Wat voor soort vriend(in) ben jij?

dit is eentje waar je echt eerlijk bij moet zijn
dus je weet het hè =D

Mogelijke uitkomsten

Luisterende vriend(in) (12 x uitgekomen)

Jij bent geweldig!!!Hoe doe je het toch, elke keer weer luisteren naar anderen hun problemen, en altijd weer de juiste dingen zeggen. Men weet dat als als je je hart eens moet luchten je altijd bij terecht kan. Het is voor jou vaak zo vanzelfsprekend dat je iets niet doorverteld dat men het jou niet eens moet zeggen. Maar oppassen geblazen:deze reputatie is snel beschadigt en niet simpel terug te krijgen! Je moet maar eenmaal eens iets verklappen dat je niet mocht zeggen en het is naar de knoppen. Laat ook niet van je profiteren, en gun jezelf ook af en toe eens een moment om je hart bij iemand te luchten!! Ook jij hebt wel eens problemen!

Een op-dit-moment-vriendin (19 x uitgekomen)

Jij bent een fantastische vriendin, maar men moet oppassen wat men tegen jou zegt want je kan vrij snel slechtgezind reageren. Ook ben je niet fantastisch goed in geheimen bewaren, vele mensen weten dat waarschijnlijk al en daarom zien ze jou als een supertoffe vriendin waar je heel veel plezier mee kan maken en een geweldige tijd mee kan beleven maar ook als iemand waar je niet al te veel iets in vertrouwen aan vertelt. Ook heeft een vriendschap met jou vrij veel ups en downs. En van die downs trek jij je waarschijnlijk niet al te veel aan maar je moet weten dat dit niet zo simpel ligt bij iedereen.

Een (asociale[moet ni persé hè]) (populaire)vriendin met héél veel principes (5 x uitgekomen)

Jij hebt echt wel veel principes, zo zal één van je principes misschien zijn dat als je ruzie hebt het aan de ander is om het goed te maken. Eens even nadenken over het feit dat jij misschien ook verkeerd bent, gebeurt dan meestal ook laat of niet. Mensen die je niet goed kent zijn volgens jou meestal stomme mensen(vb.stuudjes kunnen niet leuk zijn, het enige dat ze doen is studeren...)en dat is niet altijd waar. Als men graag met jou bevriend wordt dan moeten zij de moeite maar doen.Je schijnt uit heel sociaal te zijn maar in werkelijkheid zijn het altijd dezelfde mensen die je vrienden zijn. Een typisch kenmerk aan jouw is misschien ook dat je nogal vaak van beste vriend(in) verandert. Dit alles wil niet zeggen dat je geen toffe meid/kerel bent maar wel dat het moeilijk is om jou te bereiken als je niet echt populair bent.

iemand die met iedereen overeen komt (5 x uitgekomen)

Ruzie??? Met wie dat? Dat is misschien de reactie die jij hebt als ze je vragen of je ruzie hebt met iemand. Jij doet echt geen vlieg kwaad omdat je je vaak bedeisd houdt. Maar door je zo bedeisd te houden zijn er niet veel mensen die je echt kennen omdat ze je mening niet kennen! Misschien ben je wel al in de goede richting bezig en laat je soms voorzichtig je mening blijken. Als dat nog niet zo is: zwijg niet omdat ze je dan niets kunnen verwijten! Je staat altijd open om nieuwe mensen te leren kennen. Misschien ben je niet bepaald populair maar ga niet doen zoals zij om er bij te horen, dat is volstrekt uit den boze! Zodra ze wat volwassener worden zien ze wel dat jij heus wel de moeite waard bent!

Meelopertje (6 x uitgekomen)

Jij volgt altijd anderen, als de populaire groep zegt dat iets goed is, dan zeg jij dat ook. Als zij zeggen dat ze je jas niet mooi vinden, dan beslis jij resoluut dat je hem niet meer draagt. Als ze je vragen iets doen, dan doe je dat. Op die manier hoop je ook populair te worden, maar in werkelijkheid profiteren ze gewoon van jou. Je bent veel te goed voor hen, durf hen ook eens tegen te spreken als je niet akkoord gaat, ontwikkel je eigen stijl of zoek echte vrienden. Als je denkt dat deze groep je blijft steunen als je in de problemen geraakt, dan heb je het goed mis! Je bent wel een vriendelijk iemand en je staat altijd klaar om anderen te helpen, misschien loop je zelfs over van sympathie...maar zoek dan vrienden die deze sympathie verdienen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Eliine12x

    luisterende vriendin (A)

    1 decennium geleden
  • mimiCORE

    Een (asociale) (populaire)vriendin met héél veel principes whaha klopt

    1 decennium geleden
  • jadeTH

    Woepz ik ben een "een op-dit-monemt-vriendin"
    K kan wel geheimen bewaren hoor!
    Maar je quiz is gwn spr!

    1 decennium geleden
  • Diamonds

    goeie quiz!
    kben een luisterende vriendin :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?