Crazy/Beautiful featuring Tokio Hotel

(Kijk bij de uitleg van de serie voor alles wat je moet weten, in het begin leg ik nog wel even stiekem tussendoor alles uit)

Mogelijke uitkomsten

Je ontmoet de nieuwe buren! (40 x uitgekomen)

Jij belde aan. Tim en Davey waren tikkertje aan het spelen in de tuin van de buren. Soraya stond te bellen met een van haar vele vriendjes en Mia en Peter waren duidelijk zenuwachtig. ''Ik maak wel open mam!'' hoorde je een bekende stem zeggen. Je hart maakte een vreugdesprongetje. Dit kan niet waar zijn. Is het echt waar? Door het matte glas van de voordeur zie je een hoop dreadlocks-achtige haren en een cap daarboven op. Hij maakt de deur open en.... Ja hoor, daar staat: Tom!! De gitarist van Tokio Hotel en de geweldigste jongen op aarde! Hij wil jou een hand geven en zich voorstellen, maar Soraya loopt, druk bellend en met haar hand op een spottende manier naar Tom gericht, naar binnen. ''Sorry, dat is Soraya, en ontsettend irritant!'' Tom glimlacht en geeft jou alsnog een hand (de andere zijn al binnen xD) ''Ik ben....'' zegt hij, en jij maakt snel zijn zin af: ''Tom''. ''Fan?'' vraagt hij met een opgetrokken wenkbrauw en een grijns op zijn gezicht. ''Ja'' zeg je een beetje verlegen. ''SORAYA, JE ZET NU DIE TELEFOON UIT, OF JE LEVERT HEM MAAR IN!!!'' hoor je je moeder boos roepen. Soraya komt door de gang gelopen met een kwaad gezicht, ze loopt naar buiten, maar Tom roept haar terug: ''Ik zal me alsnog even voorstellen..'' Je kent die blik op Tom's gezicht, hij is iets van plan, zo kijkt hij ook als hij tijdens een interview zegt hoevoeel One-night-Stands hij wel niet heeft gehad, of als hij zegt hoe geweldig hij wel niet is (Ik ben geen hater ofzo, maar ik moet toegeven dat hij dat wel soms doet :$, en hij is BTW ook geweldig =)) ''Ik ben Tom, en jij bent...'' Hij richte zich tot jou. ''Wat zei je ook alweer? Ohja, jij was ontsettend irritant, toch?'' (Dit laatste vroeg hij weer met z'n gezicht op Soraya gericht) Soraya is super kwaad en richt zich op jou: ''WACHT JIJ MAAR TOT JE THUIS BENT!!!'' en ze loopt kwaad weg. Jij kan je lachen niet meer inhouden en de tranen stromen over je wangen van het lachen....

=( (0 x uitgekomen)

1 muur is zwart, waar ook die tekst op staat, de andere 3 zijn lichtroze, tegen 1 van de muren staat je bureau, met daarop je laptop, naast je bureau een donkerbruine kast, daarnaast de spiegel, tegen de andere muur (tegenover de Fatboy) staat je TV met DVD en stereoinstallatie, naast je bed staan 2 nachtkastjes (aan iedere kant 1) en in de 3de muur zit een gigantisch raam waarvan je het kozijn zwart hebt (laten xD) verven, met mooie gordijnen (zwart met gouden streepjes. Ohja, en op je bureau staat ook nog een set boxjes voor je laptop.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • pukxjuschtel

    WHat GEIL!!!!!!!!!! xD
    Sophie is het leukste van allemaal xD

    grusse pukje xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?