Ben jij een echte dierenvriend??

Je kan wel zeggen dat je een dierenvriend bent, maar ben je het wel echt?? Met deze quizlet vind je uit of je werkelijk zowveel om dieren geeft als je zegt. Dus waar wacht je nog op??

Mogelijke uitkomsten

de Dierenvriend! (34 x uitgekomen)

Veel mensen mogen een voorbeeld aan jou nemen!! Jij geeft veel om dieren en hierdoor merk je dat de dieren je respecteren. Ze zijn vrolijk als je in de buurt bent en komen vaak naar je toe. Ze houden van jouw aandacht. Jij draagt ze op handen.

DIERENMISHANDELAAR!!! (1 x uitgekomen)

Ik snap niet wat jij het voor nut vind om dieren zo te behandelen!! Ze hebben ook gevoel hoor! Misschien moet dat nog even tot je doordringen. Je moet vooral niet trots zijn dat je een dierenmishandelaar bent!

Dierenliefhebber (8 x uitgekomen)

Jij bent zelf dol op dieren, maar zijn zij ook zo gek op jou? Je denkt waarschijnlijk dat je het beestje goed behandelt, maar je zou misschien eerst even wat info moeten zoeken over het dier. Je hebt goede bedoelingen. Misschien moet je wat meer aandacht aan het beestje besteden.

Baasje (8 x uitgekomen)

Je bent absoluut geen mishandelaar, maar misschien zou je wat meer aandacht moeten besteden aan het beestje. Je doet wat je moet, maar absoluut niet meer. Ga af en toe maar is bij je diertje zitten. Je diertje zal daar zeker heel blij mee zijn!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Yuka

    dieren liefhebber

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?