Crash and Burn [TH] '1

Jij bent Sem, een meisje van 15jaar.
Je woont in België, in Limburg, dicht bij de grens van Nederland. Je hebt een eigen stijl van kledij, die verschilt van dag tot dag. Je beste vriendin is Rani. De rest kom je wel te weten naarmate het verhaal vordert.

Dit is een Tokio Hotel verhaal, ze komen er alleen nog niet direct in voor dus niet ongerust worden :D
Veel Plezier
Xx Gitte

Mogelijke uitkomsten

*_Music Is Live~ (14 x uitgekomen)

De weg naar huis liep ik steevast met de Ipod in mijn oren. De muziek van Three days grace hoorde je al van mijlenver. Hard en vals zong ik mee, het kon me niet schelen dat de mensen me allemaal aankeken. Ik had immers geen huiswerk en was zo blij dat ik de dag zonder kleerscheuren had door gebracht. Maar ik was nog veel blijer dat ik wist dat er een nieuw muziekstukje, voor op mijn gitaar, klaar lag die ik de avond ervoor had gemaakt. Muziek luisteren, gitaar spelen en tekenen daar bestond mijn leven uit. Het waren de belangrijkste dingen voor mij, als je me een van die dingen zou afpakken, dan was ik gegarandeerd binnen een uur gestorven van verdriet. Verbaasd liep ik de straat in en keek ik naar de verhuiswagen die voor mijn huis geparkeerd stond. Als een soort van reflex liep ik wat vlugger door en terwijl ik het huis binnenstormde riep ik met een luide en vragende stem:”Gaan we verhuizen? Waarom weet ik hier niets van?”

Music sucks ö (3 x uitgekomen)

OMG Music Don't Sucks!

I Hate Music (0 x uitgekomen)

Titel zegt genoeg!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • jill258

    supadupa
    (Y)

    van je lieftallig zusje Jill :P

    1 decennium geleden
  • Minka

    cool! echt super! Doe gewoon gezellig verder, je schrijft geloofwaardig! De paashaas is al fan! En da zegt al veel!!!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?