• Hello lovely abo's!
    Ik ga een 1D story schrijven, het gaat over een meisje [Louisa] die eerst in Londen woont en mishandelt wordt door haar vader. Na een tijdje zoekt ze hulp en komt terecht in een gastgezien in Mullingar -zien jullie 'm al aankomen?-. En nu zoek ik dus rollen!

    Rollen:
    - Zusje Niall.
    - Vriendinnen uit Londen. [Van Louisa]
    - Friends van Niall. [Hierbij horen ook de vriendinnetjes van Lou, Hazza en Zayn. Dit kan ook later een relatie worden. Liam is al bezet] -EEN VAN DEZE GIRLS KAN OOK DE BEST FRIEND VAN LOUISA WORDEN, vul in bij rol als je dat wil. (:
    - Vriendinnen van zusje Niall.
    - Evt. klasgenoten, niet al te veel.
    - Zelfverzonnen, ik kies of die past of niet.

    Thanks!
    Wat moet je invullen:

    Naam:
    Volledige naam:
    Leeftijd en geboortedatum:
    Uiterlijk, incl. foto van onbekend persoon:
    Karakter:
    Familie:
    Hobby's:
    Extra:

    - NIET DE EERSTE, MAAR DE BESTE OF COURSE -

    [ bericht aangepast op 6 dec 2011 - 18:38 ]


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    ik ga friend van niall/ vriendin van louis <3 invullen (:


    I got macdonalds breakfast for you, just for you, drove 2 miles to get it, so better get up and eat it.

    Veerleo schreef:
    ik ga friend van niall/ vriendin van louis <3 invullen (:


    Thanks!


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Rol: Goede vriendin van Niall / vriendinnetje van Louis <3 Als je daarvoor beteren hebt, wat ik helemaal niet leuk vindt :C, mag ze wel gewoon een klasgenootje zijn ofzo (:
    Naam: Rayven
    Volledige naam: Haar volledige naam is Rayven Heaven McQueto.
    Leeftijd en geboortedatum: Rayven is zeventien jaar oud en verjaart op 31 decemeber.
    Uiterlijk:


    Rayven heeft bruin krullend/glovend haar met een pony, die altijd in haar gezicht hangt. Ze heeft altijd een glimlach op haar gezicht, je ziet haar echt bijna nooit zonder. Ze heeft, wanneer ze lacht, ronden, en ook een beetje rode, wangen. Op haar rechterwang heeft ze een moedervlek zitten. Ze heeft een rechte, smalle neus en ze heeft lieve chocoladebruine ogen, waaromheen niet altijd make-up zit, meestal niet. Rayven loopt graag rond in stoere, maar toch wel een beetje meisjesachtige kledij. Ze loopt niet snel in een jurkje of een rokje, maar bijna altijd loopt ze in skinny jeans. Ze houdt het meest van haar warm rode jeans, die ze ook echt vaak draagt. Ze is best wel licht en slank en haar kleding is een beetje met strepen, als een matroos, maar niet altijd. Ze draagt ook soms een bril. Niet altijd, maar dat moet eigenlijk wel. Ze heeft een nerdbril en zo'n bril die Louis ook heeft, maar ze draagt de nerdbril het meest.
    Karakter:Rayven is een vrolijke meid, ze is niet snel écht verdrietig, maar als ze dat is, dan probeert ze het zo min mogelijk te laten zien. Rayven vertrouwt heel snel mensen, wat soms goed is, maar wat vaker nogal onhandig is. Ze heeft een grote mond, maar ze kan ook verlegen doen, bijvoorbeeld in een grote groep, met veel mensen die ze niet kent. Rayven heeft een grote humor, die lang niet iedereen begrijpt. Ze is niet zo serieus en dus niet iedereen neemt haar ook serieus. Rayven is meestal best wel lui, vooral in het weekend, wanneer ze niets moet, maar ze is meestal heel erg druk, dus ze heeft niet erg veel tijd om lui te zijn. Zelf is ze ook van karakter heel erg druk, maar dat komt ook omdat ze een lichte vorm van ADHD heeft, wat veel mensen eigenlijk best wel leuk vinden. Rayven is slim, maar kan soms heel dom overkomen. Rayven maakt echt heel vaak domme opmerkingen, vaker merkt ze het wel, maar soms merkt ze het niet en dan voelt ze zich heel erg dom, maar dat laat ze dan niet merken, dan glimlacht ze alleen maar een doet dan alsof het de bedoeling was (:
    Familie: Rayven woonde vroeger in Schotland met haar vader, Charles, en haar moeder, Leyla. Ze is enigs kind en is op haar 11e naar Engeland verhuisd. Ze heeft nog wel een beetje een Schots accent. Heaven heeft geen broertjes of zusjes en haar ouders zijn vaak weg, ze hebben beide hele drukke banen en hebben niet heel erg veel tijd voor Rayven. Vroeger kwam er altijd een babysitter, maar nu blijft ze gewoon thuis of gaat naar een vriendin ofzo.
    Hobby's: Rayven speelt gitaar. Ze kan de meest awesome muziek maken, maar ze weet dan nooit meer precies wat ze heeft gespeeld. Ze kan geen noten lezen, of in ieder geval de noten namen weet ze niet. Rayven zingt er soms ook een beetje bij. Vaker zit ze buiten in het bos of onder een boom in de tuin en dan speelt ze wat op haar gitaar en zingt, zodat ze een beetje relaxt. Ook tekent Rayven veel. Meestal zijn het gewoon rare figuurtjes, waar driekwart van haar tekenblok mee vol staat, maar ze kan ook gewoon heel goed mensen na tekenen.
    Extra: Rayven kan goed mensen opvrolijken en is soms nogal kinderachtig. Ze kijkt graag Disney films en rare cartoons die op kindertv komen. Verder kan ze erg goed met de 1D jongens opschieten.

    [ bericht aangepast op 6 dec 2011 - 18:43 ]


    I got macdonalds breakfast for you, just for you, drove 2 miles to get it, so better get up and eat it.

    Rol: goede vriendin Niall/ toekomstige vriendin Zayn. <3
    Naam: Isa.
    Volledige naam: Zaria Isabella Dèlore.
    Leeftijd en geboortedatum: 17 jaar oud. Geboren op 29 September 1994.
    Uiterlijk:


    Karakter: Isa is erg spontaan, en uitbundig. Ze heeft een grote mond, en een sterke mening. Ze is onvoorspelbaar, maar vooral erg grappig. Ze heeft nooit spijt van dingen die ze doet, omdat Isa het verleden niet als iets ziet wat gebeurd is, maar als iets wat haar gemaakt heeft. Ze is erg open, en eerlijk over haar gevoelens en heeft duidelijke standpunten en grenzen. Ze zou nooit net doen alsof ze iemand aardig vind. Ze doet alleen ècht aardig tegen mensen die ze mag, en om wie ze geeft. Ze is goed in luisteren, maar minder in advies geven.
    Familie: Isa heeft een jonger halfzusje Mari . Haar ouders zijn gescheiden vlak na Isa's geboorte. Haar moeder is hertrouwd, maar Isa kan het absoluut niet vinden met haar stiefvader. Haar vader ziet ze nooit meer. Hij woont in Japan voor zijn werk. Soms belt hij haar om te vragen hoe het gaat.
    Hobby's: Fotograferen.
    Extra: /

    [ bericht aangepast op 6 dec 2011 - 19:04 ]


    The only thing that's going to bother me, is that you all call yourselfs my friends.

    Rol: Vriendin Hazza!
    Naam:Brooke
    Volledige naam:Brooke Isabel Murray
    Leeftijd en geboortedatum:14-02-1994
    Uiterlijk:

    Sorry dat het een GIF is, ik kon niks anders vinden =)
    Brooke heeft mooi donkerblond haar en mooi daarbij passende bruine ogen. Ze heeft een lichtgetinte huid. Ze doet meestal als ze make-up op doet wat foundation, mascara en oogplotlood op. Meer niet. Ze weegt best weinig en heeft lange benen. Haar kledingstijl is meestal classy en modern.
    Karakter:Brooke is erg onzeker over haarzelf, ze wil vooral geen probleem zijn voor de mensen om haar heen. Ze is lief maar ook ongeduldig. Ze helpt je altijd als je iets van haar vraagt. Ze haat niemand gelijk. Maar als je in haar vriendenkring bent gekomen kom je er niet meer uit.
    Familie:Ze woont alleen met haar broer in een villa. Want haar moeder en vader waren heel rijk. Maar ze zijn verhuisd naar Afrika omdat ze daar moesten werken. Sindsdien zorgt hun tante en oma voor ze. Haar broer heet "Jason." En is 19 jaar oud. Haar vader (Nick, 39) en haar moeder (Kate, 38) wonen in Afrika. En ze komen maar 1 keer per jaar naar hun toe om hun weer te zien.
    Hobby's:Ze houdt van om mensen op te maken, hun haar te doen en hun helpen met hun kleding. Voor de rest houdt ze van dansen en gek doen.
    Extra:-


    Wil je me waarschuwen als ik de rol heb/als de story online staat??
    xx


    NO ALCOHOL ONLY FIZZY JUICE

    rol: friend van Niall, later vriendin van Harry of Louis

    Naam: Hannah-Taylor

    Volledige naam: Hannah-Taylor Johnson

    Leeftijd en geboortedatum: 16, dus 2 maart 1995

    Uiterlijk, incl. foto van onbekend persoon:



    Hannah heeft een erg uitgesproken persoonlijkheid en probeert het dan ook in haar kleding terug te brengen. Hannah houdt van vintage kleding. Je zal haar dan ook niet snel in een broek rond zien lopen.

    Karakter: Hannah is geen persoon die haar gevoelens onder stoelen steekt, ze is expressief, uitbundig en heer erg emotioneel.
    Doordat Hannah vroeger niet veel vrienden had, bindt ze zich te snel aan mensen en raakt gekwetst als men haar weer laat vallen. Niall zorgde er altijd voor dat ze weer op haar benen terecht kwam. Hij was dan ook de enige vriend die er altijd voor haar was, ze zou echt niet zonder hem kunnen. Buiten dat alles heeft Hannah ook slechtere eigenschappen, ze is een roker, niet omdat ze het fijn vind maar omdat de meeste vrienden ook roken. Ook is Hannah overdreven emotioneel, ze huilt vaak zonder reden en heeft dan een grote knuffel nodig

    Familie: Hannah-Taylor komt uit een nieuw-samengesteld gezin. Ze woont bij haar vader Harold Simon Johnson, zijn nieuwe vrouw: Christiane Claire Johnson en haar stiefzusje Janet Sophia Halle.

    Hobby's: Hannah doet aan kunstschaatsen, dit doet ze samen met haar stiefzusje.

    Extra:/

    laat je wat weten als je begint? <3

    Ik ga vriendin Lou invullen (:


    all I want is the taste that your lips allow


    Vriendin Lou!
    Naam: Penelope Caverly
    Volledige naam: Penelope Zoey Caverly
    Leeftijd en geboortedatum: Penelope is twintig jaar oud en jarig op vijftien februari
    Uiterlijk, incl. foto van onbekend persoon:


    Penelope is niet het mooiste meisje dat je ooit hebt gezien, maar ze is alles behalve lelijk. Ze heeft bruine haren tot net onder haar schouders die altijd, zonder het te stijlen, perfect recht zijn. Ze staat gekend voor haar make-up. Ze gaat niet buiten zonder haar gekende eyeliner, maar voorderest draagt ze niks van make-up. Penelope heeft een hele witte huid en zeer lichtroze lippen en vroeger werd ze dan ook altijd gepest met de naam “snow white” . Penelope is een klein tenger meisje, ze is 1m61 en weegt 52 kilo. Ze houdt heel erg van accessoires maar niet zo de meisjes meisjes accessoires. Ze heeft aan haar rechterpols wel tientallen festivalbandjes, vriendschapsbandjes etc. Alles wat ze vindt wind ze rond haar pols. Van kledij draagt ze vanalles, maar houd het liefst heel erg basic. Ze draagt alles; hakken, kleedjes, jeans, sweaters, allstars, etc.
    Karakter: Penelope is een heel vrolijk en gelieft meisje. Ze heeft een heel zacht karakter. Ze doet altijd haar uiterste best, maar ze is ook heel verlegen. Zeis bang om mensen te kwetsen of zichzelf belachelijk te maken. Ze is een heel vrolijk meisje en een eeuwige optimist. Ze ziet overal het positieve van in en houd zich er dan ook aan vast. Ze vindt dat je moet genieten van elk moment die je hebt. Penelope heeft veel vrienden en weinig vijanden dit komt omdat ze altijd haar best doet om het met iedereen te kunnen vinden ookal is het niet makkelijk. Ze is altijd vriendelijk en als iemand iets zegt wat ze niet leuk vind, zal ze het altijd wel zeggen maar op een vriendelijke en lieve manier. Penelope is een behulpzaam meisje ook. Ze zal altijd voor anderen in het vuur springen en hun problemen eerder oplossen dan de hare door de hare aan de kant te schuiven. Penelope staat bekend voor haar humor en daarom passen Louis en Penelope volgens velen perfect samen. Ze zijn beiden bang om op te groeien en blijven eeuwig kind. Penelope is een echte bezige bij. Ze kan geen minuut stil zitten of ze moet iets gaan doen. Ze heeft ook het concentratie vermogen van een, jawel, dode goudvis en begint om de vijf minuten aan een ander werk.
    Familie: Penelope is opgegroeid in een normaal gezien in Londen. Ze waren niet arm en ook niet steenrijk, maar ze moesten geen neen zeggen tegen wat ze wouden. Ze is heel losjes opgegroeid, maar toch streng. Ze mocht snel veel, maar als ze één keer het vertouwen van de ouders schonden was alles onmiddellijk veel sneller. Marc Caverly werkt als personeelsdirecteur in een klein bedrijfje in de buitenwijken van Londen. Hij is een heel losse vader en heeft een hele goede band met zijn kinderen. Hij is niet veel thuis vanwege zakenreisjes, maar als hij thuis is probeert hij zoveel mogelijk tijd met hem door te brengen. Janet Cooper is veertig en was al heel jong moeder en is heel snel op moeten groeien. Het is alsof ze nu haar tweede jeugd beleeft. Ze gaat shoppen met vrienden, gaat uit, etc. Penelope is de oudste daarna komt de zestienjarige Oliver. Hij is een populaire jongen en vele meisjes proberen contact te leggen met Penelope om hem te kunnen versieren. De twee hebben een geweldige band.
    Hobby's: Penelope kan al eerder dansen dan lopen. Ze begon toen ze vier jaar was en ging ze één uurtje in de week eerder beginnen bewegen op muziek. Als ze zeven was kreeg ze haar eerste paar spitzen. Je kreeg ze niet van haar voeten en ze danste erop zoveel ze kon. Nu ze twintig is danst ze al zestien jaar en op een hoog niveau. Ze doet wedstrijden enzo en heeft al ontelbare bekers staan in haar kamer. Ze danst nu op proffesioneel niveau en dit is ook haar beroep, wat dus wil zeggen dat ze voor bekende mensen mag dansen ook. Ze danst 24 uur in de week, maar Penelope heeft één nadeel. Ze is te klein en daarom moet ze erg haar best doen om opdrachten te krijgen.
    Extra: Penelope heeft deze tattoo. Hij staat voor haar beste vriendin Dilara die twee jaar geleden is gestorven. Hij staat voor haar dromen, ze was een echt dromertje en ze was ook zeer alternatief en daarom symboliseerde een dromenvanger haar het best vanwege haar “hippie” zijn.


    all I want is the taste that your lips allow

    Rol: Zusje Niall
    Naam: Amy
    Volledige naam: Gwen 'Amy' Horan
    Leeftijd en geboortedatum: Ongeveer 13 jaar. (01-01-98)
    Uiterlijk, incl. foto van onbekend persoon:

    Ze kleedt zich vaak in felle kleuren waar haar bruine haren mooi mee uit komen. Ze is erg trots op haar ogen.
    Karakter: Gemeen, lolbroek, flauw, ongeduldig.
    Familie: Haar grote broer Niall en haar ouders.
    Hobby's: Haar broer Niall treiteren, gemeen zijn en tekenen.
    Extra: Ze trollt op fora.


    26 - 02 - '16

    Rol: toekomstig vriendinnetje van Zayn? en mischien (toekomstige) beste vriendin of gewoon een goede vriendin van Louisa? (:

    Naam: Naomi
    Volledige naam: Naomi Isabella Flores James.
    Leeftijd en geboortedatum: naomi is nu 17, en geboren op 3 september 1994.
    Uiterlijk, incl. foto van onbekend persoon:


    Naomi heeft lang golvend bruin haar, met donkerblonde highlights van zichzelf. Naomi draagt haar vaak los, en af en toe heeft ze het ook in een knot zitten. Naomi is erg gesteld op verzorging, en daarom staat ze vaak ook elke dag uren voor de spiegel om er goed en verzorg uit te zien. Ze reinigt haar gezicht 2 keer per dag, verzorgt haar haar met allerlei middeltjes, en ook doucht ze elke dag. Naomi heeft een licht getinte huidskleur, omdat ze van spaanse afkomst is. Toch heeft Naomi geen egale huid, en draagt ze vrijwel altijd een beetje foundation. Rond de zomertijd, beginnen er lichte sproetjes rondom haar neus zichtbaar te worden. Naomi heeft aparte blauw groene ogen, waardoor ze altijd stralend overkomt. Naomi draagt bijna altijd mascara, en je zult haar daarom ook niet gauw zonder mascara de deur uit zien gaan. Naomi heeft dunne maar mooie lippen, die zalmkleurig zijn. Meestal zit er een laagje lipgloss op. Wanneer Naomi lacht krullen haar lippen sierlijk omhoog, en komen er prachtige recte tanden tevoorschijn. Naomi heeft een normaal figuur. Ze heeft voor haar lengte, lange en dunnen benen. Naomi is niet dik, maar ze heeft wel een beetje ‘vet’. Zolang ze niet ‘dikker’ dan dat word, is ze er tevreden mee. Naomi probeerd daarom ook altijd gezond te eten, en zichzelf ernaar toe te dwingen om minimaal een paar keer per week te sporten. Naomi is zo een 1.67 cm lang. Naomi draagt eigenlijk best vaak simpele, maar leuke dingetjes. Ze vind het heerlijk om in een skinnyjeans, een hoodie en gympen te lopen maar meisjes achtige kleding zoals jurkjes en rokjes vind ze ook erg leuk om te dragen. Naomi geeft niet zoveel om merkkleding, ze draagt het wel vaak maar als ze iets ziet dat niet van een bekend merk is, dan heeft ze er geen problemen mee om het te kopen. Naomi heeft een verslaving voor schoenen, en daarom heeft ze er ook veel. Ze draagt vaak sneakers, of hakken.
    Karakter: Naomi is vooral een heel lief, en behulpzaam meisje. Naomi is echt zo een meisje die letterlijk dag en nacht klaar staat voor haar vrienden, en zelfs mensen die ze niet echt goed kent. Ze heeft dan ook een groot mensenkennis, en weet meestal ook precies hoe ze mensen kan helpen. Naomi vind het heerlijk als ze mensen kan helpen, het geeft haar een heel goed gevoel. Juist omdat naomi zo zachtaardig is, laat ze af en toe wel mensen te snel over haar heenlopen. Hierdoor houd ze vaak geen rekening met haar eigen gevoelens, en behoefts. Door haar onzekerheid, haalt ze zichzelf af en toe erg naar beneden. Ze vergelijkt zich vaak met mensen die totaal anders dan haar zijn, en daardoor voelt ze zich eigenlijk waardeloos. Soms heeft ze wel moment wanneer ze zich zeker voelt, dit is meestal met haar vrienden erbij. Bij haar vrienden voelt ze zich prettig, en gewaardeerd en hierdoor voelt ze zich vrijwel een stuk zelfverzekerder. Flirten geeft naomi ook een enorme boots op haar zelfvertrouwen. Ze vind het heerlijk om te flirten met jongens, zo lang het maar niet te serieus word. Door haar verleden heeft ze moeite om haar relatie met jongens tot een hoger level te brengen, en daarom moeten jongens vaak geduld met haar hebben. Naomi heeft wel een soort van beschermmuurtje om zich heen gebouwd, en dat komt door haar verleden. Naomi vind dat als mensen echt om haar geven, ze wel het geduld hebben om haar vertrouwen te winnen en haar muur te doorbreken. Naomi lijkt dan ook op het eerste gezicht een rustig meisje, maar wanneer je eenmaal haar muur hebt doorbreken zul je zien dat naomi ook een vrolijke kant heeft, en dat ze ook zeker van zichzelf kan zijn. Naomi is af en toe een echte feestbeest, en ze houd er dan ook van om lol te trappen. Ze is voor elk leuk idee wel in, en vaak komt ze zelf ook met knotsgekkenideeën. Naomi kan erg eigenwijs zijn, als ze eenmaal iets in haar hoofd heeft moet en zal het ook zo zijn/gebeuren. Naomi heeft daarin tegen wel een goed mondje voor discussies, en meestal wint ze die ook omdat ze niet opgeeft. Naomi is door het overlijden van haar moeder, Sarah - lees extra - een sterker persoon geworden. Ze is een echte doorzetter geworden want hoe vaakt ze ook valt, ze zal altijd weer opstaan.
    Familie:Naomi woont samen met haar vader en zusje in een vrijstaandhuis, ergens buiten Londen. Naomi’s moeder is overleden toen zij 12 was, toen der tijd was haar zusje pas 1 jaar oud. Lucas James, Naomi’s vader is een lieve man, die veel van zijn twee kinderen houd. Hij is dokter, en werkt soms tot laat in de avonden. Naomi zorg dan voor haar kleine zusje, Emma Flores Joames. Naomi is altijd heel beschermend over haar zusje, en ze doen samen altijd leuke dingen. Naomi komt, netzoals haar zusje niks te kort thuis maar toch werkt Naomi bij een klein en gezellig restaurantje in Londen.
    Hobby's:Naomi is ook erg muzikaal aangelegd, ze vind het heerlijk om piano en gitaar te spelen. Naomi heeft zichzelf gitaar en piano leren spelen, en daar is ze nog steeds erg trots op. Naomi vind zingen ook erg leuk om te doen, meestal doet ze dit met combinatie met de gitaar of piano. Naomi heeft een prachtige stem, alleen dit beseft ze zelf nog niet helemaal. Naomi heeft ook een aardig handje weg van tekenen. Het interesseert haar niet zoveel of andere mensen het mooi vinden of niet want ze vind het leuk om te doen. Naomi houd heel erg van fotograferen. Ze heeft dan ook een dure camera, waar ze dag en nacht mee in de weer is. Naomi vind het prachtig om mooie dingen, mensen en leuke momenten te fotograferen. Naomi kijkt door het fotograferen vaak ook anders tegen dingen aan dan anderen. Hoe raar het ook klinkt, naomi kan goed door al het rottige heen kijken en het mooie zien in dingen/mensen en dit helpt haar heel goed bij het fotograferen. Naomi lijkt mischien een echt meisje, maar niks is minder waar. Ze vind het namelijk geweldig om te gamen. Dat doet ze het liefst met jongens, maar ook met meisjes die netzoals haar erg van gamen houden. Naomi heeft trouwens ook een goede band met jongens. Ze trekt ook vaak met jongens op, omdat jongens veel meer kunnen hebben en zich niet overal al te druk over maken.
    Extra:Naomi heeft 2 tattoo’s. Op haar pols heeft ze ‘always believe’ getattoeerd. Op haar schouderblad heeft ze 2 engelen vleugels, met daartussen in de tekst ‘ in loving memory my angel Sarah’ Sarah was de naam van Naomi’s moeder, en daarom is de tattoo erg speciaal voor haar. Het is al 5 jaar geleden dat Sarah is overleden, maar er gaat geen dag voorbij dat Naomi niet aan haar denkt. Soms heeft ze het er nog heel moeilijk mee, maar gelukkig heeft ze haar familie en lieve vrienden. De tattoo voelt als een soort verbintenis met haar moeder.

    [ bericht aangepast op 11 dec 2011 - 18:42 ]

    Doe maar de rol die je hier het beste bij vind passen ;x

    Naam: Isabella
    Volledige naam: Isabella Madeline Griffin
    Leeftijd en geboortedatum: Isabella is zeventien jaar, en jarig op de achttiende van januari.
    Uiterlijk, incl. foto van onbekend persoon:


    Isabella heeft van zichzelf redelijk lang rood haar, dat in golvende laagjes langs haar gezicht valt. Haar gezicht is bleek maar egaal, en ze heeft geen last van oneffigheden. Als je naar haar kijkt worden je ogen gelijk naar haar bijzondere ogen toegetrokken. De kleur van haar ogen is niet bepaald duidelijk, het is een mengeling van blauw, groen en bruin.
    Isabella heeft altijd een beetje mascara op haar wimpers zitten, maar nooit meer dan nodig is. Ze verafschuwd de mode-popjes die op school rondlopen en wil dan ook in geen enkel opzicht op ze lijken. Daarom draagt ze vaak simpele kleding die toch haar figuur mooi laten uitkomen, je zult haar niet zo snel in een tuttig jurkje aantreffen.
    Karakter: Isabella is een koppig, zelfverzekerd meisje dat niet gauw haar gevoelens laat zien. Bij haar hoef je ook niet te verwachten dat ze haar mening voor zich houd als ze je niet mag. Hoewel ze altijd duidelijk haar mening heeft en niet op haar mondje gevallen is betekend dat niet dat ze onaardig of altijd bot overkomt. Meestal is ze juist best vrolijk, behalve als ze haar dag niet heeft; dan is er echt geen land met haar te bezeilen. Isabella heeft een kleine groep vaste vrienden waar ze altijd mee optrekt en gek mee doet. Ze heeft niet zo'n behoefte om "populair" te zijn, of wat mensen het ook noemen. Ze heeft dan ook een hekel aan mensen die denken dat ze kopieën van barbie zijn en zich ook zo gedragen.
    Isabella houdt van creatief bezig zijn. Ze fotografeert en tekent veel, en heeft altijd een schetsboekje en een kleine camera bij zich. Ook kan ze redelijk gitaar spelen. Ze heeft geen valse stem, maar zingen doet ze alleen onder de douche.
    Familie: Isabella woont ergens in een niet al te groot huis met haar familie. Bij haar thuis leven vijf mensen: Haar moeder, Mary, haar vader, Philip, haar zus, Kaylee, haar broertje, Thomas en zijzelf. Thuis heeft ze een hond; een één jarige collie genaamd Luna. Haar familie is niet erg arm, maar ook niet erg rijk.
    Hobby's: Isabella houd van fotograferen, tekenen (schilderen, etc.), gitaar spelen en shoppen. Ze experimenteert graag met verschillende haarstijlen en is er al behoorlijk bedreven in.
    Extra: Isabella houd van kleine kinderen en past ook op bij een echtpaar met twee kinderen een paar huizen verderop.

    [ bericht aangepast op 6 dec 2011 - 22:33 ]


    Don't forget to b.r.e.a.t.h.e

    Tot wanneer kan ik invullen ?(=

    FCKMIMS schreef:
    Tot wanneer kan ik invullen ?(=


    Laten we zeggen tot... volgende week woensdag? Dan heb je nog precies 1 week, en dan ga ik rollen kiezen. (:


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Dsend schreef:
    laat je wat weten als je begint? <3


    Sure! (: Het eerste hoofdstuk staat al online, want ik was al eerder begonnen. Maar daar was ik niet tevreden over dus haha.


    Just keep your head up. Stick on the ice.