• Srry mensen! We zijn al gestopt! Aangezien het maar 2 plekken waren... Srry!!!

    Ik heb nog geen intro want die wil ik samen maken xD Fantasy zit/komt er ook in! Dus mytisch mag je zijn! Hoeft niet perse! De jongens zijn gewoon normaal maar dat kan later veranderd worden ;) btw je mag elke leeftijd zijn! Alleen...Als je ouder bent dan 30 zou ik het persoonlijk eng vinden...Maar maakt niks uit hoor!

    Het is van 1D en ik heb alleen nog nodig :

    meisje : Vriendin van Zayn.
    meisje : Vriendin van Louis.

    Je naam van de character - mag zelf verzonnen en/of je eigen.-
    Leeftijd. - zou handig zijn -
    uiterlijk. - Ja mag van het internet -
    Karakter. - Tja...Ik denk dat dit een duidelijke is?-
    Bijzonder/speciaal. -Dus...Kan ze zingen of is haar familie dood...Verzin maar wat!-
    Crush : -One direction a.u.b. -
    Geboorte datum :
    Geboorte plek/land :

    Het zou fijn zijn als ze allemaal konden zingen maar hoeft niet perse! Acteren mag ook Creatief zijn is belangrijk xD Niet helemaal eigenlijk maar zou leuk zijn xD

    Alvast graag gedaan! En...Ik kies wel -Als die het ook willen!- samen met Styx en miss NekoStar de mensen uit!

    Btw...We hebben niet echt een datum ofzo en we weten het ook niet zo zeker maar we kiezen pas als we drie of 4 reacties hebben! ofzo xD. Oh..En het zo handig zijn als ze allemaal in Nederland woonde maar het hoeft natuurlijk niet perse ;)

    xxx
    mij

    Lieve mensen!!!!

    Deze Topic is gestopt! Bedankt mensjes!

    [ bericht aangepast op 16 aug 2012 - 17:22 ]


    ~I didnt hit you....I simply high-fived your face.~

    [mijn topics]


    It finally happened - I'm slightly mad! ~ Queen

    Mijn rol staat hieronder!

    :)
    x

    [ bericht aangepast op 15 aug 2012 - 22:00 ]


    where would I be, if you didn't believe?

    Vriendin van Zayn.
    Je naam van de character: Faye Senna Célia Lopez
    Leeftijd: Bijna 19.
    uiterlijk:


    Julianne Hough.
    Karakter: Faye is een heel open persoon, ze is vrolijk en spontaan en is altijd wel in voor een grapje. Mensen noemen haar wel eens een klier, omdat ze niet van openhouden weet en erg doordrammerig is. Ze is namelijk erg koppig en houdt er zeker niet van als ze tegengesproken wordt. Ze is een meisje die geen grenzen kent en deze al snel overgaat, waardoor ze wel eens in de problemen komt.
    Faye heeft een erg eigen mening en is niet iemand die snel voor de eerste optie zal gaan, ze is namelijk erg creatief en zal altijd nog even nadenken of er iets anders te vinden voor is. Ondanks dat Faye zo ontzettend spontaan is en ze zich nooit ergens voor lijkt te schamen, is ze toch nog redelijk verlegen als ze voor het eerst in een grote groep nieuwe mens komt. Hoewel ze het leuk vindt om aandacht te krijgen, gunt ze haar vrienden toch zeker ook wel wat en zet ze hen graag in het zonnetje.
    Veel mensen zien Faye echt als een engeltje, omdat ze in het begin erg braaf overkomt, maar wie haar beter leert kennen merkt al snel dat Faye een echt feestbeest is en ze soms nachten opblijft om iets af te krijgen of gewoon te feesten. Ze is dus redelijk brutaal en stelt dingen vaak uit, waardoor ze aan het einde ontzettend gestresst is, iets wat voor Faye absoluut niet goed is. Ze wordt er chagrijnig van.
    Ondanks dit alles is Faye erg moederlijk en maakt ze zich snel zorgen om iemand, ze kan nadat iemand bijvoorbeeld valt nog uren doorblijven zeuren of het echt wel gaat. Ze is dan ook iemand die snel ergens in gelooft en mensen misschien iets te snel vertrouwd. Faye staat erom bekend wel eens gebruikt te worden door ‘vrienden’.
    Uitdagend is Faye zeker wel. Ze houdt er van spelletjes en wordt vaak voor deze neergezet. Als iemand vraagt haar iets te doen, dan doet ze dat eigenlijk ook wel. Ze lacht haar fouten altijd gemakkelijk weg en haalt haar schouders op. Ze is niet het type dat leeft naar morgen, maar gewoon echt op de dag leeft. Ze is een buiten type en zal nooit iemand kwaad kunnen doen, tevens is ze een zeer goede kok en is ze erg ongeduldig.
    Bijzonder/speciaal: Faye kan heel goed zingen. Ze heeft er een uitzondelijk talent voor. Haar moeder, Selena Lopez - Venidella , kan dit ook heel goed. Haar vader is niet zo van het zingen. Noud Lopez is een basketballer geweest.
    Crush : Zayniewaynie ofcourse. Zayn is haar vriendje.
    Geboorte datum : (19-09) Ze is 19 jaar oud.
    Geboorte plek/land : Faye en haar zusje Amélia Lopez zijn beide geboren in Spanje. Toen Faye 2 jaar oud was, en Amélia 3 maanden, verhuisden ze naar Engeland, Londen.

    [ bericht aangepast op 15 aug 2012 - 21:56 ]


    where would I be, if you didn't believe?

    Je naam van de character: Alexandra ''Alex'' Brewer
    Leeftijd: 20
    uiterlijk. Kort blond haar, slank maar met een relatief grote cupmaat en heupen, zandloperfiguur. Blauwe ogen. Kledingstijl is vrij afwisselend, het moet voornamelijk comfortabel zijn, mooi komt op de tweede plaats.
    Karakter: Ambitieus, ze wil zich erg graag bewijzen. Al het andere komt op de tweede plaats.
    Bijzonder/speciaal. Ze zit in de masterfase van haar studie criminologie, daarnaast heeft ze een minor gevolg in linguistics. Ondanks dat ze nog niet is afgestudeerd zijn meerdere van haar papers uitgegeven. De reden dat ze in Engeland is is dan ook om haar Master.
    Crush : Louis
    Geboorte datum : 10-10-1991
    Geboorte plek/land : Nederland, maar ze woont op het moment op de campus van de universiteit waar ze haar master volgt.

    [ bericht aangepast op 16 aug 2012 - 0:13 ]


    ''When I get to the bottom I go back to the top of the slide'' - Helter Skelter, The Beatles.

    Vriendin van Louis
    Je naam van de character:Keci Niamh Trevin
    leeftijd: 18
    uiterlijk:

    Lucy Hale
    Karakter: Keci is een heel sociaal persoon. Ze heeft veel vriendinnen en vind het heel erg als ze er een kwijt raakt. Soms gebeurd dat wel aangezien ze haar mening niet voor zich kan houden en altijd zegt wat ze denkt. Dit kan ook positief zijn, vooral in een relatie. Keci staat er om bekend dat ze vriendjes niet snel laat gaat en vrij lange relaties heeft. Keci is niet bepaald ijdel maar heeft wel een goed gevoel voor mode. Ze was van plan om naar de mode-acedemie te gaan maar toen kreeg ze een aanbod via haar toneelgroep om in een tv-serie te gaan spelen. Over het algemeen is ze heel rustig maar als iemand een bepaald onderwerp aanslaat waar ze veel van weet of iets waar ze in geiteresseerd is begint ze heel snel te praten en kan ze nogal hyper actief overkomen.
    Bijzonder/speciaal: Acteren was altijd al Keci's passie en ze had er een groot talent voor. Ze deed al een paar jaar mee aan een toneelgroep die jaarlijks een stuk opvoerde toen een talentenscout kwam kijken en haar uitkoos om een auditie te komen doen op een toneelschool. Keci werd meteen aangenomen en heeft al een paar kleine rolletjes gehad in films. Ze is op dit moment vaak aan het filmen voor een tv-serie waar ze een hoofdrol in gaat spelen
    Crush:Louis.
    Geboorte datum: 16-10-1993
    Geboorte plek/land: Keci is geboren in Belfast, Ierland maar is op 13jarige leeftijd na een scheiding met haar moeder Sarah Dónaill en zusje Laila Trevin naar oxford verhuisd. Later is ze voor haar opleiding tot actrice in London gaan wonen.


    The worst part of being lied is that you're not worth the truth.

    Je naam van de character Kambree Saige Bradley
    Leeftijd 18
    Uiterlijk



    Karakter Kambree is netzoals Zayn. Best aardig, niet bang om zichzelf te zijn en ze is een klein beetje brutaal. Ook kan ze met de andere jongens opschieten. Ze is de beste vriendin van Zayn en is vaak bij hem. Doordat haar kleine broertje, toen ze 10 was, van 3 is overleden, was ze helemaal kapot. De sterkste band in haar familie was die van haar en haar broertje. Nu ze bevriend is met Zayn, is hij een soort broer voor haar.
    Crush -
    Geboorte datum 9 Januari 1994
    Geboorte plek/land London

    [ bericht aangepast op 16 aug 2012 - 17:26 ]


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."