anne wakker worden je komt te laat op school. dat is mijn moeder, ze is aardig maar misschien wel een beetje te veel. de bus is Er. ik ging zitten precies op kuwgom. he anne is het lekker zei er iemand. shit waarom komt niet van me kont. ik probeerde in de bus met een nat papiertje af te wreven en juist op dat moment natuurlijk boem. o het spijt me ik zag je niet. maakt niet uit. ik zit toch al onder de kauwgom, koffie kan er ook nog wel bij. ongelofelijk dat ik tegen de populairste jongen van school ben gebost. weet je ik voor mij spijt neem ik je mee naar de bios morgen. ongelofelijk dat hij met mij praat. wat zei je? Zei ik dat hard op. ja :).

dag, toedeloe waarom zei ik dat nou weer wat een woord toedeloe. hi edie. hi hoe gaat het. niet echt goed. ik ben in de kowgom ik ben helemaal onder de koffie. o mijn god dat kan echt niet kom mee. edie heeft een geheime plek waar overal kleding schoenen make up voor nood gevallen. maar voor edie is alles bijna een noodgeval maar ze is de liefste meid op school en gaat met de knapste jongens uit.
tringgggggg omg ik kom te laat. ik was bijna in de klas. he wat doe je. o sorry zei hij. kijk uit waar je loopt. toen ik op stond keek ik naar hem. hij was de nieuwe jongen

. iedereen praat over hem. gaat het met je. ja het gaat wel. het spijt me. mijn naam is zayn. mijn naam is anne. is het goed als ik ga anders kom ik te laat zei hij. hij was al weg voordat ik iets kon zeggen. ik kwam in de klas en iedereen was er al. hallo mevrouw anne je bent te laat zei de leraar. ga maar naar de directeur. onder weg kwam ik shannon tegen. ik vroeg aan shannon waarom zei hier was. ze zei dat ze weer tijdens les was in slaap gevallen. shannon is een gek meisje ze feest elke dag ze slaap dan op school en dan gaat ze weer feesten. het is nooit saai met shannon met shannon weetje niet nooit wat er gebeurd. heb je de nieuwe jongen gezien zei shannon. ja hij liet me vallen. ja hij liet mij wakker houden omdat hij zo knap is. shannon ik bedoelde dat letterlijk. nou ieder geval hij is knap. hallo meisjes. hallo directeur pieter. wat is er? ik was te laat in de klas. raad mij raden shannon zat aan het slapen. nou ga maar weg voor deze keer doe ik mijn ogen dicht.

. shannon je heb nu toch met mij gym. ja kom we gaan. daar komen de doll's

hey anne misschien moet je gym kleding verschonen en ergens anders zetten niet in de gymzaal. gymzaal? anne moet je zien. je kleding hangt in de gymzaal. annnnnnnnne haal je kleding van de gymzaal af nu. de rest niet lachen. hier anne heb voordat de meeste mensen kwamen heb ik je onderbroek en bh er afgehaald. dankje harry. you are mijn beste vriend


ik ga denk ik naar huis ga. oke dag ik zeg wel tegen de leraren dat je ziek bent. tanks je bent me held. he harry wanneer ga je het vertellen dat je meer wilt zijn dan vrienden met anne. nu nog niet. misschien weetje het niet maar liam de populairste jongen in school heeft haar uit gevraagd voor de bios morgen. maar ik help je omdat ik een beetje verliefd ben op hem. Mam ik voel me niet zo lekker ik ga naar bed oke. is goed schat.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
edie dag op school 191 157 1 decennium geleden
shannon dag 161 355 1 decennium geleden
in mijn bed 178 228 1 decennium geleden
in de droom 228 164 1 decennium geleden
wat gebeurd er? 305 140 1 decennium geleden

Reageer (1)

  • EdiePaynex

    omgg het gaat ook over mijj! ;D

    hihi xoxo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen