wat voor sport vind jij leuk?

er zijn een heleboel sporten, volleybal, voetbal en nog veel meer. als je twijfels hebt over wat je wilt gaan doen, doe deze quiz dan maar!

Mogelijke uitkomsten

volleybal (17 x uitgekomen)

jij houdt van volleybal! de sport waar ik nu op zit. Lekker rammen tegen de bal. zachte ballen, harde ballen. het maakt voor jou niet echt uit. neem eens een kijkje bij volleybalvereniging unitas in mijdrecht, misschien kom je mij dan tegen!

voetbal (18 x uitgekomen)

jij moet op voetbal gaan! een leuke sport. Lekker trappen zo hard als je kunt tegen die bal. Neem eens een kijkje bij hsv in de hoef. dat is een leuke club!

tennis (7 x uitgekomen)

jij moet op tennis gaan! lekker slaan met een racket!
en als je de bal mist is het niet zo erg. neem eens een kijkje bij tvm in mijdrecht. Die club is echt gaaf!

hockey (4 x uitgekomen)

jij houdt van hockeyen! een hele leuke sport. met een stick lekker tegen de bal aanrammen. neem eens een kijkje bij hvm in mijdrecht. Daar kan je beter slaan dan bij alle andere clubs!

zwemmen (23 x uitgekomen)

jij houdt van zwemmen! lekker zwemmen in een bad vol met water. neem eens een kijkje bij blijdrecht in mijdrecht! daar kan je heerlijk zwemmen!

judo (10 x uitgekomen)

jij houdt van vechtsporten. judo vind je het leukst. lekker iemand anders op de grond duwen. neem een kijkje bij pk sport in vinkeveen, daar kan je lekker judoën!

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • NCISLADENSI16

    volleybal!!!!!!!

    8 jaar geleden
  • Samantje

    Judo... das leuk, heb er op gezeten =D das YAAAY behalve als je je vinger kneust xD Maarja nu zit ik op Paardrije, Hardlopen en Fittese

    1 decennium geleden
  • suusepuus

    Voetbal

    1 decennium geleden
  • DaruboCho

    zwemmen
    jij houdt van zwemmen! lekker zwemmen in een bad vol met water. neem eens een kijkje bij blijdrecht in mijdrecht! daar kan je heerlijk zwemmen


    kom alle naar ZVTB (zwemvereiging ten boer)
    hele leuke club :P

    1 decennium geleden
  • Sarantinasha

    judo!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?