Je leven neemt een nieuwe wending (Tom TH) 1

Je naam is Noa. Je bent 17 jaar. Je woont in België in Antwerpen. Je hebt 1 broer, 21 jaar Kristof, en 1 zus, 10 jaar Kate. Je zit in je laatste jaar uit het middelbaar. Je danst en duikt op vrijdag avond (eerst dansen dan duiken) en je speelde ook toneel, je bent opzoek naar een nieuwe toneelgroep en de rest ontdek je maar in de quizen

Mogelijke uitkomsten

JAAH! (70 x uitgekomen)

Het is woensdagmiddag,14 november, je bent net van school, je hebt al je huiswerk gemaakt en bent aan het surfen op internet. Je ziet dat het 3 maart concert is van Tokio Hotel in Brussel, je wil direct kaarten gaan bestellen als je ziet dat er nog maar een paar vrij zijn. Als je op bestel duwt staat er : " Sorry, de laatste kaarten zijn net verkocht, volgende keer beter! " (HOE GROF). Je hebt dus net de laatste kaarten van het concert misgegrepen. Je gaat even verder surfen om te zien of er nergens een wedstrijd is ofzo om kaarten te winnen. Na een tijdje gezocht te hebben vond je echt niets.

3 MAAND LATER (15 januari)
Vanavond is het je 100dagen fuif, je gaat nog snel even,voor je met je klas weggaat, op internet zoeken naar wedstrijden maar weer niks, netzoals alle vorige dagen. Je wilt vertrekken maar je mama houdt je tegen. (M= MAMA, J= JIJ) M: "Noa?" J: "Ja?" M:"Voor je weggaat, je papa en ik hebben een cadeautje voor je,voor je verjaardag en omdat je in het laatste jaar zit." J: "Wat dan" M: "Hier alstublieft" Je mama geeft je een enveloppe, je doet de enveloppe open en je haalt het papier eruit dat er in zitten. J: "Goed voor 4 tickets voor het THconcert op 3 maart in Vorst. ... Bedankt maar die zijn uitverkocht, hier ben ik helemaal niets mee." M: "Wetek toch schat, je hebt daar weken over gezaagd, maar je vader en ik hebben kunnen regelen dat jij en 3 vriendinnen kaarten hebben voor de voorste rij én achteraf een meet & greet hebben met de jongens van tokio hotel!" J: "WAT! Oh mama echt bedankt, ik ga direct Evelyn, Sofie en Amber bellen om da te zeggen, dan kunne die meegaan" M:"Wacht even, is Amber niet jarig rond 3 maart ergens" J:" Ja das waar waarom?" M: "Ik heb met school en de ouders van Sofie, Amber en Evelyn geregeld dat jullie die week niet naar school moeten en dan zeg je tegen je vriendinnen dat je 1 maart een slaapfeesje houdt en dat ze dan ineens 1 hele week hier mogen blijven en ze dus al hun boeken moeten meenemen en kleren voor die week. Je houdt het gewoon geheim en dan vertrekken jullie maandagmorgend naar Brussel en jullie mogen daar blijven tot de zaterdag daarna." J:" Echt? Heb je dit allemaal voor mij gedaan?" M:" Ja, om ten eerste Chrysostomos en ten tweede omdat je 18 wordt dit jaar." J:"Bedankt mama!" M:" Maar je moet wel zwijgen tegen je vriendinnen." J:" Oké, maar ik ga me nu klaarmaken voor de fuif." M:" Oké, amuseer je maar vanavond, maar mondje dicht hé."
Je gaat je klaarmaken en de rest zie je id volgende quiz..


Willen jullie aub een berichtje achterlaten en erin zeggen of je het goed vind.. dit is men eerste quizje voor een vervolgverhaal..

Misschien (0 x uitgekomen)

Nog niet echt overtuigd.. zoek is wa meer op erover en kom later terug.. zeker dat je een th fan bent?

Nein (0 x uitgekomen)

Ga weg, TH HATER!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • lakje

    supper goe en ik hoop dat je da de rest van je dromen van th ook zo doet

    1 decennium geleden
  • Eef1

    Evelyn= Graaf! :D

    Haha xD

    Nexst!

    1 decennium geleden
  • xLovveexTHx

    super goed!!!!!!!!!!! snel volgende!!!!!

    xx mii(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?