Naam: Jessica
Leeftijd: 16
Woonplaats: Rotterdam
Hobby's: zingen, dansen.
Vrienden: Mijn vriendengroepje bestaande uit: Mia, Yasmin, Yelle en Lucas.
Relatie: Heb ik niet, ik bent best een gesloten persoon omdat ik grote geheimen heb.
Familie: Mijn ouders zijn gescheiden. Ik woont bij mijn vader en mijn broer, Thomas. Mijn moeder woont aan de andere kant van het dorp met mijn broertje, Daan en mijn zusje, Jade van anderhalf jaar oud.
Stijl: Stoer maar schattig, vaak in combinatie.
Piercings/Tattoo's: Een neuspiercing, Navelpiercing en een tattoo op mijn rechterschouderblad van een mooie maar ook donkere fee.

Over mijn vrienden:

Mia:Aardig meisje. Ik ken haar al vanaf groep 5 van de basisschool. Ze is Emo. Ze zit bij mij in de klas en dan is het supergezellig. We zijn er al meerdere keren eruit gestuurd omdat het zo gezellig was. Ik vertel niet alles aan haar maar wel veel. Zij zoekt oplossingen voor mijn problemen en helpt me met alles waar ik mee zit. Als ik het haar vertel tenminste.

Yasmin: Zij zit miet bij mij in de klas maar is vaak ook niet bij ons. Ze is namelijk vaak ziek. Ik hebt niet zo'n goede band als met de anderen daarom vertel ik de minder erge problemen aan haar.

Yelle: Hij is de hyperactieve in het groepje. Zit bij Yasmin in de klas en heeft een skaterstijl. Ik gaat, als ik tijd heb, na school naar de skatebaan. Hij heeft mij verteld dat hij een oogje heeft op Mia omdat ze zo gedurft is. Ik probeer ze met elkaar te koppelen maar het gaat niet zo snel.

Lucas: Mijn beste vriend. Hij zit bij mijn in de klas en ik vertel hem alles. Hij is een jongen met een stoere uitstraling. Hij heeft veel kleur in zijn kleding zitten en heeft alke dag wel weer iets anders. Hij is ook de meest originele in het groepje en fantaseert er ook vaak op los. Om hem moet ik altijd wel lachen zelfs als ik in een diepe depressie zit. Hij woont bij mijn moeder in de buurt en ik mag hem zelfs s'nachts wakker bellen als ik weer problemen heb.

Dat was het wel weer. Nu snel naar het verhaal.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Pleaseeeee???? 196 309 1 decennium geleden
A new job? 337 253 1 decennium geleden
slumber party with Lucas 715 377 1 decennium geleden
I've got it!!!! 690 364 1 decennium geleden
fight? 401 310 1 decennium geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen