• ‘‘It’s time. If something happens to you, I love you.’’

    Het was weer tijd voor de ‘Dark Days’ en heel Birmingham was al in rep en roer. Ouders en hun baby’s waren al gevlucht en het was tijd om de kinderen achter te laten. Ze zouden moeten onderduiken om te overleven en elkaar moeten beschermen, koste wat het kost.
          Twee van die onderduikende tieners zijn Morgan en Ethan. Ze kennen elkaar al sinds hun 7e, toen ze nog handjes vasthielden in de zandbak van de kleuterschool. Nu, zo’n 10 jaar later, zijn ze nog steeds beste vrienden en tevens buren, dus de twee zien elkaar elke dag. Ethan heeft echter andere gevoelens voor zijn vriendin, maar het is hopeloos om wat te proberen, volgens hem. Wanhopig probeert hij zich al 4 jaar lang uit die besliste ‘’friendzone’’ te trekken, maar niks lijkt te werken.
          Samen met de andere niet vluchtende tieners uit hun dorpje, gaan Morgan, Ethan en hun 2 zusjes, naar de plaatselijke schuilkelder om zo ver mogelijk weg te blijven van de ‘Dark Days’ die zich buiten afspelen. Voor drie dagen lang zijn voorraden aangelegd en naar buiten gaan is alles behalve mogelijk. Nou ja.. er kunnen altijd fouten gemaakt worden.


    Klik hier voor de story.

    [ bericht aangepast op 4 mei 2012 - 21:18 ]


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    I already like it! x


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Oeh, klinkt goed!


    "The only way of finding a solution is to fight back, to move, to run, and to control that pressure."