• ik kies niet de eerste maar de beste/leukste
    ik wil een remake gaan maken van dit verhaal.. dit is de orginele verhaal lijn:

    Maya Port zit zolang ze zich kan herinneren in het weeshuis. Ze zou niet weten wie haar ouders zijn en wat haar afkomst is. Als ze op een middag door het bos loopt en bij de oude fontein staat ziet ze een schaduw. Ze wordt bang en rent weg van de plek. maar als ze uit angst aan dagboek vergeet, moet ze toch terug. dan blijkt de Vreemde Schaduw van een jongen te zijn. een Jongen die zich afstandelijk en bot tegen haar gedraagt. als ze in een opwelling achter hem aangaat wordt ze als het ware mee gesleurd naar zijn wereld de wereld van de Magie, tovenaars en heksen.
    worden ze verliefd? is dit draco's eerste liefde met een dreuzel?
    alleen nu, wil ik inplaats van draco Theodore Nott gebruiken.
    maar om het verhaal een hele remake te geven ga ik alle spelers veranderen + wat aanpassingen aan de verhaal lijn dus zijn er ook rollen!!!

    VOOR DE DREUZELS + HOOFDPERSOON
    rol:
    naam:
    leeftijd: (zusje/broertje jongen dan hoofdpersoon)
    karakter:
    uiterlijk: foto mag hoeft niet
    hobby’s:
    extra: mag hoef niet

    VOOR DE TOVENAARS
    rol:
    naam:
    leeftijd:
    karakter:
    uiterlijk: foto mag hoeft niet
    staf:
    patronus:
    bloedsoort:
    familie:
    extra: mag hoef niet

    [ bericht aangepast op 27 aug 2011 - 21:32 ]


    sommige liefdes zijn perfect, andere zijn vervloekt

    rol: Tovenares
    naam: Edana
    leeftijd: 15
    karakter: Een meisje dat er alles voor zal doen om haar vrienden te laten lachen, zelfs als ze zich heel erg rot voelt. Ze zal het nooit laten merken als ze zich rot voelt. Verder is ze zachtaardig, maar ze zal beslist niet over zich heen laten lopen.
    uiterlijk: Ze heeft lang bruin haar dat ze graag in een staart draagt, ze heeft groene ogen en blanke huid. (Foto onderaan)
    staf: 23.5 cm, Palissander en Glamorgana haar
    patronus: Leeuw
    bloedsoort: halfbloed
    familie: Ze heeft alleen nog een moeder die niets van haar wil weten. De rest is allemaal omgekomen in een tragische toveroorlog.
    extra: Via dromen praat ze met haar overleden familieleden. Als ze boos is, is ze niet te stoppen.

    Hopelijk heb je er iets aan (:


    [ bericht aangepast op 27 aug 2011 - 20:30 ]


    26 - 02 - '16

    rol:tovenares + vriendin draco als hij er nog in komt??.
    naam:alysia rose lopez
    leeftijd:16
    karakter:ze is aardig voor familie en vrienden. maar ze kan ook best verwend en bitchy doen.
    ze doet haar eigen ding , maar ze gaat wel voor vrienden door het vuur.
    als iemand haar uitscheld , kan je er gewoon op rekenen dat je 10x harder word uitgescholden en gedist.
    als ze iets wil , gebeurt dat ook.
    ze is een echte doorzetter en vecht als het moet.
    uiterlijk:


    afdeling:slytherin
    staf:kersenhout , haar van terzieler , 16 cm.
    patronus:wolf
    bloedsoort:volbloed
    familie:haar ouders staan hoog in het ministerie.
    haar broertje heeft ze nooit gekend.
    extra:ze heeft een katje genaamd tiger.


    El Diablo.

    rol: Tovenaar
    naam: Valeré Zuri Didonato
    leeftijd:15
    karakter:Ze heeft een Rebels karakter , ze is snel verveelt en er zijn maar weinig dingen die haar intereseren. Ze is een heel nuchter persoon en vind ruzie maken maar irritant en overbodig. Ze is geen doorzetter , meestal vind ze iets na een paar weken al stom of saai en dan stopt ze ermee. Ze heeft wel hele aparte humor. Haar humor is Sarcastische,Cynishe , en sadistishe. Om zich minder te vervelen zoekt ze zwakke plekken bij mensen en maakt ze die mensen er gek mee, ze vindt het altijd hilarishe om mensen op de kast te jagen. Ze is lief voor haar vrienden , en ze praat misschien niet veel maar als ze iets zegt dan is het tenminste niks onzinnigs. Ze voelt zich niet snel rot , aangezien ze zich gewoon echt niks intereseert wat mensen doen of van haar vinden of over haar zeggen. Het is vrijwel bijna onmogelijk om haar rot te laten voelen. Als ze iemand niet mag of iemand haar dan fantaseert ze heel vaak over manieren waarop die persoon kan sterven, ze fantaseert dan dat die persoon doodgaat x'D
    uiterlijk: Ze heeft lang lichtblond haar, haar haar is stijl maar zit altijd warrig en nonchalant. Ze heeft grote amandelvormige pik zwarte ogen , je kunt de pupillen niet zien. Ze heeft een licht gebruinde huid , door de zon. Ze heeft volle roze lippen en een sportief postuur , ze is vrij klein voor haar leeftijd.
    staf: Eikenhout, drakenbloed , licht buigbaar,19.5 cm
    patronus: Vleermuis
    bloedsoort: Halfbloed
    familie: Haar vader is een beroemd Tenniser en haar moeder werkt bij het ministerie. Ze is enigs kind en wordt daardoor vervend. Ze hebben best veel geld.
    extra: Door haar vader is Valeré een heel sportief persoon en doet aan zo veel mogelijk sporten als ze thuis is van vakantie , ze doet aan - Tennis, Hockey,Hardlopen,Wedstrijdzwemmen ,Paardrijden,softbal en soms golft ze samen met haar vader.


    Goed genoeg? (:

    [ bericht aangepast op 29 aug 2011 - 0:08 ]


    Smart has the plans , stupid has the stories.

    Rol: Tovenaar
    Naam: Dakota Joan Eve Camille Everdeen
    Leeftijd: Dakota is 17
    Karakter: Dakota is een lief en betrouwbaar iemand die eerlijk is. Ze is niet altijd even vrolijk, maar ze glimlacht wel erg vaak. Ze is een perfectionist en is eigewijs. Ze kan ook ietwat koppig zijn en ze is erg ambitieus. Ze laat haar fantasie op de loop en gelooft in haar dromen. Haar motto luidt dan ook als: If you believe it, it will come true. Dakota doet alleen gemeen als ze haar zusje of vriendinnen verdedigt en ze is dan ook dol op haar vrienden en familie. Dakota heeft een jonger zusje(zie onderaan) die Nikki heet. Dakota is niet echt streng opgevoedt en is erg behulpzaam net als haar moeder Penelope Everson. Net als haar vader Micheal Everdeen is ze erg leergierig. Ze is een erg intilligent iemand en is zelfs hoogbegaafd, maar toch is ze in Gryffindor gekomen omdat ze een enorme wilskracht heeft en erg dapper is en nooit de hoop opgeeft. Ze is erg levendig en een echte doorzetter. Ze heeft veel disicpline, maar ze is alleen serieus als het moet. Ze denkt eerst na voor ze iets doet, maar ze is ook weer niet voorspelbaar. Ze vindt zich niet de mooiste, maar onzeker is ze niet want ze is erg blij met zichzelf. Ze is zal nooit zich als een speeltje of slaaf laten gebruiken en ze komt op voor zichzelf en andere. Ze is redelijk snel gekwetst en maakt geen beledigende opmerkingen alleen als je die echt verdient. Ze laat zich niet snel beïnvloeden en is ook niet bang om iets nieuws te proberen. Ze is enthousiast als het om nieuwe dingen gaat en ze is dol op muziek en mode.
    Uiterlijk:


    (Rechts is Dakota en links is Nikki) Kendall en Kylie Jenner
    Afdeling: Gryffindor alhoewel ze ook bij Ravenclaw past.
    Staf: (Het is HP dus het is eigenlijk stok en geen staf) De houtsoort is wijnstok,, de kern is drakenhartbloed en hij is 25,5 centimeter. Hij is niet buigbaar
    Patronus: Een vrouwtjes-hertje
    Bloedsoort: Dakota is een volbloed maar heeft niks tegen halfbloods, muggles en mudbloods.
    Familie: Haar moeder werkt bij het Ministerie van Toverkunst en haar vader heeft een eigen zaak waar je spullen kan kopen als je naar Hogwarts gaat. Ze heeft een jonger zusje Nikki die ook in Gryffindor zit. Ze is opgegroeidt in Londen, Engeland en woont daar met haar familie. Haar familie is niet erg speciaal, maar ook niet bepaald 'normaal'.
    Extra: Dakota is dol op chocolade ze kan niet zonder. Ze doet aan jazz-ballet en is erg goed in dansen. Ze is erg fit en daarom heeft ze een mooi lijf.

    ~~~~~~~~
    Tovenaar
    Naam: Nikki Eve Cameron Everdeen
    Leeftijd: 15
    Karakter: Nikki is erg levendig en zeer moedig. Of het nou gaat om raadsels? Plannen of puzzels ze weet het altijd. Ze kan soms betweterig overkomen, maar ze is heel lief. Ze kan soms roekeloze dingen doen en is onvoorspelbaar. Nikki heeft veel gemeen met haar zus Dakota waardoor vele haar zien als Dakota toen ze nog 15 was. Ze besteed veel tijd aan huiswerk en geeft iets niet zomaar op. Ze is erg geïntreseerdt in de geschiedenis van Tom Riddle(Voldemort) en leest er dan ook veel over. Als iemand haar vriendelijkheid misbruikt zegt ze gewoon dat ze dat niet accepteert. Ze heeft een antwoord op alles, maar dan ook echt alles. Ze doet niet snel iets wat andere kwetsen en ze is niet snel bang. Ze helpt graag andere en zet zich daarom vaak op de laatste plaats. Ze geniet ervan om verliefde koppels te zien, want ze is dol op de liefde. Ze is erg sociaal en vele mensen die niet bevriendt met haar zijn vinden haar al aardig. Ze kan het ook erg goed vinden met Slytherins alleen de Deatheathers mag ze niet omdat ze haar bloedtraitor noemen waar Nikki zich niets van aantrekt. Ze is wel verwendt, maar dat laat ze niet merken want ze heeft rijkdom en armmoede gekendt. Sommige zijn arrogant tegen haar en dan kan Nikki nogal boos reageren. Ze is soms kattig en driftig.
    Uiterlijk:


    (Links is Nikki en rechts is Dakota) Kylie(Nikki) en Kendall(Dakota) Jenner
    Afdeling: Gryffindor
    Toverstok: Wilg, traan van een Fenix, veer van Fenix en hij is 22,5 centimeter.
    Patronus: Hond omdat ze hondstrouw is
    Bloedsoort: volbloed
    Familie: Zie hierboven bij Dakota
    Extra: Ze is erg goed in hardlopen en eet gezond maar niet echt heel veel. Ze is samen met haar zus de favoriet van elke leraar.


    Don't cry over someone,who wouldn't cry over you~Lauren Conrad