Dit is een plek waar ik al de gedichten* neerflikker die om iets voor twee 's nachts mijn gedachten ontsieren. Ik wil dit niet bij Mijn Gedichten zetten omdat ik er eerlijk gezegd niet over na had gedacht dat wat ik neer zou kalken een gedicht zou worden en aangezien deze gedichten allemaal ongeveer hetzelfde thema hebben en altijd door dezelfde impuls gecreëerd worden (namelijk: willen schreeuwen) vind ik dat het zo wel prima staat.
Als ik een waarschuwing krijg omdat gedichten hier niet horen te staan, is de titel nog meer van toepassing. Al de liefde voor ironie, guys.

* 'Gedichten' is een woord dat hier refereert aan de grammaticaloze italics-heavy stukken tekst die in half-Nederlands zijn geschreven, een size kink hebben en erg wisselvallig met interpunctie omgaan, geschreven door niemand minder dan yours truly.

Nog even een waarschuwing: als je besluit te beginnen aan dit Drama is het heel mogelijk dat je niks begrijpt van wat ik zeg omdat ik, quite frankly, pure dogshit zit te verkopen. Ik snap eigenlijk ook niet wat de bedoeling is. Het is ok, lads, really.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
de waarheid als een koe 11 165 7 jaar geleden

Reageer (6)

  • MARCOREUSISBAE

    KLIK

    7 jaar geleden
  • MARCOREUSISBAE

    door de kleur van het lettertype bij deze story denk ik dat alles een link is rip

    7 jaar geleden
  • MARCOREUSISBAE

    kuDO!!!11!!!!!1!11!!!11!!!

    7 jaar geleden
  • MARCOREUSISBAE

    abo tbh.

    7 jaar geleden
  • Kjelaney

    ABO & KUDO BC BESTE STORY EVER!!!!!!!!!!!!!!!1111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen