Het beloofde tweede deel (: Ik zet hier even een samenvatting neer van het vorige deel. Op die manier is het ook leesbaar voor nieuwe lezers, die deel 1 niet hebben gelezen.

Samenvatting He say's I'm his girlfriend - Part 1 || Liam Payne

Casy wordt tijdens haar vakantie in Londen bijna verkracht, als ze gered wordt door niemand anders dan Liam Payne van One Direction. Door een misverstand denkt de pers dat ze de nieuwe vriendin van Liam is. Hij biedt haar dan een contract aan om ook werkelijk zijn vriendin te 'spelen' voor de twee weken dat ze nog in Londen verblijft. Casy ondertekent het contract.
Door verschillende activiteiten die ze samen ondernemen, springt er echt een vonk over tussen het 'stel'. Dan blijken Liam en zijn agent echter te hebben afgesproken dat Liam Casy echt verliefd op hem moest laten worden, zodat het echter zou lijken voor het publiek. Toen ze daar achter kwam, verbrak ze het contact met Liam.
Uiteindelijk scheurde Liam het contract door en ontsloeg hij zijn agent. Toen Casy een paar dagen later naar de supermarkt ging, werd ze aangevallen door de man die haar in eerste instantie wilde verkrachten. Opnieuw was Liam daar om haar te redden, maar daarbij werd hij wel in zijn schouder gestoken. Hij kwam in het ziekenhuis terecht, maar overleefde alles zonder er verschrikkelijk letsel aan over te houden. Hij vertelde Casy dat het hem speet en vanaf dat moment waren ze écht een stel.
Op de eennalaatste dag van Casy's vakantie had One Direction een afsluitend concert, waarna ze een vakantie van zes maanden zouden nemen. Liam vertelde Casy dat hij graag wil dat ze er zes maanden later weer bij was, als ze weer bij elkaar zouden komen. Ze namen afscheid en hoewel ze wel contact hielden, bleven ze geen stel omdat ze te ver van elkaar vandaan woonden.

En dat was het einde van deel 1. Dan nu deel 2.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Proloog 374 678 1 decennium geleden
Hoofdstuk 1 740 916 1 decennium geleden
Hoofdstuk 2 614 800 1 decennium geleden
Hoofdstuk 3 572 856 1 decennium geleden
Hoofdstuk 4 366 748 1 decennium geleden
Hoofdstuk 5 640 673 1 decennium geleden
Spoiler! 77 478 1 decennium geleden
Hoofdstuk 6 714 596 1 decennium geleden
Hoofdstuk 7 512 492 1 decennium geleden
Hoofdstuk 8 534 554 1 decennium geleden
Lieve abonnees 292 331 1 decennium geleden

Reageer (14)

  • brittktijger

    Ik heb deel 1 gelezen in de afgelopen week en nu ga ik deze ook lezen! Snel verder!!

    1 decennium geleden
  • Jasmineator

    Let's cut the crap and start already >.<

    1 decennium geleden
  • LynnieTomlinson

    mooi begin! snel beginnen meid!

    1 decennium geleden
  • xxSophietje

    OMG snel beginnen!!! het eerste deel was geweldig! ik ben zooo benieuwd wat je bedacht hebt voor het tweede deel (flower)

    1 decennium geleden
  • HORANHORAN

    Yaaaaaay ik ben zo happy ! snel beginnen girl !!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen