Sofie is een vijftienjarig meisje dat haar moeder is verloren. Ze is de dochter van de burgemeester van een suf dorpje wat besluit meer leven in de brouwerij te wekken. Er komt een plan om een openbaar zwembad voor het dorp en de liggende dorpen erom heen te bouwen. Alleen er is geen locatie, behalve het oude verlaten kerkhof waar al een paar jaar niemand meer in is begraven.
Helaas is dit ook het kerkhof waar Sofie's moeder is begraven en daar haar enige herinneringen nog leven van haar moeder. Haar wereld stort in als het blijkt dat het zwembad ook daar komt. Ze keert zich tegen haar vader en bedenkt een plan, iets wat misschien groter kan uitpakken dan het had moeten zijn.

Ondertussen wordt er een wedstrijd georganiseerd. Je mag zelf of met een groepje vrienden een ontwerp maken voor het zwembad. Degene die wint mag met zijn groep of zelf uitgekozen vrienden een nacht overnachten in het zwembad. Aangezien je niet als enige kunt winnen zullen er tussen vijf en tien winnaars zijn.
Een groep van vier jongeren ziet dit wel zitten en gaat aan de slag. Ze winnen en samen met zes anderen geloven ze dat ze de leukste nacht van hun leven gaan genieten.
Maar helaas, het loopt helemaal uit de hand en het lijkt zelfs dat niemand het zal overleven.
Ligt er een verband met het zwembad en de dochter van de burgemeester Sofie? of is het toch de stille, duistere Yinte die ook gewonnen heeft? En wat loert er in het water dat veel te onstuimig beweegt?

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Prologue|| het plan 457 69 1 decennium geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen