• The Halloween Fright Nights
    De Halloween Fright Nights, dat elk jaar in een klein verlaten dorpje buiten de stad Las Vegas wordt gehouden, in het dorpje Curthville genaamd, staat bekend om het raadselachtige verleden, hoe de mensen uit het dorp plotseling waren verdwenen.

    Nu bijna 200 Jaar later word het dorpje vooral gebruikt voor de Halloween Fright Nights. Een groepje tieners uit Las Vegas zien het wel zitten, om een lekker avondje te gaan griezelen, en besluiten om er naar toe te gaan. Wat een leuk avondje zou moeten worden, veranderd in een ware nachtmerrie, Curthville is vervloekt, en maakt hun engste nachtmerries werkelijkheid…


    Ik zoek nog rollen voor de tieners
    Ik wil niet alleen meisjes, ook jongens, de origineelste worden uitgezocht en gebruikt in het verhaal!
    ~
    ~
    ~
    ~
    ~

    Invullen
    Foto:
    Volledige naam:
    Leeftijd:
    Woonsituatie:
    Karakter:
    Uiterlijk:
    Angst:
    Relatie:
    Extra: (wat je nog kwijt wilt)


    vragen & tips zijn altijd welkom!

    [ bericht aangepast op 19 juni 2011 - 17:34 ]

    Foto:


    Volledige naam: Melody Rose.
    Leeftijd: 16,5 Jaar.
    Woonsituatie: Gescheiden ouders, woont bij haar moeder en stiefvader, heeft een broer van 19 waar ze erg close mee is.
    Karakter: Melody is een meisje die erg veel droomt. De meeste kinderen van haar leeftijd bezoeken discotheken, feesten erop los en drinken alcohol/nemen drugs. Maar melody is helemaal niet zo. In plaats van uitgaan, zit ze liever op haar kamer. Tekenen, muziek luisteren en maken, schrijven, ze vind het allemaal geweldig. Maar dit betekend niet dat Melody geen vrienden heeft. Ze heeft niet veel vrienden, maar de vrienden die ze heeft zullen altijd voor haar klaar staan. Ze gaat vriendinnen, maar ze gaat ook vaak om met jongens. Melody mag veel meisjes namelijk niet. Ze houdt niet zo van dat kattige gedoe en dat geroddel. Melody is dromerig, koppig, onzeker, creatief, intilligent, jaloers, sarcastisch, betrouwbaar en doelgericht.
    Uiterlijk: Zie foto ;')
    Angst: Melody is al snel bang in het donker. Ze heeft vroeger erg veel horror films gekeken waardoor ze bijna overal bang voor is geworden. Ze heeft vooral een angst voor spiegels. Ze is bang dat wanneer ze in de spiegel kijkt, er een geest naar haar zal kijken.
    Relatie: Single, maar is op het moment verliefd op iemand
    Extra: Ze heeft een lijst van regels om een horrorfilm te overleven. Dit is haar lijstje. Ze gelooft er heilig in dat als iemand deze regels opvolgt, diegene ieder horror situatie zou overleven. Verder is Melody bi, en wat veel mensen weten. De meeste vinden het niet erg, maar sommige vinden het raar.


    We waste time looking for the perfect lover, instead of creating the perfect love.

    Als het mag wil ik ook wel een jongens rol aanmaken?(krul)


    We waste time looking for the perfect lover, instead of creating the perfect love.

    Foto:Te lui voor, nee ik weet geen goede fotot
    Volledige naam:Alice Eliza Rosemara
    Leeftijd: 17
    Woonsituatie:Woont met haar vader en zus in een groot appartement, moeder s al 10 jaar dood
    Karakter:Alice is verlegen en nogal snel bang. Ze staat altijd voor haar vrienden klaar en wil het liefst dat iedereen om haar heen gelukkig is
    Uiterlijk:Alice heeft lang rood haar dat krult. Haar huid is bruin getint en ze is behoorlijk lang en mager
    Angst:Donker en dat ze haar vrienden kwijtraakt
    Relatie:Erik(ie maak ik vanmiddag voor je al je wil)
    Extra: (wat je nog kwijt wilt)


    L.S.H.I.F.O.M.D.W.I.D.H.O. Laughing so hard I fell off my dinosaur, wait, I don't have one

    Persefoneia schreef:
    Als het mag wil ik ook wel een jongens rol aanmaken?(krul)


    Ja natuurlijk mag dat :D

    Foto:


    Volledige naam: Alex Brown
    Leeftijd: 17 Jaar
    Woonsituatie: Woont alleen met zijn moeder. Zijn vader is weggegaan vanwege de zwangerschap. Hij wou geen kind.
    Karakter: Alex is een jongen die zichzelf is. Geen jongen die stoer probeert te doen, en zeker niet iemand die de meisjes playt. Alex is van nature erg grappig en charmant, wat hem erg aantrekkelijk maakt. Veel meiden vinden hem in het begin dan ook erg leuk, maar haken later af. Dat komt omdat Alex nogal jaloers kan zijn. Als hij een meisje leuk vind, wilt hij dat ze dan ook alleen nog maar naar hem kijkt. Ook kan Alex over-beschermend zijn. Dit kun je zowel positief als negatief beschouwen. Verder is Alex down-to-earth (nuchter), sarcastisch, soms stil en soms druk en charismatisch.
    Uiterlijk: Zie foto(krul)
    Angst: Alex heeft last van claustrofobie. Hij word helemaal gek als hij in een kleine ruimte is. Zijn grootste angst is dan ook om levend begraven te worden in een kist.
    Relatie: Single, but in love.
    Extra: Hij heeft een crush voor Melody. Hij is haar beste vriend, maar ze weet van niks omdat hij het niet durft te zeggen. Wel doet hij altijd de deuren voor haar open houden en dat soort dingen, zoals een echte gentleman.

    [ bericht aangepast op 20 juni 2011 - 11:52 ]


    We waste time looking for the perfect lover, instead of creating the perfect love.

    Foto:


    Volledige naam: Gwenn Jones
    Leeftijd: 16
    Woonsituatie: Ze woont bij haar ouders en heeft nog een jonger zusje van 10, maar die word erg verwend door haar ouders terwijl Gwenn bijna geen aandacht krijgt. Daarom zoekt ze meestal haar vriendinnen op en is bijna nooit thuis.
    Karakter: Ze is een erg lief & aardig meisje, alleen vaak net iets te druk > hyperheid. Gwenn is erg eigenwijs, en word snel boos als je haar geen gelijk geeft. Ze maakt ook makkelijk vrienden en heeft veel lol. Ook gaat ze erg met de tijd mee en draagt ze vaak de nieuwste mode. Gwenn is erg knap en dat weet ze maar ze schept er niet over op en blijft bescheiden. Gwenn blijft vaak rustig in stress situaties en is erg nieuwsgierig en gaat daarom graag op onderzoek uit. Ze heeft ook wel een luie kant, want ze houd niet van opruimen en laat maar al te graag haar klusjes opknappen door anderen, maar als er echt iets van haar gevraagd word zet ze zich voor 100% in en is ze een echte doorzetter. Ze houdt van muziek en shoppen en opzoek gaan naar leuke jongens, ze is ook wel verlegen maar dat valt niet op tenzij je haar echt goed kent.
    Uiterlijk: Donker bruin, lang steil haar & bruine ogen. Ze houd van jurkjes, maar ook van skinny jeans en sportieve schoenen.
    Angst: Gwenn houd wel van een beetje horror, en gaat graag nieuwe dingen uitproberen. Ze heeft wel angst voor dat haar vrienden zomaar verdwijnen of dat hun wat overkomt.
    Relatie: Ze heeft al 3 maanden met Chord Overstreet (als dat kan)


    Extra: nope

    [ bericht aangepast op 20 juni 2011 - 14:35 ]


    When you believe your dreams come true

    Foto:


    Volledige naam: Rosaline Juliet Cassidy Géorges
    Leeftijd: 17 jaar
    Woonsituatie: Rosaline is enigskind, wat erg raar is sinds haar ouders Spaans zijn en daar grote families normaal zijn. Ze wonen aan de rand van het stadje in een groot huis. Rosaline's ouders zijn altijd rijk geweest en daarom is ze gewend altijd alles te krijgen.
    Karakter: De meeste mensen op school beschrijven Rosaline als een echte bitch. Iemand die iedereen een een opmerking geeft en van zich af kan bijten. Als je ook maar denkt om haar te laten struikelen of iets anders, kan je gedag zeggen tegen je sociale rang. Rosaline praat nooit tegen iemand beneden haar "rang" en negeert ze dan ook gewoon als ze een vraag aan haar stellen. Zelf is ze niet echt een pestkop, dat laat ze aan de andere over. Maar ze zou het nooit voor iemand opnemen die wordt gepest. Rosaline staat dan ook bovenaan de rang van de school. Haar vriendinnen zijn de enige die ook de lieve kant van Rosaline zien. En de jongens waarmee ze date de enige waartegen ze romantisch is. Soms heeft Rosaline ook de neiging om haar ouders af te snauwen, maar daar krijgt ze altijd al snel spijt van. Aangezien haar ouders soms erg streng zijn. Maar normaal is ze altijd hun princesa wat prinsesje betekent in het Spaans. Haar bijnaam is Rose, wat niet een diepere betekenis is, maar staat vaak voor dat ze lief kan doen tegen je en alles, maar ze kan je ook prikken met haar doorns.
    Uiterlijk: Rosaline is een echte natural beauty. Doordat haar ouders Spaans is, heeft ze een beetje een getinte huid, alleen dit vervaagd erg in de winter. Haar donkerbruine haren hebben aan de onderkant vaak krullen. Haar haar hangt meestal tot halverwege haar rug en ze laat het meestal zoals het is. Haar donkerbruine ogen staan vrolijk en hebben een nieuwschierig gloed erin. Ze is erg lang, 1.84, en dun. Haar vrouwelijke vormen zijn mooi ontwikkeld en ze is erg lenig door het jarenlang salsa en tango dansen. Rosaline is een echte fashionista en haar kleding gaat mee met de laatste mode. Je zult Rosaline nooit iets zien dragen uit het vorige seizoen, en ze houdt er dan ook van om make-overs te houden.
    Angst: Rosaline is een echte bangerd. Ze kan niet tegen donker en spinnen. Maar dat zijn maar kleine angsten. Er is een ding waar ze niet tegen kan: geesten. Als een van haar vrienden ook maar met het gekke idee komt om geesten op te roepen, verlaat Rosaline snel de kamer.
    Relatie: Dankzij haar looks en persoonlijkheid tegen jongens is het niet moeilijk voor haar om een jongen aan de haak te slaan. Maar een relatie heeft ze op dit moment niet.
    Extra: Rosaline heeft moeite om haar Blackberry af te staan. Ook zou ze waarschijnlijk haar leven geven voor haar familie.

    Zeg je even als je gebruikt? Of als je meer nodig hebt? (H)


    Close your eyes and pretend it's all a bad dream. That's how I get by - Jack Sparrow

    Foto: Liam Payne
    Volledige naam: Liam Ethan Bullet
    Leeftijd: 17
    Woonsituatie: Liam zijn moeder is 6 jaar geleden overleden. Ze waren aan het zwemmen in een meertje maar zijn moeder werd door de stroming mee gevoert en verdronk. Liam zijn vader is een bekend advocaat en reist voor zijn werk veel. Vroeger kreeg Liam dan een oppas maar nu hij ouder is blijft hij die weken gewoon alleen thuis.
    Karakter: Liam is een spontane en sociale jongen. Dit maakt hem op school dan ook geliefd (voornamelijk bij de meisjes) hij is beleeft en slim. Hij heeft moeite met zijn concentratie en zich focussen maar voor de rest is het een hele goede leerling. Verder speelt hij graag honkbal en speelt gitaar en klassiek piano. Dat laatste weet niemand eigenlijk van hem.
    Uiterlijk: Liam is 1.87 lang en heeft een goed gebouw figuur. Zijn haar is net zoals zijn ogen bruin en hij word in de zomer maanden snel bruin. Verder heeft hij een vrijwel helemaal egale huid en heeft hij niet zo vaak last van pukkeltjes of andere dingen.
    Angst: mWater. Sinds de dood van zijn moeder háát hij water. Hij douched wel maar zwemt nooit. Als hij naar het strand gaat blijft hij aan de rand van het water en bedenkt wel een smoes om niet te hoeven zwemmen.
    Relatie: Mag jij bedenken mag ook met een van de andere personages zijn.
    Extra: Niks :D

    Foto:


    Volledige naam:Evangeline Mary Stone.
    Leeftijd: 17.
    Woonsituatie:Evangeline zijn sinds een jaar gescheiden en ze heeft het hier nog altijd erg moeilijk mee. Officieel woont ze bij haar moeder, maar aangezien het de laatste tijd steeds slechter gaat met de relatie tussen hun tweeën overweegt ze sterk om bij haar vader te gaan wonen. Het probleem is alleen dat haar vader veel weg is voor zijn werk (hij is piloot), waardoor ze veel voor zichzelf zal moeten zorgen als ze bij hem in huis woont. Ze heeft een halfbroertje, Nick, die nu net een maand oud is en het kind is van haar moeder en haar nieuwe vriend.
    Karakter: Evangeline is het type meisje dat niet snel op de voorgrond treedt en dus vrij rustig is. Dit betekent echter niet meteen dat ze verlegen is, ze luistert echter liever naar andere mensen dan dat ze zelf hele verhalen over zichzelf ophangt. Veel mensen denken dan ook dat ze alles tegen haar kunnen zeggen en haar makkelijk kunnen beledigen, maar wanneer dit gebeurt, heeft Evangeline toch altijd een hartig woordje klaar. Ze laat niet over zich heen lopen en zal je dan precies zeggen wat ze vindt, alhoewel ze dit wel zo respectvol mogelijk probeert te doen zonder anderen te kwetsen of uit te schelden, want tot zo'n niveau wil ze zich niet verlagen. Evangeline heeft slechts 3 échte vriendinnen en is is dus niet erg populair, alhoewel ze veelal wel aardig gevonden wordt als mensen weten wie en hoe ze werkelijk is. Eén van haar grootste hobbies is snelheidsschaatsen en hier hoopt ze dan ook mee verder te gaan, aangezien ze er erg goed in is. Daarnaast houdt ze ook veel van lezen en leren, alhoewel ze voor goede cijfers altijd wel erg haar best moet doen, en deze niet zomaar komen aanwaaien.
    Uiterlijk: Zoals op de foto te zien heeft heeft Evangeline lang, stijl donkerrood haar, een lichte huid en helderblauwe ogen. Daarnaast is ze slecht 1.65 meter lang en is ze behoorlijk fragile gebouwd qua figuur, waardoor anderen haar weleens onderschatten en waardoor ze veelal niet als sportief of snel wordt gezien, wat ze met snelheidsschaatsen echter zeker wel is.
    Angst: Geesten. Samen met een vriendin heeft ze wel eens voor de grap een geest opgeroepen, wat volledig fout ging. Er kwam een kwade geest op af die een hele tijd in het huis van haar vriendin aanwezig is gebleven en die pas na een hele tijd en na hulp van iemand die er meer vanaf wist, is verdwenen.
    Relatie: dat mag je zelf verzinnen, misschien iets met één van de andere personages ofzo (:
    Extra: Evangeline is naast kunstschaatsen ook gek op het maken en luisteren van muziek en neemt haar MP4 dan ook vrijwel overal mee naartoe. Ze luistert het liefst naar rock/indie muziek, zoals Snow Patrol en Mumford and Sons. Daarnaast heeft ze ook een grote crush op Rupert Grint, ook al weet ze dat ze hem waarschijnlijk nooit in het echt zal ontmoeten, maar hoopt in ieder geval ooit zo'n type jongen als hem te ontmoeten.

    [ bericht aangepast op 20 juni 2011 - 18:07 ]


    Het is niet ongewoon dat mensen hun hele leven wachten met beginnen te leven. - Eckhart Tolle


    Volledige naam:Eden Elena Wood
    Leeftijd: 19
    Woonsituatie: Eden woont in een oude caravan samen met haar verslaafde moeder en kleine zusje Kath(erine) voor Eden alleen zorgt. Haar moeder is na de dood van haar vader sterk achteruit gegaan en komt pas laat thuis. Eden wil erg graag iets in de filmwereld gaan doen maar ze gaat het geld niet bij elkaar om een studie te doen. Halverwege haar universiteit is ze gestopt omdat het slecht ging met haar moeder en ze geen geld meer had.
    Karakter: Eden is gehoorzaam en braaf. Ze neemt altijd de zorg voor andere op zich en trekt zich niks aan van buitenstaanders die zich er mee bemoeien. Er is al vaak een pleeggezin aangeboden voor haar zus en zijzelf maar niemand wil beidde hebben. Eden is erg op zichzelf en wil niet dat er ooit vrienden thuiskomen. Ze is gek op films en kijkt al jaren fantasy en horror. Eden heeft een baan bij de plaatselijke snackbar en spaart geld voor de studie van haarzelf bij elkaar. Ook legt ze iedere maand voor haar zusje geld opzij zodat Kath ook naar school kan. Ze heeft een paar echte vrienden waarmee ze veel optrekt.
    Uiterlijk: Eden heeft lang bruin haar wat ze vaak gewoon kurllend heeft en anders stijlt ze het. Ze lijkt van ver een hele erge bitch en als ze ergens is gedraagt ze zich ook zo en probeert zo mensen niet op haar af te laten komen. Niemand weet dat eden zo arm is behalve haar beste vriendin Lily
    Angst: Ze is enorm bang voor kleine ruimtes en de dood. Ze is bang dat ze neergeschoten wordt of dat haar keel wordt door gesneden. Verder is ze bang dat ze op straat komt te staan met haar zusje en moeder.
    Relatie: Eden is erg verliefd op een jongen uit haar klas. Ze vinden elkaar beidde leuk maar durven beidde niks tegen elkaar te zeggen.

    Kath:

    Geen rolletje, maar je mag me waarschuwen als het online staat ;D


    But I still have this faith in the truth of my dreams.

    Foto:


    Volledige naam: Vera Anne Smids
    Leeftijd:16
    Woonsituatie: Ze woont in een klein huisje, samen met haar ouders en baby broertje. Ze zijn niet erg rijk.
    Karakter: Vera is een rustig meisje, ze luistert graag naar anderen, ze praat niet veel. Als ze boos word kan je maar beter weg rennen, ze kan erg schelden en schreeuwen.
    Ze is best sociaal en heeft geen vooroordeel klaar, ze vind iedereen gewoon even aardig. Ze laat wel blijken als ze je niet mag.
    Uiterlijk: Vera heeft mooi lang golvend bruin haar, mooi blauw grijze ogen. Een lely blanke huid. Haar lippen zo rood als een kers. Slank gebouwt.
    Angst: Ze is erg bang voor clownen.
    Relatie: Ze heeft geen vriendje.
    Extra: (wat je nog kwijt wilt)
    Vera heeft een schattige puppy Maxie..

    [ bericht aangepast op 29 juni 2011 - 17:11 ]


    What is youre favo scary movie?