Wie ben je van Shugo chara?

Houd jij ook zo van shugo chara? En wil je weten op wie je het meest lijkt? Doe dan de ze quiz en ontdek wie je bent van shugo chara!(H)

Mogelijke uitkomsten

Hinamoru Amu (60 x uitgekomen)

Je uitkomst is Hinamoru Amu! Jij hebt drie shugo chara's! Ran, Miki en Su. Ze helpen je in slechte tijden en beschermen je. Af en toe kan je erg gestrest overkomen en loopt niet alles zoals verwacht. Daarom moet je niet te veel van mensen iets verwachen.

Hotori Tadase (6 x uitgekomen)

Jou uitkomst in Hotori Tadase. Jou shugo Chara is Kiseki. Samen met hem wil je wereldheerschapij. Maar denk maar niet dat je hiermee stoer probeert te doen. Eigelijk ben je heel verlegen in jezelf en als je op een meisje verliefd bent, zeg je het niet direct.

Fujisaki Nadeshiko/ Nagihiko (5 x uitgekomen)

Jou uitkomst is Fujisake Nadeshiko of terwijl Nagihiko. Jij hebt twee shugo chara's. De ene heet Tamari en de ander heet Rhythm. In de anime shugo chara! kan je goed dansen maar omdat mensen zeggen dat meisjes beter kunnen dansen verkleed je je als een meisje. Daarom is Tamari een meisje en Rhythm een jongen.

Souma Kukai (3 x uitgekomen)

Jij bent Souma Kukai! Jou shugo chara is daichi en je houdt veel van sport. Je bent vrolijk en opgewekt en je zit vol humor. Je kan goed met iedereen opschieten.

Yuiki Yaya (8 x uitgekomen)

Jij bent Yuiki Yaya! Jou shugo chara is Pepe. Je houdt veel van schattige dingen en bent altijd opgewekt en vrolijk. Je kan ook af entoe heel druk zijn. Je wil ook veel aandacht. In de anime shugo chara! wil je afentoe zoveel aandacht, dat je zelfs een baby zou willen zijn en daarom lijkt jou shugo chara op een baby.

Tsukiyomi Ikuto (8 x uitgekomen)

Jij bent Tsukiyomi Ikuto! Jou shugo chara is Yoru. Je bent misterieus en je houdt van plagen. Afentoe kan je ook heel droog zijn. Je hebt afentoe veel problemen maar die houd je voor jezelf.

Hoshina Utau (27 x uitgekomen)

Jij bent Hoshina Utau! Jij hebt twee shugo charas. Eru en Iru. Je laat afentoe stevig je gevoelens merken, zeker als je verliefd bent. In de anime shugo chara! is Eru een engeltje en Iru een duiveltje.

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • ShiroNeko

    Amu haha xD
    Ik (H) Shugo Chara! :D:D

    1 decennium geleden
  • Keroro

    AMU :D
    I (L) Amu xD
    Als ze nou eindelijk ook eens naar Ikuto zou kijken was ze helemaal perfect xD

    1 decennium geleden
  • Dobato

    yaya :D

    1 decennium geleden
  • SoUndLeSS

    Hinamoru amu ,, da's een kei goeie serie ,,

    1 decennium geleden
  • Waterfalls

    amu!!!(lol)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?