Ik heb gemerkt dat ik zelf vaak niet goed ben in het verder gaan met verhalen die ik ben gestart. Ik borrel vaak van de inspiratie, maak grote plannen en start weer een nieuw verhaal dat ik nooit af zal maken.
Wat ik echter wel enorm leuk vind is het schrijven van korte verhalen waar ik nooit meer naar om hoef te kijken. Opdrachten doen om mijn schrijfvaardigheid weer op gang te krijgen.

Daarom heb ik besloten opdrachten te maken die iedereen zou kunnen doen voor zijn plezier. Alle opdrachten en ideeën die in dit verhaal staan zijn door mij bedacht, en dus niet overgenomen van een of andere site. Gebruik ze, maar ga er met respect mee om.

Veel succes!

P.s: Als je een van de opdrachten hebt gedaan en er staat nog geen voorbeeld bij de beschrijving van die betreffende opdracht, dan kun je jouw uitwerking naar mij sturen en dan zal ik het er als voorbeeld bij zetten. Dan krijgen andere lezers een beeld bij de opdracht. Ik zal je naam er bij vermelden.
(als je echter een slecht uitgevoerde opdracht in stuurt, kan ik deze helaas niet als voorbeeld gebruiken. Dat zou mensen op het verkeerde pad brengen.)

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Opdracht 1: Achterstevoren. 255 80 7 jaar geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen