• [ bericht aangepast op 4 aug 2011 - 23:29 ]

    Rol: Beste vriendin hoofdpersoon
    Naam: Aria Lucy Montgomery
    Roepnaam: Aria
    Leeftijd: 16
    Geboorteplaats: Los Angeles,California
    Uiterlijk:


    Aria heeft bruine krullen die net over haar schouders vallen. Ze heeft mooie groene ogen die dapperheid en intilligentie uitstrallen. Ze heeft soms rouge op maar dan zet ze het lichtjes. Ze draagt vaak naturel-kleuren make-up en houdt er niet echt van om er als een huppelkut barbie eruit te zien.
    Karakter: Ze is erg moedig en lief. Mensen denken misbruik te kunnen maken vaan haar liefdadigheid maar dat hebben ze goed mis. Aria is een erg naïf meisje dat zich niet snel laat beïnvloeden door andere. Intilligent is ze als een van de beste. Ze wordt geen stuudje genoemdt omdat ze erg knap is qua uiterlijk.
    Hobby's: Met vrienden rondhangen, lezen, zingen en romantisch zijn.
    Familie: Aria is enigst kind met gescheiden ouders. Ze is blij dat haar moeder is herttouwd met een lieve man, want haar vader gebruikte haar als een slaaf. Samen met haar moeder en stiefvader woont ze in een groot huis in Los Angeles.
    Talenten: Aria is erg muzikaal en straalt dat vaak uit. Ze kan tot teleurstelling van velen alleen nog maar gitaar spelen en zingen. Aria is ook erg intilligent en heeft daar vele wetstrijden mee gewonnen.
    Extra: Ze heeft een hond genaamdt Avril.


    Don't cry over someone,who wouldn't cry over you~Lauren Conrad