Call me snake, a Hoghwarts story.
Raven Hassalavica is een geboren leidster. Ook is ze een volbloed heks, en krijgt voor een september een brief waarin staat dat ze naar Zweinstein mag. Dat wist ze natuurlijk al, maar goed. Raven is een echte bitch en hoort daarom thuis op de Zwadderich-afdeling. Maar... Ze ontmoet een geweldig vriendelijke jongen van Huffelpuf. Raven scheld hem eerst de huid vol. Als de jongen blijkt volbloed ouders de hebben die bij Zwadderich zaten, begint ze langzamerhand een oogje voor hem te krijgen. Ondertussen op Zweinstein wordt er erg veel geroddeld over het Valentijnsbal, voor het eerst georganiseerd. De bloeddruk begint te stijgen bij Raven en zou ze "hem" voor zich krijgen - of kijkt hij door haar valsheid heen? Ga dit lezen als je wilt zien hoe iemand van Zwadderich erg zijn best doet om een Huffelpuf te verleiden...

Paspoort Raven Hassalavica.
Volledige naam: Raven Garinne Hassalavica. Raven is vernoemd naar haar moeder Garrine Estile Hassalavica-Sneep.
Leeftijd begin van het boek: Elf.
Verjaardag: Zes januari.
Familie: Raven heeft natuurlijk ouders, haar vader heet Iremo (Oorspronkelijk kwam hij uit Ierland, hij is vernoemd dus naar zijn geboorteland.) Hassalavica en haar moeder Garinne Estile Hassalavica-Sneep (Garinne was het altijd onbekende zusje geweest van Severus Sneep, waarschijnlijk is ze meer dan tien jaar jonger dan hem, maar dat is onbekend.).
Uiterlijk: In het begin van het boek is Raven elf jaar oud, ze is aardig lang voor haar leeftijd, ongeveer een meter en drieenzestig centimeter en heel mager. Hoewel ze niet ondervoed is komt het door haar bouw. Ze heeft smaragdgroene ogen en donkerbruine vol en stevig gekruld haar. Ze heeft wel een erg bleke huid. Soms wordt ze wel is 'Prinses Zwadderich' genoemt. Raven heeft altijd wel een norse en emotieloze blik op haar gezicht.
Karakter: Raven is absoluut geen lieve meid. Ze is heel bazig en ook enorm populair - omdat ze zich als een bitch gedraagt en ze commandeert iedereen. Zwart, zilver en vooral (smaragd)groen zijn haar lievelingskleuren. Ze vind alleen maar jongens leuk als ze volbloed ouders hebben die bij Zwadderich hebben gezeten. Ze wilt altijd haar zin krijgen en kan iemand enorm voor gek zetten, ze is brutaal en er is geen klein beetje warmte in haar hart te ontdekken - alleen naar haar familie en iedereen van Zwadderich die ze mag.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Stambomen zijn heel belangrijk - Hoofdstuk 1 364 272 1 decennium geleden
De brief - Hoofdstuk 2 394 184 1 decennium geleden
Nog een dag - Hoofdstuk 3 612 200 1 decennium geleden
Zes uur in de ochtend - Hoofdstuk 4 362 162 1 decennium geleden
Klieder & Vlek - Hoofdstuk 5 683 274 1 decennium geleden
Gewaden kopen - Hoofdstuk 6 710 411 1 decennium geleden
Potters & Co - Hoofdstuk 7 674 249 1 decennium geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen