Ben jij geboren voor het geluk? ( Of ongeluk?)

Sommige krijgen alles in de schoot geworpen terwijl anderen dubbel zoveel moeite nog niet een de helft van hun wensen kunnen vervullen . Geluk kan je nu eenmaak niet zelf bepalen, maar.. Je kan er wel voor geboren zijn
Kiss-- XxX BillXIlonka

Mogelijke uitkomsten

Geboren Gelukzak! (5 x uitgekomen)

Wie zou er niet jarloes op zijn? Je warme karakter en open geest zuigen het geluk werelijk aan en dus ben jij een echt zondagskind. Altijd bereid risico's te nemen, altijd klaar om te helpen. Je hele lichaamshouding straalt geluk uit en dus vinden anderen het ook bij jou. Tracht vast te houden aan deze levensstijl en probeer er ook een voordeel uit te halen. Anderen gelukkig maken, zal jou namelijk ook jou waarde van de geluksschaal laten stijgen! Hoe dan ook, jij hoeft je nooi zorgen te maken. Het geluk lacht je toe! :D

Evenwichtig! (35 x uitgekomen)

Nat als iedereen heb jij soms het gevoel dat het geluk je toelacht en heb je momenten dat alles lijkt te lukken. Helaas duren die periodes niet zo lang en worden ze meestal gevold door perdiodes van het ongeluk. Nochtans heb je de juiste mentaliteit om meer geluk af te dwingen.. Je sterke levenshouding en evenwichtigheid vormen de ideale voedingsbodem voor situaties waarbij het echt meezit. Dus doe vooral zo verder en tracht hier en daar je eigen geluk toch af te dwingen. Je eigen geluk afdwingen is immers mogelijk, zolang je er zelf maar in gelooft en zolang je er maar voor openstaat.

Ongeluksmagneet (1 x uitgekomen)

*Lol Foto*
Ik zeg het niet graag, maar als jij vindt dat je het ongeluk aantrekt, heb je dat aan jezelf te danken. Je staat weinig open voor kansen en stelt je ook tegenover de anderen erg gesloten op. Dat kan soms in jouw voordeel uitdraaien, dat geef ik toe, maar anderzijds... Hoeveel leuke mensen ben je daardoor al niet voorbijgelopen zonder dat je het wist? Hoeveel leuke dingen heb je al gemist? Toch is het nooit te laat om te veranderen. Dus, sleutel heel lciht aan jezelf. Sommige beleefden al een leuke zomer. Wie weet staat jou wel een winter van geluk te wachten?
Geloof in jezelf!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Fantasy

    Evenwichtig klopt wel maar de eenaarlaatste vraag snapte ik niet helemaal XD is een beetje vreemd getypt :P dan weet je dat weer ;)

    1 decennium geleden
  • Jolieeenx

    evenwichtig haha ben ik best blij mee p.s. goeie quiz!!:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?