• Ik en Holister maken een nieuwe story over 1D met Liam in de hoofdrol.
    Het verhaal gaat over Anna-Lee Carter die door haar ouders naar een campus in Engeland word gestuurd. Eens in de zoveel tijd mag ze dan naar huis. Ze raakt bevriend met de zus van Liam en zo komt ze in contact met hem.

    Nodig:
    ~ DRINGEND!Broer van Anna-Lee ,woont ook op de campus - Calypso
    ~ Zus van Anna-Lee.
    ~ 1 zus van Liam ,woont ook op de campus. Calypso
    ~ 2 vriendinnen van Anna-Lee ,die wonen niet op de campus -Vocalizer & ....

    Invullen
    Rol:
    Naam, bijnaam:
    Achternaam:
    Volledige naam:
    Leeftijd, geboortedatum:
    Karakter:
    Uiterlijk (graag een bekend persoon +beschrijving lengte enzovoorts)
    Overig: Alles wat nog van pas lijkt te komen, hobby’s, liefdes, vrienden.
    Waarschuwen? Ja/Nee

    [ bericht aangepast op 15 maart 2012 - 22:04 ]


    Sometimes your plans don't work out because God has better ones.

    Rol: Zusje Liam
    Naam, bijnaam: Alexis, Alex/Lexi
    Achternaam: Payne
    Volledige naam: Alexis Leah Payne
    Leeftijd, geboortedatum: 17, 22 December 1994
    Karakter: Alexis is een echt familie mens. Haar familie staat bij haar dan ook op de eerste plaats. Ze ziet haar broer als beste vriend en kan met bijna alles bij hem terecht. Al sinds ze klein zijn kijkt Alexis tegen haar (slechts één jaar oudere) broer op. Ze is nu dan ook erg trots op hem, maar stiekem ook wel een beetje jaloers omdat hij zoveel aandacht krijgt. En dat terwijl ze helemaal niet zo'n jaloers typetje is.
    Verder is Alexis iemand, die moeilijk nieuwe vrienden maakt. Ze is verlegen, maar als ze eenmaal iemand heeft leren kennen en het daar goed mee kan vinden, dan is dat ook een vriend voor het leven. Ze is heel trouw en zal haar vrienden nooit in de rug steken en er altijd voor ze zijn wanneer dat nodig is.
    Ze kan ook goed luisteren en advies geven. Ze is echter alleen wat minder goed in het bewaren van geheimen en al helemaal niet als haar broer haar uithoort.
    Alexis is zelfverzekerd over haar uiterlijk. Ze is tevreden met hoe ze er uitziet, maar ze straalt geen arrogantie uit.
    Als er iemand is die goed is in leren dan is het Alexis wel. Ze is erg slim en leert snel. Ze hoeft iets vaak maar één keer door te lezen en dan snapt ze het al.
    Het woord angsthaas past ook bij haar, ze durft niet veel en al helemaal geen dingen die niet mogen. Ze is bang om betrapt te worden. Ze kan alleen niet goed tegen groepsdruk en doet dan soms dingen die ze liever niet wil of die ze niet durft. Dit doet ze dan ook met zware tegenzin.
    Wat jongens betreft is ze wat preuts en awkward. Ze weet zich niet echt een houding te geven en komt soms niet uit haar woorden. De enige jongen bij wie ze zich prettig voelt is haar broer.
    Uiterlijk:


    Kylie Jenner
    Alexis Leah Payne is niet extreem slank gebouwd. Ze heeft een iets voller figuur maar dit valt niet op omdat ze lang is (1,75m). Ze is blij met haar vormen en zou die voor geen goud willen missen. Haar haren zijn lang, donkerbruin en van nature stijl. Haar wenkbrouwen zijn redelijk dik, maar op een mooie manier. Haar ogen hebben een bruine kleur en worden altijd opgemaakt met mascara, oogpotlood en oogschaduw. Rondom haar neus staan sproetjes.
    Wat kleding betreft is Alexis erg makkelijk. Ze draagt zowel jurken/rokken als broeken. Ze kiest voor de dingen die ze leuk vind en die lekker zitten.
    Overig: Sinds ze de bandleden/vrienden van haar broer heeft leren kennen heeft ze een crush op één van de jongens (bedenk maar wie). In tegenstelling tot haar broer is ze niet muzikaal. Ze vind koken erg leuk en is daar ook behoorlijk goed in. Ze heeft een aanstekelijke lach. Onweer, horror films en clowns zijn dingen waar ze heel bang voor is. Films en series kijken met vriendinnen vindt ze erg leuk om te doen.

    Waarschuwen? Ja

    [ bericht aangepast op 14 maart 2012 - 16:03 ]

    Calypso
    Je hebt de rol!

    stiekeme bump


    Sometimes your plans don't work out because God has better ones.

    Dank u. Als je geen aanbieders hebt voor de broer van Anna-Lee dan wil ik doe ook wel doen hoor

    Als je dat zou willen doen zou echt heel erg fijn zijn!


    Sometimes your plans don't work out because God has better ones.

    Rol: Kijk maar (:
    Naam: Maddison. Ze word Maddie genoemd.
    Achternaam: Swarek.
    Volledige naam: Maddison Lauren Swarek.
    Leeftijd: 17. || Geboren op 29 september 1994.
    Karakter: Maddie is een heel creatief en spontaan meisje. Een vrije geest. Ze doet waar ze zin in heeft, en wanneer ze er zin in heeft. Ze is erg open, en heeft er geen problemen mee om haar gevoelens met anderen te delen. Ze is sociaal, aanwezig, en zeer oordeelloos. Ook respecteerd ze andermans grenzen en is ze erg betrouwbaar. Maddie is het soort meisje dat met vrijwel iedereen wel kan opschieten maar nooit ècht ergens helemaal bij hoort. Ze is erg zorgzaam en ontzettend grappig. Niet het soort meisje dat gauw in de problemen raakt. Ze is zelfverzekerd en snel van begrip. Maddie is een dromer. Daardoor is ze gauw afgeleid en ze kan uren doorbrengen in haar gedachten. Ze ziet altijd het positieve van dingen in en is nooit chagrijnig. Slechte eigenschappen van Maddie zijn dat ze zich niet goed kan aanpassen,en vaak te snel mensen vertrouwd. Ook ruimt ze nooit haar spullen achter zich op en zijn haar vrienden er zeker van dat ze ooit een record tijd neerzet met te laat komen. Ze is erg ongeduldig.
    Uiterlijk:


    Pixie Lott.
    Maddie heeft lange slagende blonde haren die vaak los langs haar gezicht hangen. Ze heeft bruine ogen, en volle lippen die ze vaak rood, of roze stift. Maddie is ongeveer 1,65 groot maar weet hier vaak nog wat cm bij te smokkelen door middel van hakken. Opvallende hakken dat wel.
    Overig: Maddie woont sinds vorig jaar bij een van haar beste vrienden, Sam. Haar moeder is overleden toen ze slechts 3 jaar oud was, en toen haar vader wou verhuizen besloot Maddie niet mee te gaan. Sam vind Maddie al leuk sinds de eerste keer dat hij haar ontmoette, maar zal dit niet toegeven. Maddie begint echter ook steeds meer in Sam te zien. Verder speelt Maddie gitaar, en draagt ze ziek vaak een zonnebril, zelfs wanneer de zon niet schijnt.
    Waarschuwen? Yes, please (:

    [ bericht aangepast op 14 maart 2012 - 22:12 ]


    The only thing that's going to bother me, is that you all call yourselfs my friends.

    Rol: Broer
    Naam, bijnaam: Daniel, Dan/Danny
    Achternaam: Dezelfde als Anna-lee
    Volledige naam: Daniel
    Leeftijd, geboortedatum: 18, 5 februari
    Karakter: Daniel is een beetje een lanterfanter. Zijn ouders moeten continue achter hem aanlopen om te zeggen dat hij zijn troep op moet ruimen omdat hij alles laat slingeren. Ook in schoolwerk is hij heel lui. Hij doet niets en het is daarom ook niet zo raar dat hij niet zulke goede cijfers heeft. Daniel vindt dat hij zijn tijd wel beter kan besteden. Aan meisjes bijvoorbeeld.
    Buiten school is hij vaak bij vrienden te vinden en hij komt dan vaak 's avonds pas thuis of soms niet. Het is echt een puber en doet waar hij zin in heeft, tot grote ergenis van zijn ouders.
    Daniel is een bemoeial wat betreft zijn zusje. Hij voelt zich verantwoordelijk voor haar. Wanneer ze een vriendje heeft dan wil hij de jongen eerst keuren, meestal worden ze afgekeurd.
    Uiterlijk:


    Zac Efron
    Daniel is met zijn 1,85 meter een lange jongen en is groter dan zijn beide ouders. Hij heeft bruin haar en zijn ogen zijn blauw. Hij kan soms wat lui zijn in scheren en heeft dan een stoppelbaardje. Zijn outfits zijn meestal sneakers, jeans een t-shirt en een leren jack. In de zomer draagt hij graag een zonnebril.
    Overig: Hij heeft een angst voor spinnen, alleen zijn ouders en zusjes/zussen weten hiervan. Hij rookt stiekem.


    Niet zo uitgebreid als de andere, sorry

    Nog 2 rollen..


    Sometimes your plans don't work out because God has better ones.

    Rol: lieve vriendinnetje van Anna
    Volledige naam: Nashlynn Danielle 'Nash' Hall
    Leeftijd, geboortedatum: 18, 03-01-1994
    Karakter: Nash is een heel aardig meisje maar zo denken andere er anders over. Ze geeft te snel haar mening waardoor mensen haar bot over vinden komen. Haar vrienden en familie weten wel beter. Ze zou die dan ook nooit alleen laten en ze zou die altijd steunen. Nash vind het leuk om met haar vriendinnen te gaan shoppen of gewoon rond te hangen met vrienden. Ze is slim maar absoluut niet leergierig. Ze is een gezelligheidsroker en drinkt ook aardig op feestjes. Ze zou je nooit laten vallen en is een goede vriendin.
    Uiterlijk:

    Sanne Putseys (artiesten naam ; Selah Sue)
    Overig: Heeft een secret crush op de broer van Anna
    Waarschuwen?: Ja/Nee

    xxx(flower)

    [ bericht aangepast op 15 maart 2012 - 22:35 ]


    Shit happens but pee happens a lot more.

    Rol: Zus van Anne-Lee
    Naam, bijnaam: Caitlyn, haar vrienden noemen haar meestal gewoon Lyn.
    Achternaam: Carter
    Volledige naam: Caitlyn Charice Carter
    Leeftijd, geboortedatum: Caitlyn is 22 jaar en geboren op 13 december 1989.
    Karakter: Caitlyn is over het algemeen een heel vrolijk meisje. Ze is altijd enthousiast en straalt positiviteit uit. Ze is een denker, geen doener. Vaak speelt er zich van alles in haar hoofd af. Bijvoorbeeld denkbeeldige gesprekjes of creatieve ideeën.
    Wanneer het Caitlyn tegen zit, laat ze dit alleen maar merken aan haar beste vrienden en familie. Verder wilt ze het niet graag laten zien. Ze schaamt zich er voor.
    Caitlyn is best onzeker, maar begint dit steeds meer te overwinnen. Op sommige momenten twijfelt ze nog wel aan zichzelf, maar ze zal zichzelf nooit meer zien als een nietsnut.
    Uiterlijk:


    Lauren Conrad
    Caitlyn is een mooie verschijning. Op het eerste gezicht is ze een 13 in 1 dozijn-meisje, maar later zie je dat ze toch toch net dat ene heeft, dat vele anderen niet hebben. Caitlyn heeft lange, donkerblonde haren. Haar haren worden lichter in de zomer, dan is ze echt blond. Haar ogen zijn puur groen met een vleugje blauw erdoorheen. Het mooiste aan zichzelf vindt Caitlyn haar lach. Minder blij is ze met haar benen, die zou ze graag nog wat slanker willen.
    Caitlyn heeft met haar 168 cm een gemiddelde lengte. Soms draagt ze hakken van ong. 7/8 cm. Dan is ze 175 cm, dus heeft ze nog steeds een normale lengte. Met haar gewicht van 58 kilo is ze heel gezond. Helaas zit haar gewicht vooral rond haar heupen en bovenbenen. Ze is dus heel slank van boven, maar wordt beneden breder. Hier zit ze soms best mee, maar ze kleed zich altijd op een manier, zodat het minder opvalt. Over het algemeen is ze verder blij met hoe ze eruit ziet.
    Overig: Caitlyn is addicted to make-up. Ze heeft een hele collectie en probeert altijd nieuwe producten uit en experimenteert graag. Ze houdt het wel graag bescheiden en niet al te extravagant. Eerst studeerde Caitlyn rechten, omdat ze erg intelligent is en iedereen wilde dat ze daar iets mee deed. Later heeft Caitlyn ondervonden dat het niets voor haar was en dat ze liever haar passie uitoefende. Ze volgde haar hart en doet momenteel dus een opleiding tot visagiste.
    Caitlyn heeft bijna 3 jaar een relatie gehad met Calum. Maar toen het bleek dat hij was vreemdgegaan met Caitlyns beste vriendin, heeft Caitlyn het meteen uitgemaakt. Met die vriendin gaat ze ook niet meer om. Calum heeft wel honderd keer zijn excuses aangeboden en probeert Caitlyn nog steeds voor zich te winnen. Maar tot nu toe heeft haar haar nog niet terug. Caitlyn is namelijk bang om weer gekwetst te worden, ook al houdt ze wel van Calum.
    Waarschuwen? Ja

    [ bericht aangepast op 15 maart 2012 - 23:43 ]


    Tell me about it, stud.

    Rol:Vriendin
    Naam, bijnaam:Marcey, Mar
    Achternaam:Smith
    Volledige naam:Marcey Annabel Smith
    Leeftijd, geboortedatum: 16, 03-06
    Karakter: Marcey is een vrolijk persoon, waarmee je goed kan kletsen. Ze is altijd in voor een kletspraatje. Soms is ze iets te vrolijk, waardoor dat mensen nogal irriteert. Marcey is een sociaal persoon, en ze probeert gewoon te leven, ookal heeft ze vijanden. Die vijanden probeert ze te ontwijken, maar soms lukt het haar niet. Alsnog probeert ze dan niet boos te worden op diegene en telt ze tot tien. Soms is Marcey een echte twijfelaar. Ze weet dan echt niet wat ze moet doen, en dan word ze helemaal gek van zichzelf. Dan straft ze haarzelf, wat eigenlijk helemaal niet goed is, maar ze kan er maar niet mee ophouden. Marcey kan goed haar mening vertellen, en hier houd ze dan ook van. Ze zegt gewoon wat ze denkt, ookal staat diegene waar ze het over heeft naast haar, het kan haar allemaal niets schelen. Als ze mensen mag, dan verteld ze positieve dingen over die mensen, maar als ze je niet mag kan ze ook wel eens negatieve dingen over je zeggen, die je misschien niet zo leuk vind. Marcey houd ervan om naar de stad te gaan, te shoppen met haar vriendinnen en gek te doen. Ook houd ze heel erg van Starbucks coffee, het liefst zou ze die elke dag willen drinken, maarja, dan ga je op een gegeven moment zoveel drinken dat je blut bent haha. Marcey heeft een zusje, en ze houd ervan om haar zusje te helpen met haar uiterlijk of make-up.
    Uiterlijk (graag een bekend persoon +beschrijving lengte enzovoorts)



    Barbara Palvin
    Marcey heeft bruine, golvende haren die tot over haar schouder vallen. Soms krult of stijlt ze haar haar, maar meestal laat ze het golvend, los hangen. Marcey heeft blauwgrijze ogen, en een lichte, egale huid die ze elke dag goed verzorgd. Vroeger heeft ze een beugel gehad, maar daardoor heeft ze nu stralende, witte tanden. Marcey gebruikt niet zo heel veel make-up. Een laagje mascara, een dun potloodlijntje en een beetje lipgloss vind ze genoeg. Ze houd heel erg van oorbellen en draagt dan ook bijna altijd oorbellen. Haar ringen zijn haar favoriet. Haar kledingstyle is te beschrijven als basic, ze draagt vaak vestjes, met een effen shirtje eronder. Haar favoriete schoenen zijn haar zwarte all-stars, die ze bijna altijd draagt. Marcey is 1.70 meter lang, en als ze haar hakken draagt is ze 1.73
    Overig: Alles wat nog van pas lijkt te komen, hobby’s, liefdes, vrienden.Marcey houd van shoppen, en ze houd er ook heel erg van om naar de stad te gaan met vriendinnen. Haar beste vriendin is Robin. Met Robin deelt Marcey álles.
    Waarschuwen? Ja/NeeJa, graag (:


    [ bericht aangepast op 18 maart 2012 - 10:44 ]

    Rol: Zus van Anna-Lee
    Naam, bijnaam: Isabella, wordt meestal Isa genoemd
    Achternaam: Carter
    Volledige naam: Isabella Lila Carter
    Leeftijd, geboortedatum: 19, geboren op 22 april 1992
    Karakter: Isabella is een vrolijke meid en niet bang voor wat avontuur. Ze zegt wat ze denkt en laat zeker niet over zich heenlopen, maar ze kan heel lief zijn.
    Ze is erg gesteld op haar zusje, en let daarom erg goed op haar.
    Ze doet erg haar best op school, haalt ook goede cijfers, maar ze is zeker geen studiebol.
    Uiterlijk:


    Keira Knightley
    Isabella heeft lang blond haar en mooie bruine ogen om verliefd op te worden. Ze is 1.75 cm lang en weegt 57 kilo.
    Isabella heeft lange wimpers waar veel mensen jaloers op zijn, ook heeft ze lange benen en is vrij slank.
    Ze heeft geen make-up nodig want ze is van nature al mooi, ze doet alleen mascara en eyeliner op.
    Overig: Isabella heeft net een relatie van 2 jaar achter de rug en heeft voorlopig geen behoefte aan een nieuwe relatie.
    Het liefst spreekt ze af met haar vriendinnen om te gaan shoppen.
    Ze is dol op schoenen en make-up, ze kan niet zonder mascara en die neemt ze overal mee naartoe.
    Ze heeft 1 beste vriendin, zij is de enige die ze vertrouwd, want ze is meerdere malen behoorlijk gekwetst door andere 'vriendinnen'.
    Waarschuwen? Ja

    [ bericht aangepast op 17 maart 2012 - 18:53 ]

    Rol: Vriendin

    Naam, bijnaam: Grace, Grace, Gracie of Gray
    Achternaam: Burrows
    Volledige naam: Grace Marie Burrows
    Leeftijd, geboortedatum: 17, 24 januari
    Karakter: Grace is geboren met ADHD. Ze heeft hier medicijnen voor maar ondanks dat blijft ze druk. Ze doet graag gek en lacht erg luid. Dat er hierdoor mensen naar haar kijken stoort haar niets. Ze kent geen schaamte. Ze doet gewoon, wat andere van haar denken laat haar koud.
    Feestjes, festivals en concerten zijn plaatsen waar Grace zich helemaal thuis voelt. Daar kan ze zich lekker laten gaan.
    Ze is erg onbezonnen en denkt niet na voordat ze dingen doet. Ze zegt ook letterlijk alles wat ze denkt en dat pakt soms verkeerd uit. Volwassenen noemen haar brutaal en andere ouders zijn bang dat ze een verkeerde invloed op hun kinderen zou kunnen hebben.
    Uiterlijk:


    Nicole Anderson
    Met een lengte van slechts 1.53 m, is Grace echt een onderdeurtje.
    Ze heeft een getinte huid en verbrandt daarom niet zo snel in de zon.
    Haar ogen zijn bruin en meestal opgemaakt. Ze draagt lenzen.
    Haar haren zijn half lang en hebben een natuurlijke slag.
    Op beide polsen heeft ze een tatoeage.
    Wat kleding betreft is Grace geen meisje-meisje. Je zal haar nooit zien in rokken of jurken en al helemaal niet op (hoge) hakken. Ze heeft liever gympjes/sneakers aan met een spijkerbroek een een t-shirt.
    Overig: Ze drinkt best veel met uitgaan, roken doet ze maar heel af en toe. Ze wisselt snel en vaak van vriendjes. Een lange relatie heeft ze eigenlijk nog nooit gehad.
    Waarschuwen? Ja


    -

    Dankje voor de rol (:


    The only thing that's going to bother me, is that you all call yourselfs my friends.

    Wil je ook waarschuwen als je gaat beginnen?

    Calypso schreef:
    Wil je ook waarschuwen als je gaat beginnen?


    Ja tuurlijk!


    Sometimes your plans don't work out because God has better ones.