• Ik heb een nieuw Liam Payne lovestory en daarvoor zoek ik nog een paar rollen.

    VOL!VOL!VOL!

    Rollen:
    2 beste vriendinnen van Britney
    Beste vriendin van Danielle (Liam's liefje)
    Vriendje van Britney
    Beste vriend van Britney's vriendje

    Invullen:
    Rol:
    Volledige naam:
    Bijnaam:
    Leeftijd:
    Innerlijk:
    Uiterlijk:
    Familie:
    Extra:

    ___
    Rol:
    Hoofdrol
    Volledige naam:
    Britney Maya Brooks
    Bijnaam:
    Brit
    Leeftijd:
    18
    Innerlijk:
    Britney is een meid die altijd gelijk wil hebben en altijd gelijk zal krijgen. Ze gedraagt zich echt bitchy en vind zichzelf heel wat tegen andere mensen, ze heeft dus echt een hele grote dunk van zichzelf, zo vind ze zichzelf erg knap, heel slim en denkt ze dat ze alle jongen kan vastkrijgen die ze maar wil. Ze heeft enorm veel zelfvertrouwen wat natuurlijk ook niet moeilijk is met zo een groot ego. Ze voelt zich ook overal de beste in en wil overal nummer één zijn. Ze is enigs-kind en haar ouders zijn best rijk dus kan ze krijgen wat ze wil waardoor ze ook graag opschept over veel hebben en rijk zijn, ze vind mindere mensen dus maar niks. Als je niet met de mode mee bent of je wil alleen maar studeren ben je voor haar een nerd en totaal niet welkom in haar buurt, daar wil ze sowieso al amper iemand dan alleen maar knappe jongen en haar beste vriendinnen die ze eerder ziet als haar hulpjes en haar overal achterna rennen alsof ze nergens anders heen kunnen, meelopers dus.
    Uiterlijk:


    Britney is een erg knap en slank meisje van zo een 1.75m groot, met lang golvend donkerblond haar waar ze elke dag wel weer eens wat anders mee doet, een keer opsteken, een keer los, een keer styl, een keer krullen en noem maar op. Ze heeft prachtige chocolade bruine ogen. Ze gaat erg mee met de mode dus is erg gesteld op haar uiterlijk, ze wil er altijd goed uitzien dus make-up kan ook zeker niet ontbreken en accessoires moeten er ook zijn om alles af te maken. Geen één dag zal ze met dezelfde kleren blijven rondlopen dus elke dag zie je ze in een andere outfit.
    Familie:
    Britney is enigs-kind en moet dus naar niks kijken. Haar ouders wouden graag een kind maar hadden geen tijd voor meerder kinderen door hun drukke banen, daardoor ziet Britney haar ouders ook maar amper alleen vind ze dat niet echt heel erg, ze vind het wel eens erg leuk om stiekem het huis te gebruiken voor een feestje met de hele school. Haar vader Drake (39) is een erg bekende advocaat die bekend staat als zowat de beste van alle advocaten, hij heeft tot nu toe altijd al alle rechtszaken gewonnen. En haar moeder Mia (38) is stewardess en reist dus veel rond waardoor ze nog minder thuis is dan Britney haar vader. Door Britney haar moeder kan er soms wel geregeld worden dat er gratis gereisd kan worden naar de duurste hotels.
    Extra:
    Britney is al jaren het populairste meisje van de school, iedereen wil zoals haar zijn en wil haar vriendin worden alleen wil ze dat niet. Ook is ze hoofd van het cheerleader team en ook zij mag beslissen wie er in het team bijkomt en wie er weg moet. Ze zorgt ook elk jaar voor de Talent Show op school en is zelfs hoofdjury bij de show.

    [ bericht aangepast op 20 mei 2012 - 3:30 ]


    16 - 09 - '17

    Rol:Beste Vriendin van Britney
    Volledige naam: Mary Porter
    Bijnaam: Mary
    Leeftijd: 17
    Innerlijk:Ze is een echt mean girl, ze zegt alles wat in haar opkomt, ze leeft van de aandacht en samen met Britney regeert ze. Het kan haar niks schelen hoe anderen zich voelen, zolang zij zich maar goed voelt. Britney en Mary zijn 2 voorbeelden van echt Queen bees. Ze is verslaafd aan dure spullen, feestjes en natuurlijk geeft ze heel graag geld uit.
    Uiterlijk:http://wienermodels.blogspot.com/2009/10/sarah-feigl-for-hollister-campaign-by.html
    Familie: Ze is enig kind maar wordt daardoor erg verwend door haar ouders. Maar dit wil ook zeggen dat haar ouders heel beschermd zijn. Haar ouders wonen in een luxueuze villa en Mary heeft alles wat ze zich maar kan wensen. Haar ouders worden ongerust over haar uitgaansgedrag en over de invloed van haar vriendschap met Britney.
    Extra: Ze heeft een groot zangtalent, maar zoals bij iedereen slaat ook bij Mary het ongeluk toe. Een ontsteking aan haar stembanden wat betekent dat ze geopereerd zal moeten worden. Zal Mary kunnen blijven zingen of zal ze zonder haar mooie zangstem door Britney aan de kant geschoven worden?

    [ bericht aangepast op 19 mei 2012 - 21:50 ]

    BrilLiam96 schreef:
    Rol:Beste Vriendin van Britney
    Volledige naam: Mary Porter
    Bijnaam: Mary
    Leeftijd: 17
    Innerlijk:Een heel lief, vriendelijk maar ook verlegen meisje. Eens je haar kent bloeit ze open tot een heel sociale leuke meid.
    Uiterlijk:http://wienermodels.blogspot.com/2009/10/sarah-feigl-for-hollister-campaign-by.html
    Familie: Ze is enig kind maar wordt daardoor erg verwend door haar ouders. Maar dit wil ook zeggen dat haar ouders heel beschermd zijn.
    Extra:-


    Dankje x


    16 - 09 - '17