• The Vampire Triology
    Amerika, NightCity: een drukke stad die als je niet beter wist New York zou kunnen zijn. Er is alleen één verschil. Alles wat hier gebeurt gebeurt hier 'S nachts, NightCity is een Vampierstad. Als de 23 jarige mens Lynda Lockheart hier zonder enig vermoeden komt wonen, ziet ze dan ook al snel de verschillen met een gewone stad. Overdag is er haast niemand op straat, en 's nachts kan ze zelfs de straat niet op tenzij ze een doodswens heeft. dit is niet vreemd want maar 5% van de bewoners is mens en Vampieren lijden dan ook Extreem honger, de angst voor de dood heerst bij vampieren, maar ook bij mensen, en dit krijgt Lynda al snel door.
    de 24 jaar uitziende Erik McKurty is de enige vampier in de hele stad die geen mensen wil aanvallen, hij hongert zichzelf uit, en loopt gewoon overdag op straat, het verbranden in het zonlicht is namelijk maar een mythe, al hebben vampieren wel HEEL veel last van het Zonlicht, op een middag is Erik de dood nabij, en zakt hij in elkaar op straat.
    Als hij wakker word ligt hij niet meer op straat, hij ligt op een bank, in het Huis Van Lynda. Lynda is een Wetenschapster en is bezig Syntetish bloed uit te vinden, ze heeft Erik wat gegeven van het spul wat ze ondertussen heeft, het heeft hem weggehouden van de dood, maar zijn honger is er nog niet mee gestilt.
    Erik en Lynda Besluiten samen te gaan werken aan Syntetish bloed, en worden vrienden, misschien zelfs wel meer...

    3 verhalen over een liefde tussen een mens en een monster, en hun strijdt om NightCity's menselijke bewoners te redden van de vampieren, en de vampieren van de dood...

    (ik heb het verhaal gebasseert op Daybreakers -film-, maar het zal verder in niets erop lijken)

    leuk idee?


    ideeen voor aanpassingen?
    ideeen voor een betere titel?
    leuk idee?
    waarschuwen?

    [ bericht aangepast op 30 april 2012 - 11:58 ]


    Grappig hoe het ene moment jullie beiden onafscheidelijk waren. Nu zijn jullie 2 mensen die elkaar proberen te vergeten.

    ideeen voor aanpassingen? Het is goed zo : )
    ideeen voor een betere titel? Hmm weet niet meteen 1
    leuk idee? Ja super idee : D
    waarschuwen? Ja zeker!


    I love Cameron Bright,Nick Jonas,Joe Jonas,Kevin Jonas,