• 7 tieners van zeventien doen mee aan een wedstrijd om 80.000 euro te winnen. Dat doen ze door middel van een tv progamma, ze zitten een aantal dagen opgesloten in een huis zonder de media te mogen gebruiken (geen televisie, geen telefoon, geen radio en ook geen laptop. Wel mogen ze muziek luisteren via I pod of MP3-speler). Ze moeten zo lang mogelijk vol zien te houden in dat huis. Degene die wint mag er belastingvrij blijven wonen, en mag het geld hebben voor een studie. Ze bestaan uit 4 meisjes en 3 jongens. Overal hangen camera’s die live verbonden zijn met de televiesie in het land.
    Het speelt zich af in
    Engeland
    Deze tijd.

    Ik heb nodig:
    -presentator die elke twee dagen langs komt om te kijken hoe het gaat.
    - een populair meisje
    -een populaire jongen
    -een emo meisje
    -een nerdy jongen
    -een meisje uit een achter/arme buurt
    -een aardige/meelevende jongen
    -een een buitelands meisje (verlegen)

    Ik zet de story online als het bijna af is
    Alvast bedankt.

    Wat moet je invullen?


    El Diablo.

    Wonderwatch schreef:
    Wat moet je invullen?


    Tell me about it, stud.

    Ik wil het emo meisje wel invullen als je zegt wat er ingevuld moet worden.


    26 - 02 - '16

    Je moet even een lijstje neerzetten met wat je wilt weten. (zoiets als ik heb ingevuld dus)

    Rol: meisje uit een achterbuurt
    Naam: Quinn Hallway
    leeftijd: 17 (verjaardag: 11 oktober)
    Karakter: Quinn is absoluut geen stil meisje. Ze heeft vaak een grote mond en laat absoluut niet over zich heen lopen. Ze heeft geleerd niet met zich te laten sollen en ze heeft er een hekel aan om zich onderdanig te moeten gedragen. Dit betekend niet dat ze bazig is, maar ze houdt er gewoon niet van om orders te moeten opvolgen. Quinn is dus erg opstandig en tegendraads. Ze heeft overigens wel een erg goed gevoel voor humor en is graag met mensen. Ze heeft er een hekel aan om alleen te zijn. Ze is vaak een beetje onhandig en dit zorgt vaak voor grappige situaties. Als ze zichzelf probeert te bewijzen zet ze zichzelf wel eens onbedoeld voor schut. Mensen kijken vaak op haar neer (omdat ze uit een wat armere wijk komt én omdat ze wat klunzig is). Ze wil graag dat mensen haar respecteren maar dit gebeurd eigenlijk nooit. Ze wordt altijd gezien als een mislukking en een loser. Quinn heeft een hekel aan dit imago en heeft dus ook een hekel aan types die populair zijn. Ze krijgt vaak ruzie met hen, maar verliest dit helaas bijna altijd. Desondanks geeft ze nooit op. Quinn is koppig, eigenwijs en een echt doorzetter. Ze volgt altijd haar eigen weg. Ze heeft soms wel haar hypere en kinderlijke momenten en kan erg onverantwoordelijk zijn. Dit kan haar in erg grappige situaties brengen.
    uiterlijk:


    Quinn heeft bruin-zwart haar en een schuine pony. Haar ogen zijn bruin met een tikje groen erin. Ze is 1.60 m. lang. Wat ze op deze foto heeft, tekent ze wel vaker op haar gezicht, maar niemand weet eigenlijk waarom.
    Familie: Quinn woont in een behoorlijk slechte en criminele wijk. Ze woont daar met haar vader (Henry), die alcoholist is. Dit is hij geworden nadat zijn vrouw (Mary) drie jaar geleden is vermoord. Mary liep 's avonds door kleine steegjes naar huis toe. Ze belande midden in een gevecht tussen drugsbendes en werd hierbij neergestoken. Henry ligt nu dag en nacht straalbezopen op de bank. Ze leven dus ook van een uitkering. Hij is namelijk ontslagen aangezien hij nooit meer op zijn werk verscheen, en als hij kwam was hij dronken. Quinn zorgt dus eigenlijk een beetje voor hem, zichzelf en voor haar jongere broertje van twaalf, Tommy. Gek genoeg heeft al deze verantwoordelijkheid er niet voor gezorgd dat Quinn erg volwassen is. In tegendeel, ze is er juist nogal kinderlijk en puberaal van geworden.
    extra: Quinn heeft snel losse handjes. Ze is al twee keer geschorst van school omdat ze met een of ander populair kind dat haar peste gevochten had. Quin heeft overigens een erg goede relatie met haar broertje en ze is erg lenig.

    [ bericht aangepast op 1 okt 2012 - 15:58 ]


    To live is to fight ~ Shinku

    Rol: Het emo meisje
    Naam: Caitlyn Evelynn Raven Gray
    Leeftijd: 16 (Jarig op 21 december)
    Karakter: Caitlyn is een enorme wannabe en populariteit is alles voor haar. Ze is een meisje dat met de groep meeloopt. Ook op het gebied van pesten. Hierdoor kan ze enorm gehaat worden, maar dat kan haar niets schelen. Ze geeft niets om de mening van andere mensen en lacht om het onheil van de ander. Ze is een gemeen asociaal meisje dat zelfs vals speelt bij een potje monopoly en snoep steelt van een klein kind. Kinderen maakt ze aan het huilen en volwassenen weten simpelweg niet wat ze met haar aan moeten. Dit kwam zelfs zover dat ze bijna uit huis geplaatst werd. Deze dreigingen zijn al meerdere keren voorgekomen, maar dat weerhoudt Caitlyn er niet van om lekker gemeen te blijven doen. Verder is ze ongeduldig. In tegenstelling van wat andere mensen denken kan ze ook wel lief zijn en is ze niet altijd zo meedogenloos. Ze komt voor haar vrienden op en zorgt dat zij niet gepest worden. Dat Caitlyn zo gemeen kan zijn komt door haar onzekerheid. Dit komt omdat zij vroeger zelf gepest zit en ze in een enorm diepe depressie zit. Ze zoekt geen hulp en dat wil ze ook niet. Ze is aan de drugs en dat zorgt dat haar negatieve gevoelens wat weg ebben. Dit vindt zij voldoende.
    Uiterlijk:


    Familie: Ze heeft een broertje, zusje, vader en moeder. Ze dreigt uit huis
    geplaatst te worden.
    Extra Ze is aan de drugs en drank.

    [ bericht aangepast op 1 okt 2012 - 16:06 ]


    26 - 02 - '16

    Rol: Populair meisje
    Naam: Savannah Rose Montez
    leeftijd: 17 (Verjaardag: 21 Augustus)
    Karakter: Alexandra is in een paar woorden te beschrijven. Bitchy, arrogant, ijdel en flirty. Er zijn maar heel weinig mensen die ze echt mag, dus daarom is ze een echte bitch tegen bijna iedereen. Arrogant kan ook niet ontbreken, ze is er namelijk helemaal van overtuigd dat ze de beste is. Dat ze ijdel is zie je ook snel. Ze heeft altijd haar make up, borstel en spiegel mee. Alexandra is ook een echte flirt, ze flirt met elke jongen die er leuk uitziet. Als laatste is Alexandra een typisch verwend meisje. Ze krijgt alles wat ze wil, wanneer ze het wil. Ze heeft ook een flink bedrag op haar creditcard staan.
    uiterlijk:


    Alena shishkova
    Alexandra heeft lang, blond haar. Verder heeft ze ook het perfecte lichaam. Cup c, slank en lange, slanke benen. Ze is 1,75 lang. Verder draagt ze altijd hakken, je zal haar nooit op platte schoenen zien. Meestal draagt ze jurkjes, maar je kan haar ook zien in een skinny jeans en topje. Ze heeft een navelpiercing, en een tattoo op haar onderrug.
    Familie: Ze woont bij haar vader die haar alles geeft wat ze wil. Het is een echte daddy's girl.. Met haar moeder en zusje heeft ze geen contact meer. Ze heeft ook nog een hondje, Gucci.
    extra: Ze rookt.

    Rol: Populaire Jongen
    Naam: Tyler Jay Lopez
    leeftijd: 17 (Verjaardag: 27 Januari)
    Karakter: Tyler is erg arrogant, en dat straalt hij ook uit. De meeste gunt hij geeneens een blik waardig. Voor Tyler is zijn hele leven een wedstrijd, een wedstrijd die hij zal winnen. Hoe dan ook. Tyler kan je ook zien als een van de meest ijdele mensen ooit, hij kan wel uren in de badkamer staan. Zijn haar en alles doen, en bewonderen hoe goed hij er wel niet uitziet..
    uiterlijk:


    Cristiano Ronaldo
    Tyler heeft zwart haar wat altijd in model zit, en donkerbruine ogen waar elk meisje in verdrinkt. Hij is lang, en erg gespierd. Verder heeft hij nog een diamanten oorbel.
    Familie: Hij woont alleen in een groot huis, hij had het gekregen van zijn ouders. Zijn ouders wonen een paar straten verder zodat hij zo kan bellen als hij wat nodig heeft. Hij heeft een goede band met zijn zusje.
    extra: Hij rookt, en hij heeft 2 honden. Shadow (links) en Roshon (rechts).


    El Diablo.

    Rol: Een buitelands meisje (verlegen)
    Naam: Alicia ''Alice'' McShane

    leeftijd: 17 jaar.

    Karakter: Alice is een heel erg rustig, maar intelligent meisje. Ze wordt vaak over het hoofd gezien en daar heeft ze totaal geen moeite mee. Ze hoeft niet altijd in de spotlight te staan. Dat heeft ze niet nodig. Het enige wat ze wel nodig heeft, zijn haar twee vrienden Johnny en Zarah, en haar boeken. Ze houdt van boeken. Geen wonder ook dat de helft van haar kamer bestaat uit boekenkasten gevuld met boeken. Alice is trouwens niet haar echte naam, maar haar bijnaam, ze wordt liever Alice genoemd omdat ze vernoemd is naar haar oma (Alicia), en zij die heel erg mist sinds ze is overleden. Alice is heel aardig, helpt mensen zo veel als ze kan en probeert problemen zo snel en zo ver mogelijk uit de weg te gaan.

    Uiterlijk



    Astrid Bergès-Frisbey


    extra: Alice en haar ouders hebben het maar nét goed, haar ouders werken zich kapot om haar en haar twee broertjes en zus en zusje te onderhouden. Ze mist ze vaak, maar het feit dat ze zich kapotwerken, stimuleert haar nóg meer, om harder haar best te doen op school om een studiebeurs te krijgen.

    [ bericht aangepast op 1 okt 2012 - 16:23 ]


    The odds are néver in our favor.

    Ik wil wel populaire jongen invullen, doe ik zo!


    "Fuck feelings, be a bitch" - Blair Waldorf

    Rol: Meelevende jongen
    Naam: Olivier Xavier Gonzalez
    Leeftijd: 17
    Foto:


    Innerlijk: Olivier is dus een erg meelevende jongen, hij is anders dan de andere jongens. Hij huilt sneller, hij is sneller verdrietig dan de andere jongens van zijn leeftijd. Hij is ook heel lief met hem kan je echt een goed gesprek aan als je je hart wilt luchten. Hij doet dat namelijk ook bij iemand die die echt vertrouwt. Van muziek houdt hij het meest van klassiek mozart,bach en beethoven enzo. Op zijn ipod luister hij dat ook altijd.
    Extra: Olivier is opgegroeid met zijn oma nadien zijn ouders overleden waren toen hij 2 jaar was. Olivier heeft en supergrote droom om piloot te worden.

    [ bericht aangepast op 2 okt 2012 - 11:57 ]


    Mijn geheim is geheim