• Enkele eeuwen geleden rees er een dorp uit een verlaten bos.
    Mensen noemden het Verona, iets dat in de oudste gesprekken werd vertaald met territorium. Het was volgens hen het territorium van grote, gevaarlijke wolven.
    De mensen beweerden dat ze mannen zagen veranderen naar de enorme beesten, steeds wanneer mensen dichterbij kwamen. Het dorp was vervloekt, volgens menig gelovigen. Dus brandden ze het dorp plat.
    De hele stam ging op in rook, op één jongen na. Ryhmn.
    Hij had het gen geërfd van zijn vader, en wist dat hij het door moest geven. De oude legenden vertelden dat er één manier was om het gen door te geven. Hij moest zich inprenten.
    Pas toen hij een meisje zo puur en mooi zag, wist hij wat de woorden werkelijk betekenden. Hij gaf zijn leven voor haar op, was alles wat ze nodig had en deed alles om haar te laten lachen. Samen kregen zij een zoon, die het wolvengen erfde van de jongen, en zo ging het door tot een geheel nieuwe stam oprees.

    Personages
    Clemence Jane' Hole | Mens -> Leave
    Jade Sky Bright | Shape-shifter -> HurtedHeart
    Jake Rush | Shape-shifter -> HurtedHeart
    Maya McKay | Mens -> thePineapple
    Ivar Chasule | Shape-shifter Beta -> Spyclon
    Sorrow Cadance Grascole | Shape-shifter -> SorrowS
    Jayden Jackson 'JJ' Jones | Shape-shifter -> LovingStyles
    Hayley Celine Grey | Mens -> LovingStyles
    Liam Drew Pryst | Shape-shifter -> Proprius
    Eliza Josey Willows | Shape-shifter -> JaiRy
    Teske Velez | Mens -> Midna
    Jenna Grace Myrone | Shape-shifter -> Squib
    Levi "Patch" Remus Greengrass | Mens -> Squib
    Titan Tigho Pethinason | Mens -> Crane
    Irial Smelting | Shape-shifter -> Gancanagh
    Quinn Amery More | Shape-shifter -> Lacrima
    Faye Noelle Purdey | Mens -> LovingStyles
    Tibbe Moors | Mens -> Squib
    Yvo Leroux | Mens -> Midna


    Inprenten
    Liam Drew Pryst & Clemence Jane' Hole
    Eliza Josey Willows & Yvo Leroux
    Teske Velez & Irial Smelting
    Jake Rush & Hayley Celine Grey
    Ivar Chasule & Faye Noelle Purdey


    Belongs to Leave
    Dit is wel de goededie van LovingLoser is fout

    [ bericht aangepast op 19 feb 2012 - 19:33 ]


    I'm finally back, Finally after a Year break

    Ivar

    Een kwartiertje later hoor ik de GPS, 'Bestemming bereikt,' zeggen. Faye stapt uit, 'Ik ben zo terug,' zegt ze en ze gaat haar huis binnen na wat te hebben geprutst met de deur. Ik zet de radio aan en beweeg mijn hoofd een beetje mee op de muziek, 'Ben ik weer,' zegt Faye als ze weer in de auto zit. Ik knik, Ivar




    Faye
    'Oké, onze volgende bestemming is Verona,' zegt Ivar. Ik glimlach even naar hem, 'is het eigenlijk een groot bos?' vraag ik dan. In vorige woonplaats is ook een "bos" maar die is niet zo groot. Ik hoop dat deze groter is.


    Hayley
    'Wat jij het liefste wilt.' zegt hij een beetje flirtend. Ik glimlach even naar hem. 'Volg mij maar,' zeg ik terwijl ik de trap op loop. Als we op de 1e verdieping zijn moeten we nog een trap omhoog aangezien mijn kamer op zolder is. Zodra we op mijn kamer zijn sluit ik mijn iPod aan op de boxjes. 'Ga maar zitten,' zeg ik tegen Jake terwijl ik het dienblad op een tafeltje neer zet en op de bank ga zitten

    [ bericht aangepast op 19 feb 2012 - 18:52 ]


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    Eliza

    ‘Vlakbij het bos?’ herhaal ik vragend en keek weer even naar hem op. Zou hij weten dat er in het bos een stam woonde. Mijn stam. Vervolgens schudde ik mijn hoofd toen hij vroeg of hij iets in de les gemist had. ‘Ik denk het niet, of niet dat ik weet.. Volgens mij delen we geen lessen samen,’ antwoordde ik en veegde een lok haren weg die de wind voor mijn gezicht blies.


    [Laatste post + abo ]


    'Three words, large enough to tip the world; I remember you.'

    Ivar

    'Is het eigenlijk een groot bos?' vraagt ze. Ik knik even tijdens het rijden, 'Ja erg groot, ik weet niet precies hoeveel vierkante kilometer ofzo. Maar het is erg groot.' antwoord ik met mijn ogen op de weg gericht.


    I only miss you when I'm breathing

    Faye
    'Ja erg groot, ik weet niet precies hoeveel vierkante kilometer ofzo. Maar het is erg groot.' zegt hij terwijl hij zijn ogen op de weg gericht houdt. 'Dan is handig dat ik een goede gids heb,' zeg ik met een klein lachje, 'anders zou ik zo verdwalen. Zijn er eigenlijk ook nog wilde dieren daar?'


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    Ivar

    'Dan is handig dat ik een goede gids heb,' zegt Faye met een klein lachje, 'anders zou ik zo verdwalen. Zijn er eigenlijk ook nog wilde dieren daar?' Ik wend mijn blik even van de weg af en kijk Faye in haar ogen aan. 'Ja, onder andere een paar beren, maar vooral wolven. Maar die wolven zijn over het algemeen heel aardig, tenzij je hen of hun roedel wat aan doet.' antwoord ik met een kleine frons op mijn gezicht.


    I only miss you when I'm breathing

    Faye
    Hij wendt zijn blik even van de weg af en kijkt me aan. 'Ja, onder andere een paar beren, maar vooral wolven. Maar die wolven zijn over het algemeen heel aardig, tenzij je hen of hun roedel wat aan doet.' zegt hij met een kleine frons. Ik knik even en zonder dat ik het door heb wrijf ik even met mijn hand over mijn arm. Wolven zijn iets anders dan honden maar alsnog, ze zijn vaak juist gevaarlijker. 'Ehm, hebben die wolven ooit een mens aangevallen?'


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    [Ik ga ff eten.]


    I only miss you when I'm breathing

    [okee, tot zo]


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    [eve neen vraagje wie zijn allemaal ingeprent kan ik dat aanpassen :)]


    I'm finally back, Finally after a Year break

    Irial

    Omdat ze met haar gezicht opzij ligt, zie ik haar glimlachen. Mocht er nu een aardbeving door de stad trekken, ik zou het niet eens merken. Zij is de enige die mijn wereld nog beweegt.
    Voorzichtig leg ik mijn volledige hand op haar rug en maak daarmee de draaibeweging. Ik ril en toch lijken er weer duizend zonnen in mijn lichaam te branden. Subtiel ga ik wat dichter bij haar zitten. Ze ruikt naar iets dat ik niet kan benoemen, iets dat volledig van haarzelf is. Nog nooit in mijn leven heb ik iets geroken waarvan ik zo ging zweven. Ik roep mezelf weer tot de orde en concentreer me op het insmeren van haar rug. Na een tijdje laat ik mijn hand naar haar schouder glijden en leg ook mijn andere hand op haar andere schouder. Zachtjes begin ik haar te masseren.
    "Tot de zalf is ingetrokken," verklaar ik.
    Vraag haar dan mee uit!
    "Ehm, Tes?" vraag ik zachtjes zonder op te houden met de massage. "Ik vroeg me af of je een keertje iets met me wilde doen. Jeweetwel, zonder dat je je truitje hoeft uit te trekken. Een filmpje kijken, ofzo."


    I've no idea of the future, but I can see the past quite well. And the present, if the weather's clear.

    [ehmm Eliza en Yvo, Jake en Hayley, Irial en Teske, Ivar en Faye]


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    [Irial met Teske, Eliza met Yvo en ik dacht Ivar met Faye]


    I've no idea of the future, but I can see the past quite well. And the present, if the weather's clear.

    Ivar

    Ze knikt en wrijft even over haar arm, 'Ehm, hebben die wolven ooit een mens aangevallen?' Ik kijk haar weer even aan, 'Ehm, sommigen misschien. Maar ik verzeker je, alleen met een goede reden. Want ik ga eigenlijk best vaak met ze om,' antwoord ik.


    I only miss you when I'm breathing

    Faye
    'Ehm, sommigen misschien. Maar ik verzeker je, alleen met een goede reden. Want ik ga eigenlijk best vaak met ze om,' zegt Ivar. Ik kijk hem verbaasd aan, 'je gaat om met wolven? Ehm, wat doe je dan met ze? Wolven lijken me nou niet bepaald typetjes om een stok op te halen of met een bal te spelen,'


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    Ivar

    Ze kijkt me verbaasd aan, 'Je gaat om met wolven? Ehm, wat doe je dan met ze? Wolven lijken me nou niet bepaald typetjes om een stok op te halen of met een bal te spelen,' Ik haal mijn schouders op, 'Licht eraan,' zeg ik met een pokerface. Waar had ik mezelf nu weer ingewerkt?


    I only miss you when I'm breathing