij kan fantastisch leuk en goed tekenen. Jij doet het gewoon, lekker rustig aan op school en vindt alle jongens irritant. Het ligt totaalt aan anderen of jij aardig tegen ze doet. Jij houdt van schattige dingen. Jij luistert naar muziek, en kijkt dan wel of je het leuk vindt.

Jou motto: Jongens zijn onzin, vrienden gaan voor.

Laurens (0 x uitgekomen)

Ja, het herrieschoppertje. Jij bent erg druk, maar ook de clown van de klas. Jij doet alle som mensen aan het lachen te krijgen. Helaas weet jij soms geen grenzen te leggen. En als het moet, gaa je zelfs verkleed als een meisje. Helaas, jij bent ook een buitenbeentje. Jij bent kleiner dan de rest(of groter, dat ligt aan jou). Maar daardoor vindt iedereen je schattig en krijg je veel aandacht. vaak ben je irritant, maar soms als je een film zit te kijken, of je bent ergens echt in geinterreseert, geef je geen kick. Maar ach, de leuke kant van jou is dat je mensen echt kunt laten lachen.

jou motto: Klein maar fijn! Kort maar krachtig!

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • sylvieiscool

    NEEEEEEEEEEEEEE LEUGENAAR
    GRRRRRRRRRRRRRRRR HOE DURF JE DAT TE DOEN(6)(6)(6)

    7 jaar geleden
  • MacDankun

    Haha, ik heet ook Amber en dat had ik ook als uitkomst ;d

    xx, Amber

    1 decennium geleden
  • Noah98

    Alison!

    1 decennium geleden
  • Milkshakeee

    Weetje: Anouk & Laurens zijn volgens mij echt vreselijke inviduen [ofzo xD] want nog niemand is bij hun uitgekomen O.o En ik heb de meeste look-a-likes NEEEEE, nou ga ik naar de hel xD
    Ben een beetje melig Alison, dus ik zal verder je tijd niet meer verdoen (A)
    XX<3

    1 decennium geleden
  • TalkAttack

    whaah ik sta er nog steeds niet bij :(
    Dat is niet lief Alison (A)
    neeh hoor geeft helemaal niks:P
    het is een leuke quiz:)
    Xx Sanne

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?